Страница 158 от 190 ПърваПърва ... 108148156157158159160168 ... ПоследноПоследно
Резултати от 2,356 до 2,370 от общо 2844
Like Tree1225Одобрявам

Избор на Климатик

Сподели във Facebook Сподели в Twitter Изпрати на Email Сподели в LinkedIn
  1. Junior Member
    Тук е от
    Feb 2013

Отговор: Избор на Климатик

Claire redfield,нали има гаранция някаква?
    Какъв е проблема по-добре да купя китайски/ боклук, правен в Чехия, който ще умре и може да измръзне зимата ли?
    Този пост е редактиран от avenger; 14-11-15 в 21:15.

2.  

3. Senior Member
    Тук е от
    Aug 2015
    Живее в
    Сев.-Изт. Б-я

mitnick, защо не купиш тази година само климатик за спалнята.Не знам тази кухня за дневна ли е използвате? Ако не, ще наблегнете повече на готвенето.
    Пък догодина като събереш пари купи и втория.Климатиците ги правят в Китай,Тайланд,Малайзия,Чехия,Испания и т.н.Имаш някакви претенции към тяхното производство ли?Понякога всички проблеми не могат да се решат наведнъж.

4. Junior Member
    Тук е от
    Feb 2013

Цитат Първоначално публикувано от emil vasilev Виж публикацията
    mitnick, защо не купиш тази година само климатик за спалнята.Не знам тази кухня за дневна ли е използвате? Ако не, ще наблегнете повече на готвенето.
    Пък догодина като събереш пари купи и втория.Климатиците ги правят в Китай,Тайланд,Малайзия,Чехия,Испания и т.н.Имаш някакви претенции към тяхното производство ли?Понякога всички проблеми не могат да се решат наведнъж.
    Сега пак да обясня,аз исках така да направя и се бях спрял на Тошиба дайсекай, 8ма серия или Фуджитсу мега яки машини, но дъртите КАЗАХА, не ще земаме 2 климатика и бюджета същия и съм се видял в чудо и даже те без да ме питат вече са купили скапания боклук Дайкин китайско/чешки отпадък, който ще умре сигурно зимата, за това искам поне в спалнята да има 1 читав климатик 2-ра ръка какво да правя не съм виновен аз....... Не може да се вземе само 1 дъртите им е студено.
    Имам претенции да,защото
    имам познати с Дайкини в града и зимата ги поливат в кофи и са боклуци и ги мразя.
    аз лично имам LG INVERTOR V
    голям за моята стая и нямам проблеми.
    Но за другите стаи дъртите си стоят там.
    Този пост е редактиран от avenger; 14-11-15 в 17:19.

5. Moderator Аватара на justify
    Тук е от
    Jun 2009

mitnik закупеният дайкин ще ги "умори" от веене.

Ако се напънете с +200 лева може да им закупите нещо което си струва:sharp-ay-xp09ghr-ae-x09ghr . Копирайте името в Гугъл търсачката и ще го намерите.

Има тема за 12-ката : https://forum.setcombg.com/%D0%BA%D0...e-xp12ghr.html

6. Junior Member
    Тук е от
    Feb 2013

Цитат Първоначално публикувано от justify Виж публикацията
    mitnik закупеният дайкин ще ги "умори" от веене.

Ако се напънете с +200 лева може да им закупите нещо което си струва:sharp-ay-xp09ghr-ae-x09ghr . Копирайте името в Гугъл търсачката и ще го намерите.

Има тема за 12-ката : https://forum.setcombg.com/%D0%BA%D0...e-xp12ghr.html
    Виж сега късно е вече те са го взели даикина умрял,
    сега остана само спалнята бюджета е 1200лв така че давайте оферти 2ра рака, защото за ново парите не стигат, нещо икономично и да го имат във варна клима или в някой сайт близък град нещо..
    за 17 м2

7. Senior Member Аватара на kalcheff1
    Тук е от
    Aug 2011
    Живее в
    Варна

Има фирми във Вн, макар че понамаляха, но не е само една. Гуглирай. Обаче аз бих пропусал тази специално. Абсолютно същият проблем имах преди няколко месеца - мързеше ги да дават елементарно инфо за машините по телефона, говорих с шефа им и сега виждам, че няма никаква промяна. И цените не са за завист.
    Kasap одобрява това.

8.  

9. Junior Member
    Тук е от
    Dec 2012

То с шарпа пак ще е яко веене , но поне топло ...

10. Junior Member
    Тук е от
    Feb 2013

Цитат Първоначално публикувано от kalcheff1 Виж публикацията
    Има фирми във Вн, макар че понамаляха, но не е само една. Гуглирай. Обаче аз бих пропусал тази специално. Абсолютно същият проблем имах преди няколко месеца - мързеше ги да дават елементарно инфо за машините по телефона, говорих с шефа им и сега виждам, че няма никаква промяна. И цените не са за завист.
    Аз преди години имах подобен проблем с тях пак бях си харесал няколко модела и нито ги имат нито желаеха да проверят нито искаха да ми кажат дали могат да ги докарат и така уж щяха да ми ги донесат след месец след нз си колко време имали тонове контейнери не знаели какво имало вътре, и накрая ми писна и си взех нов явно не им трябват нито пари нито клиенти и всичко си го продават най-добро на техни хора а сайта им е просто така пишат каквото искат.
    Казаха ми че имали 20-30 климатика
    а в сайта имат сигурно поне 500 ?

