Страница 99 от 238 ПърваПърва ... 4989979899100101109149 ... ПоследноПоследно
Резултати от 1,471 до 1,485 от общо 3560

Помогнете ми за избор на климатик - 2011 г.

Сподели във Facebook Сподели в Twitter Изпрати на Email Сподели в LinkedIn

1. Тук е от
    Feb 2009

Re:Помогнете ми за избор на климатик - 2011 г.

Съвет се приема когато е обоснован спрямо дадени условия. Търсех с питането си, причина, да си взема по евтин инвертор за СПОМЕНАИТЕ УСЛОВИЯ ок, обаче според отговора на теб и другия колега, не намерих. Освен- абе ние ти казваме.

П. Няма лошо че ползвате такива, предполагам, не е 20-30 дни в годината. Инак не говори добре. Всъщност ако ми бяха необходими и на мен за къща или неотопляемо жилище нямаше да има тези мнения за тоя евтиния. С това съм съгласен.
    ПП. Вентилатор няма да си взема, щото няма дайкин-ски Все евтини и те Приеми това като колегиална "закачка".
    ППП. Аз съм се убедил за NNN- те лв в повече, при различни случаи, но за точно този, се убедих, че не от всеки става икономист.

Съвсем сериозно, като го взема и поработи ако имам оплаквания /или нямам ще пиша, за да се знае от следващи, питащи.

2.  

3. Senior Member
    Тук е от
    May 2008
    Живее в
    Burgas, Bulgaria, Bulgaria

наистина мизерията(никого не искам да обидя)прави от човека жив дявол и го кара да си харчи неразумно парите и за това предлагам подфорума да се раздели на КЛИМАТИЦИ и УРЕДИ с претенции за климатици.а дали си икономист или не,това няма нищо общо с кефа,който ще изпитащ от една качествена машина,а КЕФА ЦЕНА НЯМА.

4. Тук е от
    Jul 2011

Здравейте,

Търся съвет за климатик за помещение около 20-25кв, панелка, без изолация и със стари дограми, предпоследен етаж. Юго-източно изложение е, с една външна стена с големи прозорци. Бюджет до 1400-1500лв с монтажа.
    Най-вече се търси спасение от жегите, че вечер е един ад..
    Четох доста и тотално се обърках.. успях да харесам само това:
    http://www.technomarket.bg/products/...c-cs-cu-e12lke

Дали това е сполучлив избор? Ако не, бихте ли ми препоръчали друг?

5. Banned
    Тук е от
    Aug 2009

Това си харесал понеже си гледал само сайтовете на Техно... магазините и освен това тази цена май е без монтаж / до 15 юли с монтаж , имаш само ден за размисъл /, а с това надхвърляш бюджета който си дал ! Сигурен ли си , че няма да го ползваш и за отопление ?
    Разрови се из сайтовете на специализираните в тази сфера фирми - предлагат по-голям избор и ще ти дадат съвет какво ти трябва !

6. Тук е от
    Jul 2011

В техномаркет е на промоция с включен монтаж до 15-ти. Признавам, в други сайтове не съм гледал
    А за отоплението - със сигурност ще се ползва, но не сме любители на големите температури или така казано и малко да грее ще е достатъчно.

7. Senior Member
    Тук е от
    Feb 2007

Цитат Първоначално публикувано от marcam
    Прегледах ти мненията в разни теми и за мрънкЯлото можем да поспорим

Но аде сега пред аудиторията, като грамотен човек да обясниш за сумарно работа - 30 словом... /тридесет/ ДНИ, защо трябва да е задължително инвертор, от т.н. от теб боклучиви. И те тези 30 са предимно лятото и то сумарно. Зимата е ясно, че няма да се ползва.
    Ама бъди обоснован, да четат и другите дето ще питат след мен.

Понеже съм икономист, айде да сметнем каква ще е ползата да се дадат тези 200 и повече лв отгоре за тези грубо 30 дни работа. Пък може да ме навиеш да взема един за 3 000 лв
    Така като те четем тук питащите, няма да е чудно ако ти би избрал един за 1700 лв дайкин за тези 30 дни сумарно годишно. Дали, обаче или е само форумно мнение ?
    И може ли да кажеш ти какъв /ама реално/ ползваш и колегата над това мнение. И при какви условия
    Та въпросите са адски сериозни, да видим отговора. Ще е полезно. А инак ще споделя как работи климатик за 130 долара, щом колегата е запознат лично от производителя със себестойноста му Сигурно "студеното" от него е ментак.
    Да ти отговоря аз на въпросите ако позволиш. Ако на мен ми се налага да ползвам климатик даже и за една седмица в годината ще държа то той да е такъв, че да не се издъни точно в тази една седмица или да не ми надува главата докато се опитвам да говоря с гостите си. Това категорично изключва всички китайски боклуци. Казваш бил си икономист?!?! Ти на всичко което ползваш ли правиш сметка за ползата и евентуалното му изплащане. В тази връзка да те питам могат ли обувки от 100 лева да се изплатят по-бързо от такива за 40 лева? Собствени климатици имам пет и всички те са представени в темите на форума, а цената на китайските климатици можеш да я видиш в сайтове от рода на Made in China или Ali Baba най-общо тя варира от 100 до 180 долара в зависимост дали се доставя до кораба/самолета или до пристанището/летището на клиента. А това което ми е в подписа очевидно не става за разхлаждане. Тъй като аз съм бил в твоето положение, а именно трябвало ми е климатик за служебната ми стая за който аз трябва да платя, но за разлика от теб аз държах да е тих, да работи и в студ и в пек, да е надежден 365 дни в годината , то се спрях на японски втора ръка конвенционален за 180 лева без монтажа. Разликата между старият японец и новият китаец е, че първият все пак е климатик предназначен за най-големият пазар с най-строгите изисквания към такива уреди. Надявам се този път ме разбра.

