По-скоро 9lt или 12luc, че между 12lt и 12luc няма много общо.
Изпратено от моят HTC One_M8 с помощта на Tapatalk
По-скоро 9lt или 12luc, че между 12lt и 12luc няма много общо.
Защото това е общото мнение и важи за всички хитачита, като изключим някои топ модели. Относно останалите му характеристики съм убеден, че е много добра машина за парите си. Като паднат температурите ще е хубаво да напишете, собствениците на тези климатици, как са дефростите от преки впечатления, защото попада в целевия бюджет на голяма част от търсещите климатици.
@mkukas, ако се сравняват нямат общо, но при питащия ги сложих един до друг, защото и двата ще свършат работа, но при лтц-то ще има повече мощност.
Lt 12 ще го отвее, големичък е.
Вътрешното е еднакво, с еднакъв минимум са и двете машини. Не съм гледал дебитите как са, но предполагам, че турбината се форсира повече на 12-ката и от там идва разликата. При описаните помещения 12-ката ще е по-добре според мен, но не ангажирам никой с мнението си, нито пък съм професионалист.
Дрете освен лепенките отвън нямат много общо!
Визирам 09лтц и 12лтц. Разликите от лук до лтц са огромни и дори "лайк" като мен ги забелязва и те са както хардуерни, така и софтуерни.
Това е така
Здравейте . кой климатик да избера ? За бунгало от термопанели около 28 кв.м. Вече има едно Treo 9-ка , но малко се измъчи миналата зима и искам да му помогна с още малко мощ :
Хиперинверторeн климатик GENERAL FUJITSU серия Nordic LMCBN - СОР - 4,04 - 1559 лв с безплатен монтаж , дават го , че работи до -30 градуса или
Хиперинверторeн климатик CORONA CSH-B229G СОР - 5,55- 1300 лв без монтаж или
Хиперинверторeн климатик Toshiba: RAS-2214D NEW DAISEIKAI COP/APF/SCOP: -/5.8/- А++++ отопл. А++++ охл. - 1399 лв. без монтаж.
Благодаря предварително
Няма да е по-бре. 1-во, има 10см изолация и второ градът е Бургас, където температурите рядко падат до -15. В този случай 9-тката ще бъде достатъчна. Това е ако човека избере да премести осаката в спалнята и търси климатик за хола.
Sent from my Power_2 using Tapatalk
Нордика няма да има нужда от помощ
Veselin Genov, като гледам какво сте посочили като модели и ка сте ги изписали, веднага разбраха коя фирма ви ги предлага. Последеното не е DaiSeikai, а с това пред него не ставата за вашата цел. Не знам как точно Ви селектираха като модели точно тези трите, но Ви съветвам да зарежете тази фирма....
В зависимост от бюджета който имате, може да Ви се предложат доста модели. Освен информацията която сте дали за помещението, са нужни като инфо още неща. Обосновете се и ще получите съвети за конкретни модели.
Щом треото е работило през изминалата зима, не мисля, че има нужда от нордик версия на фуджицу и явно характеристиките относно шум и комфорт не са решаващи. Последното го казвам във връзка, че може да се сложи една 09лмца и да си седите спокойно, а е и доста по-евтин този климатизатор.
Аз клоня към Corona-та , защото имах 100v такава втора употреба и я ползвах много години , но замина заедно с продажбата на апартамента , в който живеех в Пловдив ....
CORONA CSH-B229G