11. Тук е от
    Dec 2014
    Живее в
    София

В сайта грам нищо актуално няма, като се обадиш и се почва ама това ама онова, ама контейнера не бил дошъл, подобен модел и тн. Нищо хубаво от тая фирма няма да видиш. А тия лелки дето вдигат телефоните са като роботи от бъдещето и като им зададеш въпрос свързан с техническите характеристики на климатика и софтуера им забива и започва да ти повтаря едно и също.

12. Senior Member Аватара на dodo_pv
    Тук е от
    Jan 2007
    Живее в
    Пловдив

Цитат Първоначално публикувано от mitnick Виж публикацията
    Сега пак да обесня,аз исках така да направя и се бях спрял на тошиба дайсекай, 8ма серия или фуджитсу мега яки машини, но дъртите КАЗАХА, не ще земаме 2 климатика и бюджета същия и съм се видял в чудо и даже те без да ме питат вече са купели скапания боклук Даикин китайско/чешки отпадък който ще умре сигурно зимата, за това искам поне в спалнята да има 1 читав климатик 2ра рака какво да правя не съм виновен аз....... Не може да се вземе само 1 дъртите им е студено.
    Имам претенции да,защото
    имам познати с даикини в града и зимата ги поливат в кофи и са боклуци и ги мразя.
    аз лично имам LG INVERTOR V
    голям за моята стая и нямам проблеми.
    Но за другите стай дъртите си стоят там.
    Митник, който плаща, той поръчва музиката. Като не даваш пари, не можеш да имаш претенции. Можеш да даваш съвети, само ако ти ги искат. Информирай ДЪРТИТЕ за форума и им предложи да го попрегледат, за да могат следващия път да вземат по-компетентно решение. Дотогава можеш да обърнеш повече внимание на правописа, а не на това, кой какво бил казал и какво поливал.
    Успех в начинанието!
    necata2, SPSt и spas.slavchev харесват това.

13. Member Аватара на powerful
    Тук е от
    Nov 2013
    Живее в
    София

Цитат Първоначално публикувано от gos1 Виж публикацията
    Здравейте ,кой вариант е по-добър Hitachi RAK-35RPB или Fujitsu ASYG12 LMCA на почти една цена са ?
    И двата са добър вариант. Но хитачито е по добро :D
    Този пост е редактиран от powerful; 14-11-15 в 15:06.
    gos1 одобрява това.

14.  

15. Junior Member
    Тук е от
    Feb 2013

Цитат Първоначално публикувано от ilian Виж публикацията
    В сайта грам нищо актуално няма, като се обадиш и се почва ама това ама онова, ама контейнера не бил дошъл, подобен модел и тн. Нищо хубаво от тая фирма няма да видиш. А тия лелки дето вдигат телефоните са като роботи от бъдещето и като им зададеш въпрос свързан с техническите характеристики на климатика и софтуера им забива и започва да ти повтаря едно и също.
    при тях неграмотноста е на макс, 5 модела им ги диктувах 30 мин не могат да пишат на латиница не разбират и буквите абе въобще...
    освен това ми говорят някакви мега простотии , все едно са в секс шоп тея лелки.
    Явно няма да ми се обадят аз им дадох модели и тел но те явно ги мързи да гледат
    хора до 1200лв нов климатик какъв може да се вземе с включен монтаж или всичко е боклук за 17 м2.
    Този пост е редактиран от mitnick; 14-11-15 в 18:32.

16. Member Аватара на daley
    Тук е от
    Jun 2004
    Живее в
    Варна

Може ли да ме насочите в избор на климатик за спалня от 12 квадрата с южно изложение, с изолация във Варна. Очаквана температура на отопление 22 градуса. Изискването да е тиха с бюджет до 1200 лв. (без монтаж).

17. Senior Member Аватара на AC_From_Hell
    Тук е от
    Jun 2011
    Живее в
    BG

Panasonic E7QKE или нещо с максимално нисък минимум.

18. Junior Member
    Тук е от
    Mar 2012

Здравейте,
    трябват ми предложения за климатик около 1500 - 1600 лв с монтажа, за отопление на спалня около 16 кв.м. с височина около 2.40 м. Става въпрос за втори етаж на къща без изолация в ботевградско, с aлуминиева дограма с двоен стъклопакет около 5 кв.м. и северозападно изложение. Идеята е да могат да се поддържат 22-23 градуса винаги.
    Този пост е редактиран от kristalov; 15-11-15 в 17:09.

Сподели във Facebook Сподели в Google Plus Сподели в Twitter Изпрати на Email Сподели в LinkedIn

Подобни теми

1. Помогнете ми за избор на климатик - 2012 г.
    От WhiteNoise във форум Всичко за климатиците
    Отговори: 3300
    Последно: 01-01-13, 09:01
  2. Помогнете ми за избор на климатик - 2011 г.
    От valen1 във форум Всичко за климатиците
    Отговори: 3559
    Последно: 03-01-12, 18:02
  3. Помогнете ми за избор на климатик - 2010 г.
    От valen1 във форум Всичко за климатиците
    Отговори: 1836
    Последно: 24-12-10, 18:43
  4. Помогнете ми за избор на климатик!
    От Stan_80 във форум Климатици Fujitsu, General Fujitsu, Fuji Electric
    Отговори: 39
    Последно: 12-02-10, 14:34
  5. Помогнете ми за избор на климатик - 2009 г.
    От 1115 във форум Всичко за климатиците
    Отговори: 1632
    Последно: 31-12-09, 12:22

SetCombG.com
SetCombG.com е портален сайт и Форум за битова техника, телевизори, климатици, лаптопи и смартфони, създаден през 1999 година.
Заедно сме над 20 години!
Следвай ни
Горе