OFF-a e 6W
Господа,ама вдигнете им градусите на тези машини нещо 24-25 градуса да им видим тогава консумацията.
И при нас са на 23 и 24 нз какви са тия 20 или 21 градуса
Аз не съм изненадан от супер-ниския минимум. Все пак Дайкин разполагат с най-технологичния/ефективен компресор спрямо останалите. Както се вижда, явно добре са го балансирали за да работи стабилно при ултра-ниски честоти. Дори японските бракми не могат да слязат до толкова ниска консумация...
Този пост е редактиран от Jack Krauser; 23-11-19 в 19:32.
Много си ми драг, но дори за теб няма да направя клип и да го кача в тубата. А снимки с консумация 45 и 50W съм качил колкото искаш и то при задания 24, 25, 26 градуса. Тони също е качвал такива снимки и ти много добре го знаеш. Затова считам предишното ти мнение за преднамерена провокация.
Дайте да се обединим около следната теза и да го убеждаваме до дупка:
Ватметъра му е счупен и му е студено при 22,5градуса в помещението.
Да си продава бангията и да си вземе правилната за да се наслади на незабележимия он/оф, поканването на минимума, винаги горещата струя, да му изследва обема на помещението, да му мери температурата на стените и други премиум изживявания.
Ако пък се окаже упорит и недай си боже зимата напише, че не прави дефрост по време, направо бан.
Мерси !
Така и подозирах !
Остава само за АП да кажеш данни и за мен картинката е ясна.
Именно за спалня Дайкин ( може би и МЕ)
За хол Дайкин / Фуджицу .
П.П.
От няколко човека чух за минимума на Дайкин , но все някакси не ми се вярваше .
Явно спецовете са били прави и за това .
Сега само остава някой от тях да се предтрашат да пишат явно това което знаят ......, но интереса клати феса