Да,прав си,но работата е там,че климатика е за къщата на родителите ми,и толкова са им възможностите,още повече за климатик,който ще се ползва рядко (отпуски,гости),та за това търся компромисно решение.Благодаря!Първоначално публикувано от DUNDURMA
Да,прав си,но работата е там,че климатика е за къщата на родителите ми,и толкова са им възможностите,още повече за климатик,който ще се ползва рядко (отпуски,гости),та за това търся компромисно решение.Благодаря!Първоначално публикувано от DUNDURMA
Не прави като един приятел, излезе да разгледа климатиците и си взе един AUX 9ка за 499лв при положение че няма хал хабер какво е купил.
КОПА му е 3.65 и компресор тошиба. Така рекламират в ТМ.![]()
А на CS-G125KE/CU-G125KE какво му се развали? Има ли как да се ремонтира?
DEKS Ок ама ти можеш ли да си представиш например навън -5,-7 гр. и отиват в къщата която 7 дни не е топлена и пускат климатика.Мислиш ли ,че с пускането ще стане топло?Най малко 5 часа след неговото вкючване /говоря за маркова машина а не Midea/ ще се почувства че работи,а да не говорим че с това пускане и спиране при отрицателни темп. няма да изкара дълго време.
bobovo Звучи логично всичко,което каза,но наистина не знам какво да правя с този "убийствен" бюджет.Затова разчитам на вас ,знаещите,да ме упътите в избора (компромисен)....пък каквото сабя покаже.
П.С. boiski,аз този номер,като твоя познат го направих с един Панасоник,а бях тръгнал за Хитачи......та не е за разправяне....
Тези намират ли се още по магазините?
http://www.**********************/klim...12uc-1212.html
http://www.**********************/klim...-12uc-127.html
http://www.**********************/klim...-12uc-900.html
Биха свършили добра работа.
грешка, надскачат бюджета. извинявам се...
Ако искаш да получиш повече за малко пари то ти трябва климатик марка Osaka.
Ако родителите ти могат да се класират за Fuji RS-12UD, може и да им свърши работа. Иначе в този сайт има конвенционални 18-ки на Мидея за 630-720лв., но са клас Д и това изобщо няма да им хареса, когато платят сметките за електричество.Първоначално публикувано от DEKS
Виждам,че и FIJI-то е Енергиен Клас C,но пък консумацията е малко над 1kW,дали е реално това? gnf казваш,че тази машина ще свърши работа?А безпроблемна ли е като цяло?Благодаря!Първоначално публикувано от gnf
http://www.**********************/klim...-12uc-900.html
Кой от 2-та е за предпочитане:Generala или FUJI-to
Като мощности е подходящ, но винаги е необходимо оглед на отопляваното помещения.Първоначално публикувано от DEKS
Дали е безпроблемен?! С този бюджет и евентуалния начин на ползване (пусни-спри, когато сме/не сме си у дома) е малко неоснователно зададен въпрос.
Ние се чудим с този ограничен финансов ресурс да изнамерим подходящ климатизатор с достатъчно отдавани мощности, а се сблъскваме и с въпроси за безпроблемна работа. Никой тук няма да се наеме с категоричност, защото после при евентуален проблем ще последват и други нежелателни препирни...
Всички от "Светата троица" са еднакви.Първоначално публикувано от DEKS
Успех!
Благодаря gnf!
Наистина задачата е трудна с този бюджет, очаквам и други ваши предложения (Fuji-то фаворит за сега).
Съгласен съм за безпроблемната работа оказват влияние,и начина на употреба...и късмет!
DEKS дръж този LG S-09AT като Рекс.Може и К2У.
Миналата година LG-то го имаше за 699 лева, след това се поусраха и вдигнаха цената на 1049 лева и сега като са видяли, че няма да мине номера отново са го намалили.На тази 9-ка всичко е като при 12-ката, само софтуера не позволява развъртане до 5.49 киловата както при 12-ката, а само до 5 киловата.
Другата възможност е К2У.
само не си мисли, че ще пускаш LG-to при -7 -15 и то ще устиска дълго.За такова позлване се иска висококачествен климатик с добро подгряване на компресора, цените на когото започват от 1500-1600 лева без монтаж ...
Вакумираха го някъде около 5 мин.
На CS-G125KE/CU-G125KE - грешка Ф99 - скапан компресор - понижена изолация на намотките.
Вчера дойдоха момчетата за да ми донесат гаранцията. Наместваха вътрешното тяло, но шумът остана. Според тях е за смяна мотора на вътрешното тяло. Остана за понеделник.
И аз имах питане относно климатик,но явно съм трудно забележим.Или може би с неосновотелно зададен въпрос.ПОМОГНЕТЕ.Имам си идея,вие просто ми я затвърдете-Благодаря предварително.
Изборът ти е добър.Първоначално публикувано от skromnia