Daiseikai 5 13-ка как би се справила? Говорили са ми много за нея..Забравих да напиша, че приоритет ми е ниската консумация на електроенергия занапред..
Daiseikai 5 13-ка как би се справила? Говорили са ми много за нея..Забравих да напиша, че приоритет ми е ниската консумация на електроенергия занапред..
И тя ще се справи...Къде се намира жилището? Защо не предприемете оглед на помещенията преди покупката?
Жилището се намира в Пловдив. Ще има разбира се оглед, но ми се иска да събера и мнения от вас като хора, които се прехранват с това. Сигурно има много варианти за мен, но ми се иска да разбера кои от климатиците биха били по-икономични. Пък и хората от форума обсъждат безпристрастно въпросите, докато в магазина си го има търговският момент...
по 1912 в ника, предположих Пловдив наум...![]()
Дано ти не си от 1926, че ще ме хлъзнеш лошо сигурно...:rolleyes:
Изобщо не се вълнувам от футбол...не се притеснявай. Иначе живея до стадион БОТЕВ!
Този пост е редактиран от Aleksandars; 14-10-13 в 05:46.
Какви са накратко плюсовете и минусите на тези 3 машини:
1. 12 LTC
2. RAS13PKVP
3. MSZ-FH35V ??
С два реда, за да не ти отнеме много време. Мерси предварително
Бих избирал м/у 1 или 2 . Има много написано за 2-те машини . Щом си добре изолиран ще се справят .
Здравейте,
Моля споделете имате ли наблюдения за тoзи климатик -
- ММС – климатици и климатична техника Дайкин, Daikin air conditioning, Daikin air conditioners - Дайкин Нексура
поздрави
https://forum.setcombg.com/%D0%BA%D0...ikin-fvxs.html
Имай предвид, че това лъчистото е 500-600Вата, не става само на него да караш.
Според мен идва много по-скъпо от нормален подов и не си струва.
По хубаво разгледаи подовите на другите марки . Toshiba , MHI и Fujitsu
600 и кусур лева е по-скъпа 25-цата нексура спрямо обикновена подова 25-ца (за 35-ца и 50-ка разликата е близо 900 лева), а реално като параметри е същата, ако изключим онова лъчистото, за което ми казаха че реално ако искаш да караш само на него си е 500-600 вата и нищо няма да стоплиш.
Аз за другите марки - само им виж цените.
И все пак подовите Дайкини са с професионалните външни тела, дето любимия на всички критици на Дайкин дефрост не е по време.
Здравейте отново,
в такъв случай може ли да ми препоръчате подов за около 20 м2 стая, или стенен - цената ми е до около 2500 лв - във Варна живея и държа на качеството - например да не ръждяса след 5-та година.
Север, но с добра изолация е помещението. Към него е отворена една врата за малка кухня, но тя не ме притеснява.
Mitsubishi Heavy, SRF/SRC XX ZJX-S
P2063309.JPG