Здравейте отново.
След като първо го купих и ползвах да охлажда,и след като разгледах и прочетох половината от тази тема,разбрах че избора на Hitachi RAK35/RPC/RAK35WPC
е добър.
Здравейте отново.
След като първо го купих и ползвах да охлажда,и след като разгледах и прочетох половината от тази тема,разбрах че избора на Hitachi RAK35/RPC/RAK35WPC
е добър.
Този пост е редактиран от Genadi80; 09-07-17 в 13:07.
Здравейте ! Искам да попитам за климатик за спалня .Стаята е западно изложение (следобед доста слънчево) с една северна стена и западната е с прозорец ,около 5 квадрата пвц дограма .Квадратурата е около 14 кв. със стандартна височина 2.6 м, санирано ново строителство.Ще се използва за топлене и охлаждане, а населеното място е София. Не съм се спрял на нещо конкретно, приемам предложение за вариант- цена качество за спалня.И само да вмъкна , може ли Daikin FTXB35C или Mitsubishi Heavy SRK25ZMP-S да загледам или не ? Мерси предварително!
Този пост е редактиран от petrov77; 09-07-17 в 20:10.
Много съм доволен от LG. Правят много добри......телевизори.
Ако и Сони правеха климатици.....
Sent from my LG-G3 using Tapatalk
Здравейте,
Искам да Ви попитам за климатик за всекидневна. Стаята е 24.6 кв.м, височина е 2.6м, изложението е западно, етажът е трети, апартаментът е среден и има само една външа стена. Сградата е нова, тухлена и има 10см. външна изолация. Тъй като зимата се отопляваме на ТЕЦ и сме много доволни, климатикът ще се ползва само и единствено през лятото за охлаждане. От прочетеното до тук достигнах до извода, че след като ще се ползва само за охлаждане, може да се мине и с по бюджетен вариант. Спрял съм се на няколко модела, но бих искал да чуя мнение и на човек, който е по компетентен.
gree gwh12kfk3dna6g change
fuji electric rsg12llcc
mitsubishi electric msz-dm35va
Благодаря предварително за вниманието!
Този пост е редактиран от Aleksandars; 10-07-17 в 07:24.
Добре че е frantik, че останалите участници специално в тази тема, само Мидеи препоръчваме.
IvajlotokiewДобави и Дайкин FTXB35,като МЕ и Дайкина са доста по-тихи от другите два и ще се справят със задачата много добре.Фуджито пък става и за топлене,gree gwh12kfk3dna6g change
fuji electric rsg12llcc
mitsubishi electric msz-dm35va
А да попитам Грий Чеинджа не става ли и той за топлене? От прочетеното до тук останах с впечатление, че се справя и през зимата. А за mitsubishi electric msz-dm35va нещо повече да кажете?
Поздрави
Здравейте!
Може ли да ми препоръчате надежна фирма за продажба и монтаж на клима за МОНТАНА.
Може на лични.
А също кой от двата модела е по надежден и безпроблемен като експлотация
1-Daikin FTXV35
2-Gree GWH12KF/K3DNA6G
KF-a става за топлене,обаче външното е доста тропащо(зимата),има едни тръби до компресора по които се образува лед и тропат (трябва да се изолират).Сложили са много вата а пък няма място и тъбите опират винаги,Китайска история-правили нещо но не го до оправили,и не работят много комфортно като инвертори.За DM-a е добре,преди малко се търсеше сега вече по набра скорост и се търси.В един офис над който имам наблюдение,смениха FTXB с DM и са по-доволни 30м2 ги топлеше тази зима,да не повярваш как,не размразява толкова често като ftxb,където сме монтирали проблеми нямат DM-те за сега.Ако избора ти е твърдо м/у ГРИИ и МЕ,Електрика е добрия избор.