Усвоена тераса е, само с една стена ,всичко останало са френски прозорци.
Усвоена тераса е, само с една стена ,всичко останало са френски прозорци.
Гледам че в Сф има промоция на 10ка Дайсейкай 6.5 с включен монтаж за 1999лв. Ако парите не са проблем, смятам че това е твоята машина.
Здравейте,икам да попитам на коя степен е най добре да работи вентилатора на Дайсейкай8? Климатикът няма да се спира
Зависи от помещението, нивото на шумова невроза в потребителя и други фактори. Просто така не може да се даде точен отговор.
Помещението е хол
- - - - - - - - - -
Още нещо искам да попитам, по принцип още не съм го пуснал за постоянно защото в стаята е 22 градуса, но когато го пробвах при външна температура 10 градуса в стаята 22 и зададена температура на климатика 24 ги достигна за около 15 минути и изключи, след около 2 мин пак тръгна. Има ли вероятност да работи на он оф както вие му казвате? Дайсейкай 8 16 бту в хол 30 квадрата Велико Търново
Има вероятност.Голяма.
Всеки климатик има вероятност да работи ОН-Оф и няма такъв който да не работи така, освен ако не е 7-ца на отопление в 30-нас квадрата/80 кубика и нагоре ...
Здравейте. Дайте мнение за TOSHIBA RAS-402GDRH NEW SUPER DAISEIKAI 14. Уговорих поръчката, в петък е при мен. Ще го ползвам за отопление/охлаждане на хол, спалня, коридор и кухня. Общо около 48 кв.м. Панелка. С изключение на коридора, всички други помещения са с вътрешна изолация. Дограмата е 6 камерна РVC навсякъде. Съседът под мен зимата топли доста. Ще ми върши ли работа?
мнения от първо лице само адаша може да даде един от най добрите климатици които съществуват е ,няма да те разочарова .. само искай читав превод че екстрите са много а ако не могат да се ползват кел файда ..
Здравейте , може ли да препоръчате макс.енерго ефективен климатик за помещение до 30 м2, ще се ползва и зима и лято,но повече зимата.
Примерно: Fujitsu AS-Z40D2 Nocria
Този пост е редактиран от justify; 04-11-15 в 09:35.