Страница 255 от 334 ПърваПърва ... 205245253254255256257265305 ... ПоследноПоследно
Резултати от 3,811 до 3,825 от общо 5004
Like Tree3767Одобрявам

Избор на климатик 2017

Сподели във Facebook Сподели в Twitter Изпрати на Email Сподели в LinkedIn
  1. Member Аватара на chany
    Тук е от
    Nov 2016
    Живее в
    Бургас

Отговор: Избор на климатик 2017

Ползвам ME SF35 вече четвърта гонина и това, което е написал rosswen в пост # 3783 е абсолютната истина и да..... за тази цена ( на ME SF35 ) ще вземете по- добър климатик от другите марки, особенно от Fudjitsu.

П.П. Относно цената, просто проверете на няколко места и сравнете!

Отправлено с моего LG-H990 через Tapatalk

2.  

3. Senior Member
    Тук е от
    Jun 2008
    Живее в
    Пловдив

Цитат Първоначално публикувано от dwrbudr Виж публикацията
    E LUCA на Ауто не пада ли под първа степен? Не знам колко топлозагуби трябва да има жилището за да бичи на 2-ра степен. При мен Тошо зимата сигурно 90% от времето фан-а е под първа степен. При LTC същото ли е, има ли степени под първа?
    Те тука скоростите са по друг начин. 1-ва е куает най-тихата в режим Ауто не слиза на нея или поне аз не съм усетил.2-ра се явявя като на другите първа.Тошибата,Дакините,Мицутата слизат на по-ниски скорости когато са на Авто вент.Колега от форума ми сподели,че неговия слиза и на Куает като е на Авто.

4. Senior Member
    Тук е от
    Jun 2002

Цитат Първоначално публикувано от Sunnyy Виж публикацията
    Днес посетих един магазин за климатици,предлагаха фуджиду и цената на луката беше 1579 + монтаж. Взеха и там да ми предлагат,този на МЕ СФ35,незнам дали е пазарна икономика,обаче твърдят,че също е мн добър и т.н.
    П.с. Цената добра ли е за фуджито?
    Sunnyy, вече ви писаха да се обърнете на ЛС към...или..... Те и продават и още по-важното много добре монтират климатици. Има из форума снимки на техни монтажи. Последния на .... е направо красота. От Пловдив са.

Рекламата се прави на лични!
    Този пост е редактиран от avenger; 28-10-17 в 14:46.
    ruuni9, rosswen и Rafailiev харесват това.

5. Member
    Тук е от
    Dec 2014

Цитат Първоначално публикувано от VanDan Виж публикацията
    Sunnyy, вече ви писаха да се обърнете на ЛС към ..... Те и продават и още по-важното много добре монтират климатици. Има из форума снимки на техни монтажи. Последния на .... е направо красота. От Пловдив са.
    Някои хора искат да им е трудно и гадно в последствие. Сега има и цена за сравнение, аз не бих се колебал, ако имам възможност, да дам дори малко повече за да съм сигурен, че работата ще е свършена както трябва. За жалост Пловдив ми е на почти 100 км и няма как да се възползвам от форумните майстори, защото трябва да идват 2 пъти...
    Този пост е редактиран от avenger; 28-10-17 в 14:46.

6. Senior Member Аватара на dodo_pv
    Тук е от
    Jan 2007
    Живее в
    Пловдив

Цитат Първоначално публикувано от Sunnyy Виж публикацията
    Днес посетих един магазин за климатици,предлагаха фуджиду и цената на луката беше 1579 + монтаж. Взеха и там да ми предлагат,този на МЕ СФ35,незнам дали е пазарна икономика,обаче твърдят,че също е мн добър и т.н.
    П.с. Цената добра ли е за фуджито?
    Съни, в АБВ маркет го има само за 1495 лева! Това си е чиста далавера, особено ако помолите съседа да ви го монтира. А може и черен петък да дойде, с още по-тънка лайсна Тук искат да ви набутат!
    ruuni9 одобрява това.

7. Тук е от
    Nov 2013

И за под 1400 може да се намери, монтаж отделно!

8.  

9. Member
    Тук е от
    Dec 2014

Цитат Първоначално публикувано от hitman0013 Виж публикацията
    И за под 1400 може да се намери, монтаж отделно!
    И 200 лв за качествен монтаж. Един куп гимнастики. Не вярвам колегите да обявяват "космически" цени. Всеки сам си решава.
    Много се отплеснахме от темата, но хубавото е, че питащия се насочи към добра машина.

