Не ми се спори! Този януари дали и в Пд нямаше дни наред под -10 през деня и до -20 през нощта! А и стига един ден да си без машината, ще го разбереш.
Изпратено от моят HTC One_M8 с помощта на Tapatalk
Не ми се спори! Този януари дали и в Пд нямаше дни наред под -10 през деня и до -20 през нощта! А и стига един ден да си без машината, ще го разбереш.
Пак да кажа за сега съм доволен!
Не е зимувал климатика при мен!
Наясно съм с нещата за който говориш не ги оспорвам !
Казвам ,че тези неща се оправят с едно съпротивление или нещо такова .
Писано е за това в раздела за Етерия.
Щом тези два недостатъка са поправими за 5-10 лв ( примерно Незнам точно колко струва)
За цената си дава много добър комфорт .
Тих е ! Работи си на минимума ! Топли !Има Йонизатор !
Няма шум от клапи или пукания !!!
На охлаждане имах шум тип пъшкане , но дойдоха и ми го оправиха и това!
Какво повече да искам.
Правя съпоставка с топ модели на други марки и като цена / качество превъзхожда един от препоръчваните модели в форума! Пак казвам ЗА СЕГА !
Не ме разбирай погрешно .Не казвам ,че Фиджи ка не топли
Аз казвам че Панасоника не топли, а не че Фуджика не топли. Както потретвам - имам климите, зная какво да очаквам и споделям.
Само като идея .
Пробвай на единия да направиш тоя мод .
Сега видях в подписа ти Етериите .Твойте са Доста стар модел и сигурно не са в гаранция .
Нищо не ти пречи да пробваш.
П.п.
Видях ,че и ти имаш нокрия .... няма място за сравнение !
Стари, колко да са стари - купени ноември 2013.
Не исках да те обидя!
Идеята ми бе да пробваш с мода.
До колкото знам от 2013 година модела е QKEW след това е моя и тая година е излезнал нов.
Разлики между тях май няма ( не съм сигурен)
То обидата са климите ) Иначе са от оттогава. QKE са май от 2015, но не съм абсолютно сигубен.
В Пловдив не падало под -10гр? Да бе, да! Всяка зима си има няколко дни под -10гр, че и надолу.
Не знам за -15гр, но 4 Панасоник-а в офиса на предишната фирма след -5-7гр не ги търси. Всички бяха облякани яко под тези температури. И като се има предвид че, външните тела бяха вътре в склада, а не отвън.
)))
Взехте да се отплесвате от темата и скоро ще се появи Сашо с чевеният надпис. .
Относно последните постове, бих избрал 12лтц на фуджи. В никакъв случай шорай или сузуми, нито пък хитачи с тези дефрости. По-скоро12 лтц или 12 лук, може и 35зс-с, но някак си ме дърпа към 12 лтц, който при тези условия и изисквания би трябвало да се справи.