Е ми те си работят да не мислиш че седя с балтона и да се кефя на икономията.
Касапе съжалявам че ти помогнах преди не го заслужаваш.
Е ми те си работят да не мислиш че седя с балтона и да се кефя на икономията.
Касапе съжалявам че ти помогнах преди не го заслужаваш.
Аз пък съжалявам, че не мога да ти помогна... А за другото съм признателен.
Този пост е редактиран от Mega; 10-12-15 в 01:14.
Аз съм много сериозен,двете помещения са идентични около 50куб.м.12LMCA започна дефрости на около 40мин.при външна т.+1гр.и мъгла,настроен е на 20гр.Панасоника,за който се пише навсякъде във форума,че се скапва от дефрости НЕ е размразявал нито веднъж следа го стриктно,настроен е на 21гр.А сега де,направо се шашнах,та фуджицото има ли му нещо или толкова си може,защото притежатели и разбирачи никъде не са писали за толкова чести дефрости на фуджицу.Виж за панасоник съм срещал,че размразява точно на 40 мин.
Питай Велев какво им прибайва - неговите не дефростват...
Питам всеки който може да помогне,но за мене това не е топлене,само разход на енергия и хладна стая.Виках си да си взема още един панасоник,ама...така е,здраве да е ще пускам конвектора за съжаление.
1.Вратата между помещенията още ли е отворена? 2.Панасоника поддържа ли точно градусите(да не мързелува)? 3.Фуджитсуто заскрежило ли е преди дефрост?
Хол и дневна с врата между тях еднакви кубатури,вратата е отворена още,панасоника не спира да топли точно поддържа градусите.Фуджитсуто не е заскрежило преди да дефроства,точно на 40 мин.по часовник!
Нямам този модел и моя направи дефрост преди около три часа (около 0 градуса и гъста мъгла) , беше заскрежен дори и леко обледен ... Сега е +2 с мъгла и не е заскрежен , това му беше първия дефрост за тази зима , който сам засякъл . Не сам чул за дефрост по време за модел на фуджитсу . Моя съм го засичал веднъж да дефроства на 40 -50 минути , но при минус 7 градуса и гъста мъгла...
Видях че съм писал че не е заскрежил поправка заскрежена е цялата пита погледнах и на панасоника няма грам скреж незнам защо фуджицото е толкова заскрежено
[QUOTE=dodo_pv;750646]Дали предлагат някъде удължена гаранция / застраховка на това мицубиши или си е навсякъде 2 години? QUOTE]
Петко, Mitsubishi Heavy Industries е с гаранционно обслужване до три години – не е обвързано с технически преглед или профилактики.
Додо, при твоите изисквания и претенции бих избрал Hitachi RAF-25RPA. Причината: доста по-евтин.
- - - - - - - - - -
Благодаря за искрените пожелания.Долната клапа никой още не е я чул.(Да не би Panasonic да са почнали произвеждат вътрешните тела за Daikin.)
- - - - - - - - - -
Винаги съм смятал ,че с подови климатици е много по-комфортно отоплението спрямо стенните. Fujitsu-General *12LVCA и MHI SRF35ZMX-S са на границата на бюджета ви.Може да погледните и тях.