8.  

9. gnf
    gnf е офлайн
    Senior Member
    Тук е от
    Mar 2009

civica, не видя ли големият печат "Безплатен монтаж"? Моделът тука е на същите пари.
    parola, ако само ще се хладиш може да видиш и този климатик. По възможност, когато ще купуваш се съсредоточи към специализирана фирма за климатици.

Ааааа BLUE1, не всеки има твоя късмет и връзки да му се паднат добре изглеждащи рециклирани машинки на тези цени

10. Senior Member
    Тук е от
    Feb 2007

gnf моят късмет се дължи на търпение, ровене в интернет и не на последно място на създадени приятелства в това число и в този форум.

11. gnf
    gnf е офлайн
    Senior Member
    Тук е от
    Mar 2009

Цитат Първоначално публикувано от BLUE1
    ...на създадени приятелства...
    Най-запазените японски климатици втора употреба на изгодни цени се купуват именно тогава, в което няма нищо лошо. Който го може, го може и го прави

12. Senior Member Аватара на edi1
    Тук е от
    Jan 2007
    Живее в
    Ямбол

Ахъм, да, така си е.

13. Тук е от
    Jul 2011

Здравейте,искам да отоплявам стая 16 кв.м стая, 42 куб.м с изложение север/изток с една външна стена, първи жилищен етаж,над магазин с външна изолация и пвц дограма ново строителство.Интересува ме дали SAP-ZK28X ще може да отпплява стаята или да се насоча към TOSHIBA RAS B10 SKVP-E.Ако някой може да помогне ще сам благодарен.

14.  

15. Moderator Аватара на Kasap
    Тук е от
    Oct 2008
    Живее в
    Лудница

Ще се справи и Санчо, но ако можеш да си позволиш Тошибата, вземи нея. По-класния климатик е от двата.

16. gnf
    gnf е офлайн
    Senior Member
    Тук е от
    Mar 2009

Цитат Първоначално публикувано от asdfgqwe
    да се насоча към TOSHIBA RAS B10 SKVP-E.
    С 2 ръце за Тошо

17. Тук е от
    Feb 2009

Цитат Първоначално публикувано от BLUE1
    Тъй като аз съм бил в твоето положение, а именно трябвало ми е климатик за служебната ми стая за който аз трябва да платя, но за разлика от теб аз държах да е тих, да работи и в студ и в пек, да е надежден 365 дни в годината , то се спрях на японски втора ръка конвенционален за 180 лева без монтажа. Разликата между старият японец и новият китаец е, че първият все пак е климатик предназначен за най-големият пазар с най-строгите изисквания към такива уреди. Надявам се този път ме разбра.
    Еми намери ми един истински конвенционален, японски за 180 лв без монтажа и готово, взимам го.
    Въпреки, че има хора които пък ще поспорят с право за нещата - рециклаж 2 употреба/ и гаранцията за тяхната работа/.
    Аз питам за това което е на пазара все пак.

едит: Да не съм попаднал все пак на място където под 3 000 лв климатици не се броят

18. Senior Member Аватара на edi1
    Тук е от
    Jan 2007
    Живее в
    Ямбол

Цитат Първоначално публикувано от asdfgqwe
    Здравейте,искам да отоплявам стая 16 кв.м стая, 42 куб.м с изложение север/изток с една външна стена, първи жилищен етаж,над магазин с външна изолация и пвц дограма ново строителство.Интересува ме дали SAP-ZK28X ще може да отпплява стаята или да се насоча към TOSHIBA RAS B10 SKVP-E.Ако някой може да помогне ще сам благодарен.
    Моя Тошо Европейски е в точно такава стая 16 квадрата и хич не се затормозява дори и при -22, пробвано е, гаранция.

Сподели във Facebook Сподели в Google Plus Сподели в Twitter Изпрати на Email Сподели в LinkedIn

Подобни теми

1. моля помогнете при избор на климатик за хол
    От marianski във форум Всичко за климатиците
    Отговори: 12
    Последно: 12-08-14, 23:02
  2. Помогнете ми за избор на климатик - 2012 г.
    От WhiteNoise във форум Всичко за климатиците
    Отговори: 3300
    Последно: 01-01-13, 09:01
  3. Помогнете за избор на инверторен климатик
    От lpm във форум Основни принципи, теория, линкове и технически въпроси
    Отговори: 20
    Последно: 21-04-12, 17:05
  4. Помогнете ми за избор на климатик!
    От Stan_80 във форум Климатици Fujitsu, General Fujitsu, Fuji Electric
    Отговори: 39
    Последно: 12-02-10, 14:34
  5. Помогнете ми за избор на климатик - 2009 г.
    От 1115 във форум Всичко за климатиците
    Отговори: 1632
    Последно: 31-12-09, 12:22

SetCombG.com
SetCombG.com е портален сайт и Форум за битова техника, телевизори, климатици, лаптопи и смартфони, създаден през 1999 година.
Заедно сме над 20 години!
Следвай ни
Горе