Ще пее с меден глас!
Изпратено от моят MI 6 с помощта на Tapatalk
Ще пее с меден глас!
Изпратено от моят MI 6 с помощта на Tapatalk
Чакай сега, Нецата не беше ли от Пловдивския вилает. Или пак нещо не съм разбрал.
Ами малко е сложно...
Аз го намерих - OLX,
той със здравословен проблем се вдигна до пловдивско село да го прегледа/провери/замери,
след няколко дена (чакане на монтаж на нов) пак отиде да го демонтира и да ми го изпрати.
Всичко това около празниците и срещу символична сума.
Така че, ако не беше той нямаше да го имам(е малкия де).
Стана леко омешано от обяснения - нали аз написах с предложение за пловдивските, а ми бе отговорено, че Норт ийст коуста е далеч от там. И се почудих, че все пак от пловдивския край е взето нещо. Но в случая просто е случайност. Да е на късмет на младите собственици.
Кога е било проблем да си закупиш климатик от Пловдив ,и да се монтира на 300-400 км ? моето Фуджицу е от Цецо ( Пловдивклима )
Алекси ти май още от едно време не обичаше да четеш. Точно същото бях написал 10-на поста нагоре и Цанков отговори, че му е далечко и търси варненска фирма. Но пак до пловдивски майстор се е стигнало. Голямо обяснение за един климатик от ОЛХ.
както се разбереш с него .. и Шумен не му е близо и не е идвал
RAS-N225V6R - бръмчи си сладко машинката.
Тея дни може да си поиграя с плазмата и ватметъра,
но второто ще е от чисто любопитство, важното е да топли.
Сложен е в 12кв спалня югоизточна с изолация само на тавана засега, къща.
Този пост е редактиран от ccankov73; 15-01-19 в 21:54.
Честито! Много ме кефят тези мъници. С плазмата как смяташ да си поиграеш? Единствено можеш да я почистваш.
Ами да я пробвам, дали ще усетя някаква разлика за час работа например.
Затварям вратата на пусната и влизам след час да усетя разликата.
Имам ужасно обоняние - много добро, и усещам всякакви миризми, които другите не могат.
Просто не съм ползвал плазмен филтър до сега.
Имах едно ЛГ Art Cool с плазма, но то сдаде багажа преди да разбера какво е това и да го пробвам.
Беше преди “форума”
И аз и се кефя, ще ми е най-малкото машинче.
В стаята скоро ще има бебе.
Ще ти замирише на озон. Но при Тошиба започва да работи един час след като си затворил капака или включил в контакта. Което е последно от двете и час след това тръгва.
На един приятел му монтирах два такива мъника преди време и вече две бебета отгледа там.
Благодаря, това не го знаех, мислех, че включва веднага.
За защита е. Като сложиш влажна плазмената касета, разчита че до един час ще я изсуши при работа и тогава я пуска. След това, ако не си отварял капака или дърпал щепсела е мигновено вкл/изкл.
Цанков, как е 225-тичката? Доволни ли са младите?