Страница 116 от 190 ПърваПърва ... 66106114115116117118126166 ... ПоследноПоследно
Резултати от 1,726 до 1,740 от общо 2844
Like Tree1225Одобрявам

Избор на Климатик

Сподели във Facebook Сподели в Twitter Изпрати на Email Сподели в LinkedIn
  1. Senior Member
    Тук е от
    Aug 2015
    Живее в
    Сев.-Изт. Б-я

Отговор: Избор на Климатик

Цитат Първоначално публикувано от ram44o Виж публикацията
    Май на там отиват работите ще са една 13-ка за всекидневната и една 10-ка за детската, малко надхвърлям бюджета си, но . . .
    По-добре вземи Fujitsu General *18LFCA вместо Toshiba Daisekai 8 RAS13G2KVP за голямата стая,но ти си решаваш.
    spas.slavchev одобрява това.

2.  

3. Senior Member Аватара на dodo_pv
    Тук е от
    Jan 2007
    Живее в
    Пловдив

Цитат Първоначално публикувано от ivak_86 Виж публикацията
    Супер, във всички форуми като попита човек за нещо което не е в неговата сфера, отговорът е един и същ- вече разбрах няма смисъл да се пита по форумите,благодаря все пак.Щом нямам външна изолация по добре да отварям прозорците зимата разбрах вече
    Вие не питате само за машина! Вие изисквате и падане на сметките за отопление, и повишаване на температурите в помещението! Не сте дали инфо, дали етажът е първи или последен. А, може би, някъде по средата? За промяна на температурите в бетонен кафез е от значение кой как го прави в съседните кутийки. Що не попитате в някой друг форум, на база тази подадена информация, да видим какви отговори ще получите? Моят съвет е да си ползвате мидеята, докато работи.

4. Senior Member
    Тук е от
    Jul 2002
    Живее в
    Варна

Бях пуснал една тема за климатик на село и се бях ориентирал към Fujitsu LUCA09, но сега сравнявайки сухите технически данни с GREE GWH09KF излиза, че са с равни възможности, а цената е почти х2. Това ГРЕЕ отнася на хартия всичко до хиляда и 200-300лв.
    Каква може да е уловката?

5. Тук е от
    May 2014

Здравейте имам един въпрос трябва ли да се вярва (не сляпо разбира се) на написаното в техническите характеристики на климатичната техника?
    Защото току що се връщам от един търговец, който ме убеждаваше че средната зимна температура в Бургас е - (минус) 11 градуса и да не вярвам какво пише в спецификациите???

6. Junior Member
    Тук е от
    Sep 2015

Цитат Първоначално публикувано от dodo_pv Виж публикацията
    Вие не питате само за машина! Вие изисквате и падане на сметките за отопление, и повишаване на температурите в помещението! Не сте дали инфо, дали етажът е първи или последен. А, може би, някъде по средата? За промяна на температурите в бетонен кафез е от значение кой как го прави в съседните кутийки. Що не попитате в някой друг форум, на база тази подадена информация, да видим какви отговори ще получите? Моят съвет е да си ползвате мидеята, докато работи.
    Етажът е 2-ри-южно изложение с дограма, остъклена тераса и една външна стена.Написал съм, че Мидеята в най-студените дни прави 19-20 градуса,по вашият пост разбирам, че няма смисъл от хиперинвертор, щото ще харчи колкото Мидеята и ще топли по същия начин-нещо не схващам???Аз така и така ще купя това Митсубиши(изчетох цяла тема, където разбрах, че много топли-но на дефрост се чувало,което за мен не е проблем). Просто попитах дали има някакъв по-добър вариант в рамките на тези пари.
    Този пост е редактиран от avenger; 01-10-15 в 16:47.

7. Senior Member Аватара на AC_From_Hell
    Тук е от
    Jun 2011
    Живее в
    BG

Цитат Първоначално публикувано от ivak_86 Виж публикацията
    Етажът е 2-ри-южно изложение с дограма, остъклена тераса и една външна стена.Написал съм, че Мидеята в най-студените дни прави 19-20 градуса,по вашият пост разбирам, че няма смисъл от хиперинвертор, щото ще харчи колкото Мидеята и ще топли по същия начин-нещо не схващам???Аз така и така ще купя това Митсубиши(изчетох цяла тема, където разбрах, че много топли-но на дефрост се чувало,което за мен не е проблем). Просто попитах дали има някакъв по-добър вариант в рамките на тези пари.
    Тошиба Дайсейкай 8.

8.  