10. Senior Member Аватара на dodo_pv
    Тук е от
    Jan 2007
    Живее в
    Пловдив

Драги г-н Мезинов, изобщо не сме се отплеснали. За четящите тук е много важно да знаят, че климатизатор не се избира и купува, като метла с дълга дръжка или килимче за коридора. Аз не съм единствения, който го е разбрал по трудния начин и като чета глупостите нагоре се убеждавам, че се събират още последователи. Много жалко...

11. Тук е от
    Nov 2013

Т.е. dodo искаш да кажеш, че Пловдив се върти само и единствено около двама или трима форумни майстори( без да желая да ги обидя го пиша това). Ти си сгрешил един път, дръпнал си късата клечка и излиза, че слагаш всички фирми и майстори или монтажници под един некадърен знаменател.
    Genadi80 одобрява това.

12. Тук е от
    Jul 2017

Кадърните трябва да се отбелязват. Повечето майстори не изключая и тези монтиращи климатици действат на принципа годеница за една нощ - чук и чао ... Така че тези които не правят компромис с качеството на техниката и вложения труд заслужават адмирации.
    DUNDURMA, zxc0, toto4ev и 2 други харесват това.

13. Senior Member Аватара на dodo_pv
    Тук е от
    Jan 2007
    Живее в
    Пловдив

Хитман, искам да кажа, че съм ползвал услугите на три различни фирми и половина (да не кажа четири) и имам какво да споделя. Сигурен съм, че в Пловдив има много кадърни майстори, но няма как да ги познавам всичките. Не съм убеден, че точно тук е мястото да ги обсъждаме, по-скоро е добре да знаят хората, че избора на машина започва след консултация с някой от тях Другите пишещи помагат за стесняване на избора и окончателния избор на фаворит
    necata2, toto4ev, С.Мезинов и 1 други харесват това.

14.  

15. Member
    Тук е от
    Apr 2012
    Живее в
    Пазарджик

Т.е. dodo искаш да кажеш, че Пловдив се върти само и единствено около двама или трима форумни майстори( без да желая да ги обидя го пиша това). Ти си сгрешил един път, дръпнал си късата клечка и излиза, че слагаш всички фирми и майстори или монтажници под един некадърен знаменател.
    За жалост, това е горчивата действителност.
    Genadi80 одобрява това.

16. Senior Member Аватара на dodo_pv
    Тук е от
    Jan 2007
    Живее в
    Пловдив

Не е това горчивата истина и не съм дърпал къса клечка само веднъж. Ако беше така, изобщо нямаше да обобщавам. Не съм Миланов. Имах три проблема от различно естество, с три различни машини. Два монтажни и един сервизен. И не във фирмите е проблема, а в текучеството на персонала им.

17. Member
    Тук е от
    Dec 2014

В Пловдив има доста фирми и със сигурност част от тях си знаят работата, но идеята на форума е да се сведе риска до минимум.При наличие на хора, за които се знае, че са добри в работата си, няма смисъл да се рискува.

18. Member
    Тук е от
    Dec 2012

Аз пък като препоръчах ... на колега от форума преди 2-3 месеца един модератор ми изтри поста и каза, че е реклама .

Реклама е,затова ползваш личните.
    Този пост е редактиран от avenger; 28-10-17 в 14:43.

Сподели във Facebook Сподели в Google Plus Сподели в Twitter Изпрати на Email Сподели в LinkedIn

Подобни теми

1. Panasonic 2017 за японския пазар
    От chachoto във форум Климатици Panasonic, National
    Отговори: 14
    Последно: 08-06-19, 14:13
  2. Избор на климатик LG или ...
    От BaceTo във форум Климатици Samsung, LG
    Отговори: 9
    Последно: 02-02-16, 00:36
  3. Избор на климатик
    От Icetto във форум Климатици Daikin
    Отговори: 23
    Последно: 25-10-12, 07:07
  4. ИЗбор климатик
    От gogorog във форум Климатици Fujitsu, General Fujitsu, Fuji Electric
    Отговори: 3
    Последно: 23-08-11, 23:48
  5. Избор на климатик
    От elmaira във форум Всичко за климатиците
    Отговори: 5
    Последно: 18-09-09, 22:53

SetCombG.com
SetCombG.com е портален сайт и Форум за битова техника, телевизори, климатици, лаптопи и смартфони, създаден през 1999 година.
Заедно сме над 20 години!
Следвай ни
Горе