Слабичко е за 17м2!Първоначално публикувано от sbalbb
Виж нещо по голямо: 3,2-3,5кВт номинална мощност на отопление!
Може би MITSUBISHI HEAVY SRК/SRC 25 ZJ-S
Слабичко е за 17м2!Първоначално публикувано от sbalbb
Виж нещо по голямо: 3,2-3,5кВт номинална мощност на отопление!
Може би MITSUBISHI HEAVY SRК/SRC 25 ZJ-S
gnf и Kasap,
Благодаря за препоръката!
ИЗТРИЛИ СА МИ ТЕМАТА въпроса ми е непълен не по моя вина
Става дума за Южна вътрешна стая с изолация12 кв.м. Зимата е топло и се отоплява с веялка работеща от време на време. Ще се ползва за отопл. и охл.
Какво ще кажете за
Модел:MITSUBISHI HEAVY SRК/SRC 20 ZJ-S
За помещение: до 17 квадрата (44 кубика)
Доставка: Безплатна за град София и до 30 километра извън нея
Цена с ДДС:1199.00 лв.с безплатен монтаж и 60 месеца гаранция
за периода от 11 юли до 17 юли
Бяха писали във форума че има висок минимум, и някои други кусури. От друга страна тази промоция била убийствена!
SRK20ZJ-S на -15° го дават да отдава 1,5kW, ако са ти достатъчни значи, като мощност става.
аз зимата в 17-18м2 се топля с 1200вата духалка стига да се поддържат 19 макс 20 градуса но и дайкина ОПРЕДЕЛЕНО помага.
сложи 25-ца за всеки случай ако няма да му помагаш с нищо.
Здравейте!
Търся си климатик за малко по-специфично помещение.
Става въпрос за офис с размери приблизително 5.40х3.50х2.50 метра, като има 3 външни стени, само дългата е залепена за блок. Тухла четворка, има изолация "стиропор" или както му е там точното название 5-6 сантиметра и PVC дограма със стъклопакет, която е 3/4 от фасадата. Почти постоянно е в сянката на блока. Зимата, когато в неделя няма отопление, понеделник вътре в помещението е около нулата...
До сега се отоплявах с печка 2200 W, като максимум достига 17 градуса зимата. Трябва да се има предвид, че тук зимата си има температури от по -20 градуса...
Тук ми предлагат втора употреба от Англия Fujitsu Fujitsu ASYA-18LCC и Mitsubishi PKA-RP50HAL на по 1500 лв с монтаж, произведени в края на 2009 година (по данни на човека, който ми ги предлага), предполагам монтирани 2010.
Иска ми се да е до към 1000-1100 лв с монтаж, но май няма как да стане. Нещо с марката Gree? Монтажът ще ми струва 150-160 лв.
Ще се ползва и за отопление, и за охлаждане.
Гони се температура в помещението 18-20 градуса.
Ако трябва друга информация - кажете, ще я предоставя.
Мерси.
Има нови ГРЕЕ 18ки за тея пари,но нещо ги е хванала липсата в момента по складовете на вносителите...
За тея пари или втора ръка,или конвенционалка.
Нема вече Грийта. Искат им пари като за климатици...Първоначално публикувано от stelaartoa
Е че досега какви са били ??? Кюмбета ли ?
Трабва ми климатик за стая 12 квадрата с дограма и изолация до 1500лв без монтаж да харчи малко и да топли зимата и ако има някакъв филтър ще е + .
Подов Дайкин 25ца,ако имаш 2-3 м свободни пред него :
http://technika.bg/product/2783/daikin-fvxs25f.html
Gnf - на 3 от линковете с гаранция липсва тоя модел. Нормална практика на всички малки фирми е да не поддържат складова наличност,а да вземат единични бройки от вносителите при поява на евентуален клиент. Щом при тях тоя модел липсва отдавна,вероятността някъде да го има е минимална.
Виж и това http://www.**********************/klim...09LDC-809.html .Първоначално публикувано от Dimitar01
Възможно е, но все в някоя ще имат една бройкаПървоначално публикувано от stelaartoa
+1Първоначално публикувано от tony34al
По-добър няма да намеря за тези пари нали?А 12-ка няма смисъл да се слага?Първоначално публикувано от tony34al