9. Senior Member Аватара на Alexi
    Тук е от
    Jul 2002
    Живее в
    Шумен

Тошибата е доста по скъпа .. МЕ се намира на 1700 с монтажа тук таме

10. Member Аватара на powerful
    Тук е от
    Nov 2013
    Живее в
    София

Здравейте имам един въпрос трябва ли да се вярва (не сляпо разбира се) на написаното в техническите характеристики на климатичната техника?
    Защото току що се връщам от един търговец, който ме убеждаваше че средната зимна температура в Бургас е - (минус) 11 градуса и да не вярвам какво пише в спецификациите???
    Всичко, което е отбелязано в техническите спецификации на климатиците се замерва при +7 градус, нормално е при -11 показателите да се променят. Въпроса е да вземеш машина, която най- малко ще окаже влияние външната температура.

11. Тук е от
    May 2014

Е да де ама аз в Бургас такива температури (-11) не съм виждал да се задържат за дълъг период. Както и да е за тия мои 30 квадрата аз се бях спрял на 13 дайсейкай 8, но ми казват, че ще е малък и ми препоръчват 16 дайсейкай 8 или 18-ка от другите серии. Пак съм раздвоен . . .
    Този пост е редактиран от ram44o; 01-10-15 в 19:29.

12. Member Аватара на popov
    Тук е от
    Mar 2011
    Живее в
    Бургас

Градски при фрескор има още нокрия.Консултирай се и с него.
    Mega одобрява това.

13. Senior Member
    Тук е от
    Aug 2015
    Живее в
    Сев.-Изт. Б-я

Е да де ама аз в Бургас такива температури (-11) не съм виждал да се задържат за дълъг период. Както и да е за тия мои 30 квадрата аз се бях спрял на 13 дайсейкай, но ми казват, че ще е малкък и ми препоръчват 16 дайсейкай или 18-ка от другите серии. Пак съм раздвоен . . .
    Виж тук за средните температури.Много правилно са ти казали,че 13 дайсейкай е малък.
    Този пост е редактиран от emil vasilev; 01-10-15 в 20:58.

14.  

15. Тук е от
    May 2014

Именно средните зимни температури са положителни, но както и да е Попов къде е това фрескор?

Сори намерих го Фреско
    Този пост е редактиран от ram44o; 01-10-15 в 19:49.

16. Junior Member
    Тук е от
    Sep 2015

Цитат Първоначално публикувано от Alexi Виж публикацията
    Тошибата е доста по скъпа .. МЕ се намира на 1700 с монтажа тук таме
    Точно вашите мнения четох за шум при дефрост на Митсубишито.Понеже е за хол не ме притеснява шум,както и разбрах от мненията климатика прави топло доста и да тошибата надхвърля бюджета.

17. Senior Member Аватара на Alexi
    Тук е от
    Jul 2002
    Живее в
    Шумен

мда за хол е ок той и за спалня е ок за хора които не ги впечатлява шума .. има такива дето с конвенционалки се топлят с години в спалня

18. Senior Member Аватара на VeleV.Klima
    Тук е от
    Dec 2007
    Живее в
    Pleven, Bulgaria, Bulgaria

Цитат Първоначално публикувано от Zygot Виж публикацията
    Бях пуснал една тема за климатик на село и се бях ориентирал към Fujitsu LUCA09, но сега сравнявайки сухите технически данни с GREE GWH09KF излиза, че са с равни възможности, а цената е почти х2. Това ГРЕЕ отнася на хартия всичко до хиляда и 200-300лв.
    Каква може да е уловката?
    Има защо фуджика да е по скъп изобщо не гледай тия характеристики. Общото е само първата буква и бих казал че си струва да платиш 200лв повече.
    emil vasilev одобрява това.

Сподели във Facebook Сподели в Google Plus Сподели в Twitter Изпрати на Email Сподели в LinkedIn

Подобни теми

1. Помогнете ми за избор на климатик - 2012 г.
    От WhiteNoise във форум Всичко за климатиците
    Отговори: 3300
    Последно: 01-01-13, 09:01
  2. Помогнете ми за избор на климатик - 2011 г.
    От valen1 във форум Всичко за климатиците
    Отговори: 3559
    Последно: 03-01-12, 18:02
  3. Помогнете ми за избор на климатик - 2010 г.
    От valen1 във форум Всичко за климатиците
    Отговори: 1836
    Последно: 24-12-10, 18:43
  4. Помогнете ми за избор на климатик!
    От Stan_80 във форум Климатици Fujitsu, General Fujitsu, Fuji Electric
    Отговори: 39
    Последно: 12-02-10, 14:34
  5. Помогнете ми за избор на климатик - 2009 г.
    От 1115 във форум Всичко за климатиците
    Отговори: 1632
    Последно: 31-12-09, 12:22

SetCombG.com
SetCombG.com е портален сайт и Форум за битова техника, телевизори, климатици, лаптопи и смартфони, създаден през 1999 година.
Заедно сме над 20 години!
Следвай ни
Горе