Провери в речника значението та думата избор! Спазвай правилата на форума и спри със спам-а! Като не ти харесва нещо, не го чети и не коментирай!
Доста крайно изказване,което противоречи на добрия тон!
Горното,можеше да му го напишеш на лично.
Провери в речника значението та думата избор! Спазвай правилата на форума и спри със спам-а! Като не ти харесва нещо, не го чети и не коментирай!
Доста крайно изказване,което противоречи на добрия тон!
Горното,можеше да му го напишеш на лично.
Този пост е редактиран от avenger; 10-02-17 в 14:30.
Имаш ли модераторски функции, за да правиш забележки? Семантични значения зная със сигурност по-добре от теб!
Изпратено от моят HTC One_M8 с помощта на Tapatalk
Аз спирам! Къде прочете заплаха? Моля цитирай! А най-добре не плаши децата с: "Мамооо, кажи му". Защото си много добър със семантиката, затова си редактира мнението. Аз пък няма да редактирам моето.
Темата е точно: Избор на климатик 2017 ! И за нов европейски, и за к2у и за 100в. Всеки избор има + и - ! Човек сам решава как да си харчи парите. Но не е нормално ,фанатизирано да се налага едно мнение без да се зачита чуждото . Т.е. Аз и моя велик климатик сме супер,а вие с вашите духалки за нищо не ставате... Няма нищо по-изморително от човек,който е винаги прав ! А.Кристи го е казала...
Защото искащите мнение не го купуват, само за да се охлаждат и подгряват з@дниците си през есента. Искат от тях да топлят и при -15°C, без да пускат някакъв отоплителен уред в стаята, да помага. Искат и тишина, и малко дефрости. А това е свързано с комфорт. Който е попитал за машина, ЕДИНСТВЕНО за охлаждане, е получавал насоки към ниския ценови клас.
Да,но лично съм свидетел как хора с такива климатици се топлят не по зле от скъпите аналози,и то не само есента а и текущата зима,и въпросните климатици се не чуха да работят дори ,да не говорим че си и поддържат нормална температура в помещенията.Не ми е удобно да снимам клипчета по стаите на мои познати да за го докажа.Не е чак толкова черен дявола.Въпросните модели които съм посочил им дават нормална работа до - 10/-15 градуса,гледам някои от тях с 33 килограма външно тяло и компресор Тошиба..Ами аз за 1300 лева колкото струва 12 lm на Fuji,ще си взема два такива......
Вземи си, кой те спира? Не си длъжен да се съобразяваш с хорското мнение.
10% TO на 600лв. = 60лв.
10% ТО на 2400лв. = 240лв.
Само не ме разбирайте погрешно.
Ако гледаш AUX-ите, то те са на привършване. Техмарт (Магнум-Д) щели да спират и с тях да се занимават (наскоро приключиха с Midea). SUVR1DI лично аз взех 3 бройки за приятели и познати - и нямат повече. Останали са няколко SUKR1DI, които на теория имат същите параметри, но не съм го пробвал и не знам дали е читав. От топ модела (LAR1DI) (имам 2 такива и съм доволен) имат само няколко на склад и край .....
За Haier нищо не мога да кажа.
Нали затова все пак посещавам и тоя форум,в който по презумпция пишат спецовете по кл.техника в България,за да видя и техните мнения по въпроса.В Data.bg или в БГ Мама няма да са съвсем в час.
Да кажат по няколко думи за хардуера,за софта на въпросните модели.
Но май всеки си пише и хвали тези които той продава и от които му е най голяма кирията.
Затова се четат отзивите на потребителите. Разликата между високия и ниския клас машини, изключвайки как отопляват, е надеждността, комфорта и икономичността. Спецовете, които сами си ремонтират машините и имат части, не питат тук. Другите биха заплатили за всеки един дефект в по-късен период, което е неизбежно към днешна дата - производството на ниския клас. Ето защо не се препоръчват от никого.
Кой изтри правото на отговор? Не може всяка написана дума да се отъждествява като "плюене". Думите си имат значение.
Не съм използвал обидни квалификации и не виждам с какво съм нарушил добрия тон. Не мисля, че съм нарушил и Правилата на форума Не би било бон-тон и не ми е в стила да се разправям с когото и да било на ЛС. Предпочитам аудиторията да прецени кой крив, кой прав. Ако съм в грешка и не съм прав, винаги съм готов да се извиня. Но това ще го кажат участниците във форума, а не само един потребител.
Хубав ден!
Не мога да разбера. Колко по точно да напиша, че темата е за избор на климатик, а не кой кого харесва и кой не?
Изпратено от моят Redmi Note 3 с помощта на Tapatalk
Здравейте,
Бих искал да ме посъветвате за читав модел климатик. Харесах няколко модела, но след проверка във форума се оказа, че повечето имат проблеми.
Климатикът ще се използва в хола на апартамент за отопление, когато ТЕЦ-ът не работи, както и за охлаждане през лятото. Квадратурата на помещението е малко над 28 кв.м., а кубатурата е около 75 куб. м. Жилището е ново строителство с термоизололация от 8 см, 5 камерна дограма с троен стъклопакет и 4-сезонно Ка стъкло. В помещението има 2 френски прозореца, площта на всеки от тях е по около 5 кв. м. Прозорците са с южно изложение, но срещу тях има 16-етажен блок, който хвърля сянка по обяд за около 2 часа. Другата външна стена е с източно изложение. Апртаментът е на 5-ти етаж, като над него има още 3 етажа. Жилището е в София. Бюджетът е около 2000лв. Тръбите за климатика са поставени и вкопани по време на строежа на сградата. Те са предвидени за климатик 12-ка, но тъй като тръбният път е около 2 метра ми беше казано, че може да се постави и по-голям климатик. Бих искал уредът да има WiFi модул, но ако няма читави модели, то съм склонен да се откажа от това мое изискване.
Този пост е редактиран от Anislav; 10-02-17 в 16:29.