Това съвет към мен ли е, да погледна gree 12-ka?
Това съвет към мен ли е, да погледна gree 12-ka?
Сегашният мигне ли тока нищо не помни. Трябва да се прекара през дистанционното. Там се помни, но не се излъчва с бутона weekly. Всички стъпки трябва да се повторят./Не знам причината, но има период когато не изкарва и три дена без кратко спиране./ Мога да кажа и защо толкова държа на т.н. седмичен таймер.
Помощ при избор на климатик.
Трябва да купувам климатици за 2 стаи по 13 квадрата.
Една до една са с коридор м/у тях.
Едната е югоизточна с 2 външни стени ,с изолация и пвц дограма,
Другата е южна с една външна стена с пвц дограма и изолация.
1. Как е по добре с 2 климатика или сплит с-ма.
ще ги ползвам предимно за топло и ще разчитам само на тях.(няма друго отопление,);
Ето на какво съм се спрял.
1. Daikin FTXJ20MW/RXJ20M – Emura
2Mitsubishi Heavy SRK/SRC 20 ZSX-S Diamond Series
Mitsubishi Heavy Industries SRK/ SRC 20 ZMX-S
3
Имам въпроси в темата за Gree U Crown,ама там малко се чете.Ако може по-запознатите да отговорят:
https://forum.setcombg.com/%D0%BA%D0...wh12ub-20.html
Еми при мене не става с бутона weekly. С него се активира и отменя ако не е спирал тока. Мигне ли тока, ако се активира седмичният таймер с натискане на бутона weekly на климатика си светва диодчето, програмата си върви на екрана на дистанционното-вкл/изкл разни еко и там каквото е зададено, НО климатика не мецва.
За да заработи трябва да се мине през бутона program, set...set...set и накрая program и няколко секунди държиш ДУ към вътрешното.
Разликата в цената между SRK/SRC 20 ZSX-S Diamond Series и SRK/ SRC 20 ZMX-S е 600лв. струва ли си парите.
Така зададен въпроса, предполага изказване на лично мнение. За мен, не си струва. Освен това, при 20-ките на ZMX-S и ZM-S има аномалия, като мощността и гъвкавостта при пониския клас е по-голяма. Ако и при S серията е същото, не бих си взел нито единия от двата, а 20ZS-S. Това бих направил, разбира се, ако имам предварителен бюджет и той е водещ. Високият клас е винаги по-добър
За тези малки помещения, спокойно може да послушате Петко, и да заложите на два броя Mitsubishi Heavy Industries SRK20ZS-S~SRC20ZS-S Premium.