Най вероятно - не, освен ако нямате 20см. изолация.
Най вероятно - не, освен ако нямате 20см. изолация.
Понеже писахте, че къщата е с изолация, би трябвало да стигне. Разликата между тошибата и панасоника не е толкова голяма 0,5кв. Просто за парите с които разполагате и магазина от, който сте закупили климатика, избора Ви е доста ограничен. Лошото, при повечето жени е, че действат импулсивно. Първо купуват и после питат - "това добре ли е"?
Sent from my Lenovo TB2-X30F using Tapatalk
Съмнява ме да върнат парите. Ще въртят и сучат как да дадат друг климатик, но не и пари.
Къде го дават 45м3? масово повечето сайтове го дават до 40м3. 25 го дават за 20м2. Аз лично бих взел една идея по-мощен климатик, но това си е мое мнение. Парите ще ги давате Вие.
Не разбрах ,че сте от Пловдив.
Точно с Технополис в Пловдив е случая.
Като ви свалят климатика отивате на информация там една жена ще почне да ви разправя врели некипели.
Казвате ,че искате да говорите с мениджера / управителя .
В идва едно младо момче и се разбирате.
Общо взето разбирането протече по този начин.
Ще ви дадем друг или ако искате си изберете друг климатик и ще получите 10 % отстъпка .
Тогава вие преценявате.
Ако кажете че искате примерно Фуджи ще се обади някъде и ще ви каже цена.
Поне при моя приятел така протече цялата сага.
Успех!
Аз ще слагам 20zs-s в 16м2/40м3, но с условие, че стаята е с много добра изолация. Не мисля, че 20zsx-s ще има проблем в тези 17м3, защото е по-добра машина от премиума, за жалост извън моя бюджет.
@splendor, самсунг са утвърдена марка в климатичната техника, може да разгледаш термопомпите им и също имат много добри модели климатици, а и може да се вярва на колегата, който го е предложил (32кг външно, 11 вътрешно за 9ка).
@stensy, опитайте да се договорите по посочения от @Rafailiev начин за фуджицу ллцц/лмца и ако не стане си изберете дали да е самсунга или тошибата (13-ка). Ще е хубаво и още някой от професионалистите да даде мнение, но хората не са на линия 24/7 и може би ще отнеме време преди това да се случи.
Някой по запознат би ли ми казал, има ли разлика между FUJITSU ASYG09LTCA и FUJITSU ASHG09LTC и ако да каква е?
Възможно ли е единият да има произход Япония?