NUT - Погледнете Toshiba 13 Suzumi или Fujitsu 12 Luca. За по-сигурно обаче Toshiba 16 Suzumi
zediqus - Според мен ви трябва някоя 12/35ца. Аз бих разгледал Toshiba 13 Suzumi, Fujitsu 12 Luca, но предполагам и в по-ниския клас машини ще ви свършат работа.
nikolai4ooo - Пиши го твоя въпрос пак.
Moмчeтa cпpяx ce дa cлoжa 3 бpoя LUСА (xoл,cпaлня и дeтcĸa),нo възниĸнa дpyг въпpoc ĸoйтo e вaжeн,ĸъдe дa ce мoнтиpaт външнитe тeлa? Ha двe oт тeлaтa e възмoжнo дa ce мoнтиpaт нa бaлĸoн зa дa нa зaвeт,зaщoтo нaд мeн имa дpyги бaлĸoни,нo нямa дa ги oгpявa зимнoтo cлънцe,нo мoжe и дa ce мoнтиpaт нa мecтa ĸъдeтo щe ги oгpявa няĸoлĸo чaca,нo нямa дa ca зaщитeни oт вятъp и т.н.? Bъпpoca e ĸъдe e пo дoбpe дa ги cлoжим?
Не нужно да повтаряте това което сте написали. Ако някой има желание и възможност, ще Ви отговори.
При мене 2бр. са на балкона. Един срещу друг. Предимства, не стърчат от фасадата, не капят на никого, на завет са и няма сняг да ги затрупа, балкона пази до някъде и от градушка, лесен достъп за обслужване, по-лесно може да се поглеждат от време на време. Недостатъци, ветровито става малко на терасата и зимата трябва да се мисли нещо за водата, че става пързалка.
И най-вероятно си пречат един на друг. И ти заемат половината тераса.
Нищо не заемат, над главата са ми. Сега ако някой е 1,95 ще трябва да внимава.
За пречене, да. MHI-то вдига малко по-рано минимума на тошибата, но е решено съвсем елементарно.
А когато избираме климатик, кои са екстрите, на които да обърнем внимание? Мисълта ми е за по-добре качество на въздуха, като йонизиране, пречистване, овлажняване?
Кои са наистина полезни и кои са по-скоро рекламент трик?
Я ми поръчай филтри за Нокрия, да видим. Защото и аз работя с тях, и с другите, и се правят на ощипани моми. Всеки може да има части за налчини на пазара машини. Какво, една машина излиза от пазара и клиентите да клатят гората?
... Я иди в Кодекс да видиш склада за части. Отивам, казвам какво искам, дори за машини на 10-13 години имат части. Ако не е налично идва до седмица. При Тошиба пак е така. Последния гар. ремонт на Нокрия, сваляха мотор от машина. Не, че имам проблем с това. Свален, поръчан, все е оригинален. Просто нямат поръчка на части. Елементарни филтри за Нокрия. Нокрията къса филтри понякога. Къде сама, къде с помощ от клиента. Това няма значение, плащат си ги хората, а няма?
Този пост е редактиран от Mega; 21-02-17 в 22:27.
10см. И 190см. от долният ръб на стойката до пода. Виждаш ли колко бързо става меренето. Като ти е под ръка.