Страница 61 от 334 ПърваПърва ... 1151596061626371111 ... ПоследноПоследно
Резултати от 901 до 915 от общо 5004
Like Tree3767Одобрявам

Избор на климатик 2017

Сподели във Facebook Сподели в Twitter Изпрати на Email Сподели в LinkedIn
  1. Member
    Тук е от
    Dec 2012

Отговор: Избор на климатик 2017

Какво стряскащо има . Мидея- огромна фирма в 1вата икономика в света , Виетнам- новият азиатски тигър , Турция- доскоро 16тата икономика в света. Ако има нещо особено стряскащо е образованието в България , и подготовката на кадрите които трябва да градят и развиват икономиката . Ето това е много страшно и стряскащо .
    ronnie72, SPSt, babati и 4 други харесват това.

2.  

3. Member Аватара на Ventsislav Negentsov
    Тук е от
    Feb 2016
    Живее в
    София

Цитат Първоначално публикувано от Jack Krauser Виж публикацията
    В технополис най-евтината девятка инвертор е 629 лева, с безплатен монтаж се побира в ограничения ти бюджет.
    Не е крайно лоша 10/30 килограма, с капилярка, до -5 може би ще успее да стопли. За тези пари толкова.
    Къде я видя?
    Аз по-евтино от Беко за 669, което не е посочените кг не виждам.
    Може ли линк?

4. Member
    Тук е от
    May 2009

5. Member Аватара на Ventsislav Negentsov
    Тук е от
    Feb 2016
    Живее в
    София

Мерси!
    Това е TCL...

6. Тук е от
    Mar 2017
    Живее в
    Бургас

Здравейте, предстои ми подмяна на климатик в хол+кухня. Стаята е около 26-7м2, 2.60м. висока. Двете външни стени са: северозападна с прозорец около 5м2 PVC дограма с двоен стъклопакет (с тенденция за троен) и с външни щори, и североизточната с прозорец 2.5м2. Вътрешните стени - едната към спалня, а другата към коридора и стълбището. Втори жилищен етаж като над и под нас не се обитава за момента. Ново строителство, изолацията е поне 5-6см. в гр. Бургас. В стаята има хладилник, печка, пералня, сушилня, Тв, аспиратор.
    На първобитната схема сегашния климатик е монтиран срещу вратата, като новия също ще е там. Киматика ще се използва целогодишно, като зимата се поддържа 22-23 градуса, а лятото 25-26. Сегашния климатик е Panasonic CS/CU-UE12JKE и учудващо топлеше(друг е въпроса на каква цена) през тази зима с едно две изключения, когато не можеше да вдигне повече от 19градуса.
    За бюджета - отначало гледах LUC12 после LT12, но на едно-две места ми казаха, че няма да се справи и ми предпагаха 18-ки (МЕ EF50VE или мирай..) също и 14LUCA. В крайна сметка, след като прочетох доста теми тук се спрях на Toshiba RAS-13G2KVP-E Daiseikai 8. Прочетох че има притежатели на такъв в сходни на моята стая. Моля за компетентно мнение дали съм прав за размера и дали това е оптималния вариант, МИ FH35VE също не изглежда зле на хартия..
    Панасоника около нулата работи на ниски обороти, без да се тормози, като дори вратата е отворена към 7м2 коридор даже и изключва поддържайки 22-23гр при зададени 19 на ДУ. Та това ми дава кураж, че гореспоменатите 12-ки не би трябвало да се тормозят, но вие ще кажете

Благодаря предварително за съветите и мненията!

7. Moderator Аватара на Aleksandars
    Тук е от
    Jan 2008
    Живее в
    Plovdiv

Тошибата, мицуто или LT-то са перфектни за Вашия случай.

8.  

9. Senior Member Аватара на Jack Krauser
    Тук е от
    Apr 2012

Цитат Първоначално публикувано от Ventsislav Negentsov Виж публикацията
    Къде я видя?
    Аз по-евтино от Беко за 669, което не е посочените кг не виждам.
    Може ли линк?
    SANG TAC-09CHSA/HCI

КЛИМ.SANG TAC-09CHSA/HCI | Инверторни Split системи | Климатици &#1080

- - - - - - - - - -

Цитат Първоначално публикувано от NikolayBS Виж публикацията
    Здравейте, предстои ми подмяна на климатик в хол+кухня. Стаята е около 26-7м2, 2.60м. висока...Ново строителство, изолацията е поне 5-6см. в гр. В крайна сметка, след като прочетох доста теми тук се спрях на Toshiba RAS-13G2KVP-E Daiseikai 8. Прочетох че има притежатели на такъв в сходни на моята стая. Моля за компетентно мнение дали съм прав за размера и дали това е оптималния вариант, МИ FH35VE също не изглежда зле на хартия..
    Панасоника около нулата работи на ниски обороти, без да се тормози, като дори вратата е отворена към 7м2 коридор даже и изключва поддържайки 22-23гр при зададени 19 на ДУ. Та това ми дава кураж, че гореспоменатите 12-ки не би трябвало да се тормозят, но вие ще кажете

Благодаря предварително за съветите и мненията!
    26 квадрата по 2,6 са 68 кубика по 50 вата на кубик правят 3,4 киловата. Дайсекая и FH_VE ще се справят без да се тормозят. Не ти трябва 18-ка.
    Този пост е редактиран от Jack Krauser; 09-03-17 в 00:11.

