2012 модел, но съответната бройка да е произведена тази или миналата година. Аз не бих взел подмятано няколко години по складове.
2012 модел, но съответната бройка да е произведена тази или миналата година. Аз не бих взел подмятано няколко години по складове.
Чувате ли се какво говорите...Къде смятате, че има такива бройки още от 2012 година?! Тази година доста такива машини сложихме и всичките са модели произведени през 2016 и 2017 година...Имам чувството, че параноята Ви е завладяла....Пък и да е стоял в кашон няколко години, нищо няма да му стане.
Дали? Споделям личен опит. Ако нещо, не визирам само климатик, не се е продало 3..4години .... дали е толкова уБаво. Тя производствената гаранция не е безкрайно дълга. Пък и всеки си има право на мнение...и не е нужно вдеки да го споделя.Ясно. Няма параноя, има мнение.
- - - - - - - - - -
П.П.
Не съм написал, че има някъде 18lfc произведени 2012. Писах,че не бих сложил нещо подмятано.Четете, моля ви.
То е ясно ти какво мислиш....А за параноята, няма да коментирам.... фактите говорят.
Жив и здрав да си!
Изпратено от моят Redmi Note 3 с помощта на Tapatalk
Да разбирам ли, че въпросното Фуджи е добър вариант за мойте условия, това, че е 2012г модел значи ли,че е изостанал от сегашните модели.Имам и предпочитания към тишина и на външното и на вътрешното тяло. Сегашното ми мицубиши е ме устройва като шум вътрешното тяло е тихо, но не мога да кажа същото за външното, не знам на какво се дължи шума, може би на това, че вентилатора е с две перки и по- скоро шума идва от вентилатора от въздуха, който духа като хеликоптер .
Този пост е редактиран от avenger; 20-07-17 в 22:57.
Чудя се 9 или 12 btu да избера за спалня ,която е 15 квадрата точно,и е висока 2.60 м.Вътрешна,много слънчева и светла (до обед слънцето все в нея грее).Предходната зима температурата вътре никога не е падала под 7-8 градуса,въпреки че там човек никога не е живял,средно си беше 10 градуса.Климатика ще е LMCA или от новите LMCE на General,но се чудя деветка ли да бъде или по голям.Гледам че разлика в цените няма или е нищожна (пренебрежима) някакви си 30-40 лева,така че това отпада като мотив.Въпросът е кой е по удачен.И има ли разлика в хардуера на двата ( освем по голямата мощност на 12-ката)
Има разлика хардуерна вземай 12-ката е с двоен топлообменик а 9-ката единичен на външното тяло
За спалнята по-добре вземи 20/25 zs-s. Фуджитсу с измислените степени на вентилатора няма да е комфортно.
Миланов,нещо си в грешка :
https://www.emag.bg/invertoren-klima.../pd/D0ZBXDBBM/
https://www.emag.bg/invertoren-klima.../pd/DNZBXDBBM/