Страница 156 от 190 ПърваПърва ... 106146154155156157158166 ... ПоследноПоследно
Резултати от 2,326 до 2,340 от общо 2844
Like Tree1225Одобрявам

Избор на Климатик

Сподели във Facebook Сподели в Twitter Изпрати на Email Сподели в LinkedIn
  1. Moderator
    Тук е от
    Nov 2011
    Живее в
    Петрич

Отговор: Избор на Климатик

Новини ние нямаме, но все пак ти търсиш машини, ти трябва да имаш новини и ако желаеш можеш да ги споделиш с нас. Нали не вярваш, че някой от форума ще почне да върти телефони и да ти търси машини....
    mirandi и rukar харесват това.

2.  

3. Тук е от
    Oct 2015

Аз приключих с моята дилема-вчера взехме Fujitsu ASYG12LMCA(за 1100 без монт.).На 16-ти ще ми го монтират. Колебаех се и за 12-ка лука,ама да не му изпочупа капаците при чистене филтъра с тоя шантав механизъм и се отказах.
    emil vasilev одобрява това.

4. Senior Member Аватара на VeleV.Klima
    Тук е от
    Dec 2007
    Живее в
    Pleven, Bulgaria, Bulgaria

Лука е много по добра машина а капака е много елементарен за отваряне.
    Този пост е редактиран от VeleV.Klima; 11-11-15 в 19:04.
    bobovo, Aleksandars и Claire харесват това.

5. Тук е от
    Sep 2015

Цитат Първоначално публикувано от Jordan Totov Виж публикацията
    Аз приключих с моята дилема-вчера взехме Fujitsu ASYG12LMCA(за 1100 без монт.).На 16-ти ще ми го монтират. Колебаех се и за 12-ка лука,ама да не му изпочупа капаците при чистене филтъра с тоя шантав механизъм и се отказах.
    Нищо сложно няма, бе

6. Senior Member Аватара на Alexi
    Тук е от
    Jul 2002
    Живее в
    Шумен

механизма е прост ,здрав и надежден а и ти като отваряш капака той не е повдигнат и си се отваря като на всеки климатик

7. Junior Member
    Тук е от
    Feb 2013

Цитат Първоначално публикувано от tony34al Виж публикацията
    Новини ние нямаме, но все пак ти търсиш машини, ти трябва да имаш новини и ако желаеш можеш да ги споделиш с нас. Нали не вярваш, че някой от форума ще почне да върти телефони и да ти търси машини....
    Под новини имах предвид други модели за предложение

8.  

9. Тук е от
    Nov 2015

Question Помогнете за избор на климатик

Здравейте,
    помогнете ми за избор на климатик, който ще се използва само за отопление през зимата.

Сграда: тухлен апартамент в Пловдив, последен етаж, не се отоплява отникъде, съседните стаи също не се отопляват
    Стая: 3,25x4,6m, височина:2,9m
    Размери: 15м2; 43м3
    Разположение: 2 външни стени(западна и южна) и 2 вътрешни(северна и източна), голям прозорец на западната стена
    Изолация: 8см стиропор на западната стена, дограма PVC с обикновен двоен стъклопакет
    Бюджет: 700лв без монтажа/съответно 850лв с монтаж/
    Предполагам, че бюджета е малко затова търся и втора употреба климатик, но имам нужда да ме насочите към кои модели и с какви характеристики да се насоча?

10. Senior Member
    Тук е от
    May 2008
    Живее в
    Burgas, Bulgaria, Bulgaria

https://www.youtube.com/watch?v=TDBu.......втора употреба не значи евтино,ако е качествена машина

11. Тук е от
    Dec 2014
    Живее в
    София

Търся климатик за баща ми, живеят в тухлен апартамент. Климатика се гласи да отоплява стая 24 квадрата и коридор около 4-5 квадрата. Местоположението е Шумен. За сега няма изолация, но това е заложено в програмата за следващата година. От прочетеното във форума набелязох 2 модела и въпросът ми към вас е дали са удачни.
    LG E18SQ и Самсунг AR18HSFNCWKNEU. Според вас ще се справят ли тия климатици. За самсунга прочетох добри мнения и ми изглежда интересен модел. Покупката на климатик втора употреба вече не е на дневен ред предвид че за момента няма човек който да поддържа машината в този регион, затова и се насочих към горните два модела. То и за тия ще трябва да се търси читава фирма да ги монтира, ако имате съответно предложения за това няма да лошо.
    frick одобрява това.

