Интересно ми е дали има климатици на старо да речем от средния клас за около 400-450лв? Които биха могли да се ползват като спомагателно средство за отопление на стая 5-60 кубика примерно ?
Този пост е редактиран от avenger; 27-11-15 в 16:06.
Хората балъци по 2 хилки за климатик се ръсят,а то за 760лв. Хиперинвертори имало.
златен кондензатор по принцип се използва за подръжка с енергия на малки консуматори биоси оптични мишки и т.н
та като не знаете нещо има си начинта очаквам да ми отговорите на въпроса !!!
аз за Позлатеният кондензатор не съм чувал ...язък за тез 15 години дет се занимавам с електроника![]()
Ти явно си в час с този " Позлатеният кондензатор" хаиде да ни разесниш статика към wiki да дадеш къде, как за какво иначе и на рака ще ти гледам!!
Кондензатор с позлатени ламели се използват в най-големият производител на климатична техника в света!
все още си чакам разясненията за тоя кондензатор!!!
Този пост е редактиран от mkosama; 26-11-15 в 22:58.
За различните тълкувания на думата "кондензатор" се консултирай с любимия си сайт "wiki".
Относно тази глупост:
Производителят, когото предполагам, че визираш не е най-големият в света. Като допълнение ще спомена, че "златният" кондензатор е с епоксидно покритие против корозия, което не е от злато, а е със златен цвят.
явно не отговаряте на въпросите на хората а се занимавате с заяждане като гледам 2-3 страници назад ,пълно губене на време е т'ва !
Този пост е редактиран от mkosama; 26-11-15 в 23:24.