Меланов, има поне двама вносители на марката, а и в Солун ги продават. Ако има нещо важно, кажи ни, за да знаем.
И ще помоля, темата да продължи да се развива в правилната посока. Ако има недоволни или доволни от някоя фирма, има си отделни теми за това.
Не може в един пост, има ограничение за дължината му.
Много интересни неща може да научи всеки читател от форума, но едно не мога да разбера - защо толкова оплювате 100v след като повечето вероятно нямат такава у дома?! Нали има и хора с не толкова мислеща глава, които ще се подведат от вашите изказвания. Все пак, една голяма част от дискутиращите са професионалисти и мисля, че е редно да помогнете на питащия с отговор, който не винаги за вас ще е най-доброто, а за питащия! И 9години си ползваме тошибите без проблем, панасоника също е нов и дай боже така да му се радваме и на него . Просто спрете да ги плюете толкова. И дано някой погледне по-далече от носа си.
Тая тема стана съвсем ...
Сашо, не може ли да се пусне една спам тема, дето всеки да се изхожда колкото си иска и за каквото си иска. Така няма да има обидени и няма да има рев срещу свободата на словото. Питам само? Едва ли ще пречи, дори напротив, така останалите теми значително ще се изчистят от "талашита", а всеки горд собственик ще може да се хвали от придобивката си. Малко като в автофорумите - двулитрова бензинка в задръстена София харчела 8 на сто [emoji12]
Изпратено от моят HTC One_M8 с помощта на Tapatalk
Този пост е редактиран от mkukas; 10-02-17 в 09:32.
Свободата на словото е за тези, които могат да преглътнат и чуждо мнение. А ако някой си въобразява, че праведното слово се лее само от неговата камбанария ... нека се замисли сам за къде е. Потребителя попита за евентуално машина на 100v и всички веднага го анатемосаха. Все пак мисля, че е редно покзвател да каже ”+” и ”-” , а четящия да си намери отговорите за себе си.
Сашо - моля те!
И аз помолих нещо.....
Изпратено от моят Redmi Note 3 с помощта на Tapatalk
Какво по-точно те скандализира? Че в темата за "Избор на климатик" хората питат и за 100V машини и за К2У? Ами колкото и да не ти харесва, реалностите са такива. Тези машини също са избор и за доста хора са по-добрият. Май се имаш за последна инстанция, но хайде по-скромно. Не се чувствай длъжен да се възмущаваш от всяко мнение различно от твоето.
Абе хора,защо все се коментират и препоръчват скъпи модели,а не се обелва нито дума за нови модели като Aux ASW-H12A4/SUVR1DI,който е с много добри характеристики поне на книга ,на цена 650 лева.за HAIER AS12BS4HRA/1U12BS3ERA,който също е под хиляда лева вкл.монтажа,за новите модели на Gree Viola и Cozy ,все с добри характеристики ?
Препоръчват се все едни и същи,почти двойно по скъпи клими .
Малко съм скептичен,особено след вчерашната смърт на Митсубишито на комшията ,купено преди 6 години за 2500 лева,което разбира се е прецедент,но кара човек да се замисли,както и излизането вчера на новите сметки,на които не видях някаква фрапираща разлика когато сравнявахме между еднакви апартаменти отоплявани с евтини и скъпи климатици,не че нямаше,но беше такава ,че са необходими поне 5-6 години работа за да се изравни цената и оправдае вложението.А аз след 6 години може и да съм умрял,може да съм продал апартамента или заминал на гурбет...
Този пост е редактиран от ponyasd; 10-02-17 в 10:31.
Дразни ме това, че има хора, които упорито смятат, че нещата не се отнасят за тях. Има поне 3 теми за клими втора ръка, отделно в разделите си се пише. Тази тема е за нови или поне това имам като мнение от модераторите. Казах го максимално ясно. Ако и сега пак някой нещо - има една приказка за чукча и писател и читател.