Claire redfield,нали има гаранция някаква?
Какъв е проблема по-добре да купя китайски/ боклук, правен в Чехия, който ще умре и може да измръзне зимата ли?
Claire redfield,нали има гаранция някаква?
Какъв е проблема по-добре да купя китайски/ боклук, правен в Чехия, който ще умре и може да измръзне зимата ли?
Този пост е редактиран от avenger; 14-11-15 в 21:15.
mitnick, защо не купиш тази година само климатик за спалнята.Не знам тази кухня за дневна ли е използвате? Ако не, ще наблегнете повече на готвенето.
Пък догодина като събереш пари купи и втория.Климатиците ги правят в Китай,Тайланд,Малайзия,Чехия,Испания и т.н.Имаш някакви претенции към тяхното производство ли?Понякога всички проблеми не могат да се решат наведнъж.
Сега пак да обясня,аз исках така да направя и се бях спрял на Тошиба дайсекай, 8ма серия или Фуджитсу мега яки машини, но дъртите КАЗАХА, не ще земаме 2 климатика и бюджета същия и съм се видял в чудо и даже те без да ме питат вече са купили скапания боклук Дайкин китайско/чешки отпадък, който ще умре сигурно зимата, за това искам поне в спалнята да има 1 читав климатик 2-ра ръка какво да правя не съм виновен аз....... Не може да се вземе само 1 дъртите им е студено.
Имам претенции да,защото
имам познати с Дайкини в града и зимата ги поливат в кофи и са боклуци и ги мразя.
аз лично имам LG INVERTOR V
голям за моята стая и нямам проблеми.
Но за другите стаи дъртите си стоят там.
Този пост е редактиран от avenger; 14-11-15 в 17:19.
mitnik закупеният дайкин ще ги "умори" от веене.
Ако се напънете с +200 лева може да им закупите нещо което си струва:sharp-ay-xp09ghr-ae-x09ghr . Копирайте името в Гугъл търсачката и ще го намерите.
Има тема за 12-ката : https://forum.setcombg.com/%D0%BA%D0...e-xp12ghr.html
Има фирми във Вн, макар че понамаляха, но не е само една. Гуглирай. Обаче аз бих пропусал тази специално. Абсолютно същият проблем имах преди няколко месеца - мързеше ги да дават елементарно инфо за машините по телефона, говорих с шефа им и сега виждам, че няма никаква промяна. И цените не са за завист.
Аз преди години имах подобен проблем с тях пак бях си харесал няколко модела и нито ги имат нито желаеха да проверят нито искаха да ми кажат дали могат да ги докарат и така уж щяха да ми ги донесат след месец след нз си колко време имали тонове контейнери не знаели какво имало вътре, и накрая ми писна и си взех нов явно не им трябват нито пари нито клиенти и всичко си го продават най-добро на техни хора а сайта им е просто така пишат каквото искат.
Казаха ми че имали 20-30 климатика
а в сайта имат сигурно поне 500 ?
В сайта грам нищо актуално няма, като се обадиш и се почва ама това ама онова, ама контейнера не бил дошъл, подобен модел и тн. Нищо хубаво от тая фирма няма да видиш. А тия лелки дето вдигат телефоните са като роботи от бъдещето и като им зададеш въпрос свързан с техническите характеристики на климатика и софтуера им забива и започва да ти повтаря едно и също.
Митник, който плаща, той поръчва музиката. Като не даваш пари, не можеш да имаш претенции. Можеш да даваш съвети, само ако ти ги искат. Информирай ДЪРТИТЕ за форума и им предложи да го попрегледат, за да могат следващия път да вземат по-компетентно решение. Дотогава можеш да обърнеш повече внимание на правописа, а не на това, кой какво бил казал и какво поливал.
Успех в начинанието!![]()
Този пост е редактиран от powerful; 14-11-15 в 15:06.
при тях неграмотноста е на макс, 5 модела им ги диктувах 30 мин не могат да пишат на латиница не разбират и буквите абе въобще...
освен това ми говорят някакви мега простотии , все едно са в секс шоп тея лелки.
Явно няма да ми се обадят аз им дадох модели и тел но те явно ги мързи да гледат
хора до 1200лв нов климатик какъв може да се вземе с включен монтаж или всичко е боклук за 17 м2.
Този пост е редактиран от mitnick; 14-11-15 в 18:32.
Може ли да ме насочите в избор на климатик за спалня от 12 квадрата с южно изложение, с изолация във Варна. Очаквана температура на отопление 22 градуса. Изискването да е тиха с бюджет до 1200 лв. (без монтаж).
Panasonic E7QKE или нещо с максимално нисък минимум.
Здравейте,
трябват ми предложения за климатик около 1500 - 1600 лв с монтажа, за отопление на спалня около 16 кв.м. с височина около 2.40 м. Става въпрос за втори етаж на къща без изолация в ботевградско, с aлуминиева дограма с двоен стъклопакет около 5 кв.м. и северозападно изложение. Идеята е да могат да се поддържат 22-23 градуса винаги.
Този пост е редактиран от kristalov; 15-11-15 в 17:09.