10. Тук е от
    Mar 2017
    Живее в
    Бургас

Благодаря ви за мненията, добре беше да се потвърди моето мнение и от хора с опит и знания.
    Jack Krause сметката ти е вярна, но поради по-неправилната форма на стаята, а и наличието на кухненски плот и тнт. не претендирам, че съм успял точно да измеря стаята. Също така смятам отварянето на хола към коридора да ми бъде практика занапред, но въпреки това ако 50W/м3 са достатъчни, както ти каза пак не би трябвало да е проблем(в другия край на коридора стаята също ще бъде отворена и ще се отоплява със Panasonic-а).

11. Novice
    Тук е от
    Nov 2016

Моля дайте съвет за климатик за помещение близо 40кв/м, среден етаж, ново строителство. Засега гледам Fujitsu General 18LFC и Toshiba Ras Daisekai 8, 16000 BTU. Ще се ползва предимно за охлаждане. Мнения и предложения?
    Този пост е редактиран от klimatiklaik; 10-03-17 в 00:16.

12. Senior Member Аватара на kokovox
    Тук е от
    Jan 2015
    Живее в
    Пловдив

Тези които гледате са добър избор. Ако не ви трябват екстрите на Тошибата, може спестите някой лев и да вземете Фуджитсуто. И за топлене може да ги ползвате без проблем.
    mkukas одобрява това.

13. Member
    Тук е от
    Jul 2016
    Живее в
    София

Цитат Първоначално публикувано от kokovox Виж публикацията
    Тези които гледате са добър избор. Ако не ви трябват екстрите на Тошибата, може спестите някой лев и да вземете Фуджитсуто. И за топлене може да ги ползвате без проблем.
    Не съм запознат тошибата да има екстри, освен едно скрито меню което изключва основната екстра за да няма проблеми /както беше при мен/ и взимаш бонуса с клапите. А го ползвам 2 зими вече.

14.  

15. Senior Member Аватара на dodo_pv
    Тук е от
    Jan 2007
    Живее в
    Пловдив

Имат един плазмен филтър / йонизатор, ама и той иска малко да се модне...
    DDM87 одобрява това.

16. Moderator Аватара на Aleksandars
    Тук е от
    Jan 2008
    Живее в
    Plovdiv

Цитат Първоначално публикувано от DDM87 Виж публикацията
    Не съм запознат тошибата да има екстри
    No Comment....
    root666, tony34al и P.Hristov харесват това.

17. Member
    Тук е от
    Jul 2016
    Живее в
    София

Цитат Първоначално публикувано от dodo_pv Виж публикацията
    Имат един плазмен филтър / йонизатор, ама и той иска малко да се модне...
    При мен мисля модването да е махане, да си минава въздуха свободно. Тъй тъй не работи...да не пречи.

18. Senior Member Аватара на dodo_pv
    Тук е от
    Jan 2007
    Живее в
    Пловдив

Лятото работи, когато е по-влажно. На нищо не пречи. Приближи тенекийката по-близо до ламелите и ще се оправи.

Сподели във Facebook Сподели в Google Plus Сподели в Twitter Изпрати на Email Сподели в LinkedIn

Подобни теми

1. Panasonic 2017 за японския пазар
    От chachoto във форум Климатици Panasonic, National
    Отговори: 14
    Последно: 08-06-19, 14:13
  2. Избор на климатик LG или ...
    От BaceTo във форум Климатици Samsung, LG
    Отговори: 9
    Последно: 02-02-16, 00:36
  3. Избор на климатик
    От Icetto във форум Климатици Daikin
    Отговори: 23
    Последно: 25-10-12, 07:07
  4. ИЗбор климатик
    От gogorog във форум Климатици Fujitsu, General Fujitsu, Fuji Electric
    Отговори: 3
    Последно: 23-08-11, 23:48
  5. Избор на климатик
    От elmaira във форум Всичко за климатиците
    Отговори: 5
    Последно: 18-09-09, 22:53

SetCombG.com
SetCombG.com е портален сайт и Форум за битова техника, телевизори, климатици, лаптопи и смартфони, създаден през 1999 година.
Заедно сме над 20 години!
Следвай ни
Горе