Пак честито :D
п.с. с наш климатроник са и двете (на Behr Hella) - MLB_EVO
Те вече остаряха и трябва да ги сменям ,но нещо не мога да си харесам заместници.
Може не съм го гледал.
Знам само че лятото и отзад тече конденз .Първия път като спрях и видях да тече вода отзад се стреснах .
С 4 зонови са и имат още един радиатор отзад
Климатика на Q7 е 10 пъти по-сложен като софтуер от Уруро-то, което си купил
Като хардуер да кажем 2-3х
Новото А7 не те ли грабва ? Ама 200К ...
Пичове, темета не е за автомобил. Аудито е хубаво, виждал съм го. Пожелава ти да си вземеш това което ти харесва повече от него, но има други теми за автомобили.
Rafalief ,честито...Избрал си пак нещо от рода на simply the best(за спалня бих се замислил и за nexura)....Ама сега кат гледам кви коли караш(нищо че извън темата) се чудя дали си се интересувал за нещо въздух/вода за цялата къща и ако да защо си отхвърлил такова решение?За цената знам,ама при тебе като че ли не това е бил проблема.
Може би в темата е коментирано,но не съм го видял(извинявам се за което).
Мерси.
Къщата има газификация и парно .
Дразни ме как ме цакат с газта и затова съм на клими в момента.
Не съм се замислял за термопомпа.
- - - - - - - - - -
На мен с клими ми е добре.
За това с дефрости ,клапи .....просто сменяш климатика.
Има такива, които това го правят незабелязано.
Над главата ми до сега имаше едно МИ FH и не го знам кога работи.
Този пост е редактиран от avenger; 23-12-17 в 22:24.
Rafailiev, пиши на Дядо Коледа за Урурото да ти донесе един ватметър, темометър,анемометър,микрофон ии..... IP камера, че да гледаме всичи какво става. То тъй да работи нормално не става.
п.с. забравих и влагомер...
Колега и аз съм в къща от Карлово съм и съм се замислил да се отоплявам с клими. Имам една 24-ка Нокрия и два доста стари, които мисля да сменям. Искам да сложа и един в коридора за да нормализира температурата. Можеш ли да ми кажеш сметките за ток как са макар да знам, че е доста относително и зависи от много неща. Къщата ми не е малка, но досега се топлих с камина и с 10 кубика дърва . Имам прИлична изолация и смея да твърдя, че ни е доста комфортно.
Този пост е редактиран от avenger; 23-12-17 в 22:36.
Аз съм с 3 климатика.
Топля само първия етаж около 150 кв.
как ти е разположението ?
Колко квадрата е коридора.
Моя го топля като са отворени всички врати.
С добра изолация и клими 1 лв на квадрат горе долу
- - - - - - - - - -
няма шанс!
Имам само на един ватмвтър и то защото ми остана от осаката.
Всички други са на твърда връзка.
Не ме интересува колко им е минимума / максимума стига да ми е топло и тихо.
Ако си забелязал до сега съм се оплакал само от един климатик .( затова и той не се ползва и стои като паметник на стената).
Този пост е редактиран от avenger; 24-12-17 в 21:36.