12. Senior Member Аватара на AC_From_Hell
    Тук е от
    Jun 2011
    Живее в
    BG

Самсунгът е страхотна машинаа, нямам проблеми с такива в Добрич, монтирани в 35-40м2 без изолация. Предостатъчно корава машина за 24 + 4-5 квадрата. Даже, ако наистина ще правите изолация можете да вземете AR12HSSDAWKNEU и той ще е достатъчно мощен, за да се справи.

13. Senior Member
    Тук е от
    Aug 2015
    Живее в
    Сев.-Изт. Б-я

Цитат Първоначално публикувано от ilian Виж публикацията
    Търся климатик за баща ми, живеят в тухлен апартамент. Климатика се гласи да отоплява стая 24 квадрата и коридор около 4-5 квадрата. Местоположението е Шумен. За сега няма изолация, но това е заложено в програмата за следващата година. От прочетеното във форума набелязох 2 модела и въпросът ми към вас е дали са удачни.
    LG E18SQ и Самсунг AR18HSFNCWKNEU. Според вас ще се справят ли тия климатици. За самсунга прочетох добри мнения и ми изглежда интересен модел. Покупката на климатик втора употреба вече не е на дневен ред предвид че за момента няма човек който да поддържа машината в този регион, затова и се насочих към горните два модела. То и за тия ще трябва да се търси читава фирма да ги монтира, ако имате съответно предложения за това няма да лошо.
    Fujitsu-general *12LTCA e доста по-интересна машина от двете които си посочил.
    VeleV.Klima и mkukas харесват това.

14.  

15. Junior Member
    Тук е от
    Feb 2013

Климатик Daikin FTXB35C / RXB35C |Варна, София какво ви е мнението за това?

16. Member
    Тук е от
    Mar 2015

17. Junior Member
    Тук е от
    Feb 2013

18. Member
    Тук е от
    Mar 2015

Цитат Първоначално публикувано от mitnick Виж публикацията

хубав ли е или не .
    Цвета му е бял (като на повечето климатици), дизайна на вътрешният модул е семпъл и изчистен, на външният има лепенка Daikin със син цвят.
    С две думи хубав е на външен вид, а сега да питаш ако искаш нещо по-точно, като на пример за какво ще се ползва, къде (град) ще се ползва, кубатура, квадратура, архитектура на помещението, дето се вика, неща свързани с климатика
    DUNDURMA, tony34al и mkukas харесват това.

Сподели във Facebook Сподели в Google Plus Сподели в Twitter Изпрати на Email Сподели в LinkedIn

Подобни теми

1. Помогнете ми за избор на климатик - 2012 г.
    От WhiteNoise във форум Всичко за климатиците
    Отговори: 3300
    Последно: 01-01-13, 09:01
  2. Помогнете ми за избор на климатик - 2011 г.
    От valen1 във форум Всичко за климатиците
    Отговори: 3559
    Последно: 03-01-12, 18:02
  3. Помогнете ми за избор на климатик - 2010 г.
    От valen1 във форум Всичко за климатиците
    Отговори: 1836
    Последно: 24-12-10, 18:43
  4. Помогнете ми за избор на климатик!
    От Stan_80 във форум Климатици Fujitsu, General Fujitsu, Fuji Electric
    Отговори: 39
    Последно: 12-02-10, 14:34
  5. Помогнете ми за избор на климатик - 2009 г.
    От 1115 във форум Всичко за климатиците
    Отговори: 1632
    Последно: 31-12-09, 12:22

SetCombG.com
SetCombG.com е портален сайт и Форум за битова техника, телевизори, климатици, лаптопи и смартфони, създаден през 1999 година.
Заедно сме над 20 години!
Следвай ни
Горе