Като гледам парите на са проблем , да си сложи Daiseikai 8 или Zubadan , като иска нагреватели. А и имат достатъчно +++.
Ей, тези +++ в последно време взеха да ги пляскат в каталозите като топъл хляб. Какво да кажем хората с дърти машини с копове над 6...Сигурно нашите са с по десет плюса?! Все едно тези плюсове ще ги топлят....
Е , ся. Нали за това ги измислиха , за да се продават климатиците заради +++++++++. Всички знаем каква беше идеята, клиента като види ++ и после машина с +++ си мисли че е хванал 6-ца от тотото.
Аз съм с такава 35ца и определено си чакам зимата и ще споделям отзиви. Тази пролет имаше по студени дни и нямах проблеми с отопление на хол 26,7кв и коридор 12,3 към който няма врата. Външното тяло е страшно тихо, перка и компресор изобщо не се чуват.
Не съм гледал плюсовете а показателите и цената. Ако има Дайсекай 9-ка за 1750 лв без монтажа може да го взема.
Все още не изяснихме дали компресора има подгрев или не.
Относно климите втора употреба - аз съм за, но в нашият град няма никой, който да монтира такива климатици, още повече пък да имам някакъв избор за да преценя кой климатик е обслужен добре или не.
И тошиба дайсекай и хитачито, нямат подгрев на компресора!
Вземай хитачито, и като е по студено от 0 градуса него спирай едвали повече от 20 30лв ток ще навърти, а при него винаги ще е топло и комфортно, цената е много добра
Hitachi-то от Русе ли ще го вземаш? Ако да, говори ли с фирмата относно монтажа и условията за гаранцията?
Този пост е редактиран от preparatos; 03-07-15 в 10:00.
на скрола май не му пречи да стартира под нулата .. щом от Хитачи не са сложили значи няма нужда ,модела е официално до -20 и запазва много добре мощността си ,и аз го заглеждам
Защото доколкото разбрах ще го ползва да помага на парното като няма кой да го пълни с дървен фреон.