Viking, ще те помоля малко да си мериш приказките. Ако толкова съм искал, с парите за Хевито, да съм додал някой лв и да съм си взел Уруру, мога да си го позволя. Но ти не си човека, на който трябва да давам обяснение! Хич не понасям някой с такъв тон да ми заявява! Нека спазваме добрия тон. И ти много глупости си изписал, но да съм ти казал нещо? Хайде със здраве! Модераторът си знае работата...
Радвам се за теб, но в последно време тази поговорка се е доста видоизменила. Всеки гледа да те прекара.
Другата седмица май ще стане студено.
Цитирам : Арктически студ !
Да видим кои клими са арктик и кои са сахара
Дано всеки да остане доволен от закупената си машина.
Намали малко алкохола и агресията и няма да те трият.
Нещо ти е лошо пиянството. Единственият разбирач тук си ти, аз се нямам за такъв. И все пак, ако искаш да обориш някоя моя приказка, направи го грамотно (ако изобщо можеш), с аргументи. Всичко останало са просташки и пиянски изцепки.
SRC 63 ZR-S изобщо не е за вашето помещение.
При така описаните условия ще ви е достатъчен Уруру 18-ка, но най-добре оглед. Не споделихте доволни ли сте от сегашния климатик и каква температура постига? За две машини има и по-евтини варианти, както съм описал и по-рано, примерно 2 бр. 09 ЛТЦ ще ви "запалят", а може и 09 ЛУК и 12ЛУК. Ако държите на Хеви, погледнете по-стария модел змх-с в момента е на добра цена.
Човекът зададе конкретен въпрос, дали Уруро-Сарара изсушава в режим Отопление, но не видях конкретен отговор. Приказките, че "топлия въздух изсушава, а климатика овлажнява" са от хора бягали от часовете по физика /а и май не само от тях/.
>rafaliev
относно влажността на въздуха...през зимата климатика не изсушава въздуха.При мен в апатамента тъй като няма изолация и няма как да направя(защото е известно,че е най-добре да се изолира цялата сграда,а не отделни части) и влагата е доста висока през зимата,поради голяма разлика в темп.(конденз и.т.н.) .Затова съм си купил влагоуловител MITSUBISHI и 2-3 пъти на ден го пущам.При добре изолираните сгради(както ми е на вилата)мисля няма проблем,но не знам каква е ползата от допълнителна влага през зимата.Там също гледам стойностите и не съм разбрал въздуха да става много сух,дори и с камината(мулти сплит-въздухоотводи към всички стаи).
Вероятно Ururu e на върха на климатиците(не знам що пък не NEXURA),но когато си купува климатик човек мисли най-напред за икономия на енергия.А как и кога се избиват около 4500лв. всеки може сам да сметне.
На мен ми се струва,че един от практичните избори за колегата би могъл да бъде м/у 24-те(може би и 18-те ще са напълно достатъчни) на C&H Supreme/Gree Amber,което май е едно и също с малка разлика в цената и ще се появят в Бг съвсем скоро.
Разбира се това са аматъорски разсъждения,специалистите може би ще опровергаят.
Този пост е редактиран от cable; 21-02-18 в 23:34.