Нормално, така трябва да работи климатик за 2000+ лева.
Иначе сумарно перката+турбината+компресора е около 45 вата.
Компресора работи на 1 Hz което е 15 вата консумация.
При добре написан софтуер и читава електроника.
Нормално, така трябва да работи климатик за 2000+ лева.
Иначе сумарно перката+турбината+компресора е около 45 вата.
Компресора работи на 1 Hz което е 15 вата консумация.
При добре написан софтуер и читава електроника.
Този пост е редактиран от the inquirer; 01-07-20 в 12:02.
Мимоджев, много си си повярвал нещо. Забрави, когато питаше какъв климатик да си вземеш, сега ръсиш акъли и на специалистите даже. С това арогантно и самонадеяно поведение, скоро влизаш директно в блокирани потребители. Да не кажа още сега.
Рос, споко.
Няма нищо арогантно в това да споделиш как работи дадена машина. Дали на някой това му харесва или не е отделен въпрос. Нито съм обидил някого, нито съм излъгал някого. Дори напротив.
Мислиш ли, че няма да ми е по-лесно да проявя конформизъм лайквайки само постове на определени потребители. По този начин много ще се харесам на тези определени потребители.
Аз сега за това показва реално кое какво е. Щото сгреших като питах вместо да чета и сам да си избера машина.
Дано да има повече четящи вместо питащи потребители. И да могат да отсяват сеното от плявата естествено.
Ако това което правя е арогантност, какво е тогава изказване от типа "Дайкин са боклуци щото минимумът им е висок а максимумът нисък" и то направени от хора с претенции.
То не бяха високи минимуми, то не бяха ниски максимуми, то не бяха дефрости на по 20 минути, високи цени............ Голямо плюене. Ади да разбием малко митовете.
Ами по са скъпички малко от другите ама то качеството си има цена.
Добре, че след толкова плюене тук рискувах и в момента имам икономичен добре работещ истински инвертор.
А практиката показва, че на днешно време човек трябва да вярва само на себе си и на фактите.
П.С. Ти пък си в правото си да блокираш когото си поискаш.
От къде я имаш тази информация има ли я някъде написано черно набяло?
Преди време потребител сподели в темата за цепениците, че урурото слиза 6Hz, и за японка съм срещал документ в който пише 6Hz.
Интересното е, че когато някой с японка се похвали с 50W никой не се съмнява, обаче ако е европейка автоматично става невъзможно.
Въпреки ниския КОП за мен си е голям плюс ниския минимум на охлаждане, защото се избягва студената струя при стартиране.
Кое да му е интересното? Европейската ми тошиба го прави години наред, но го намирам за тъпо. Лично мнение.
Изпратено от моят SM-G975F с помощта на Tapatalk
Може да се установи лесно дали работи, като си сложи ухото до капачката на крановете. Но трябва да е тихо навън.
На мен ми допада.
И без това ОФФ-и и с тази ниска консумация при тези условия. Въпреки, че духа само с около 10 градуса под стайната ми е на ръба. Усещам леко хлад като запали. Понеже спя само с чаршафче на кръста.
Ако минимумът беше примерно двойно по-висок 90-100 вата, щеше да ме атакува през половин час с ледени пориви за по 5 минути.
Не съм гледал навън.
Вътрешния работи със сигурност
Абе нещо не работи защото е Европеец ма не знам какво.
Този пост е редактиран от mimojef; 01-07-20 в 16:51.
С това съм от месец, много съм доволен.
Screenshot_20200701-162025_e-Control.jpg
само да кажа .... Нали ти казах..
Вземи си дайкин и си гледай кефа.
Другите да си говорят . Сега за къщата мислих гледах консултирах се и накрая пак ДАйкин .
Сектата е много голяма ( интереса) и няма смисъл да се спори .
По темата .
До главата ми има един Японски висок клас .... ( незнам кога ще лети от 8 мия етаж ) сложих му ватметър и под 300 вата не пада и духа ли духа като луд .
Нокрията в нас си работи както трябва крета си около 100-200 вата по цял ден и навсякуде е хладно .
Настройки и на двата 24 на ДУ и там някъде вътре .
За съпоставка в съседния офис едно старо конвенционално Фуджи 18 ка си работи тихо и ненатрапчиво .
Скоро ще разбере, че ватметъра не работи, ама чакам да видя кога.
Имам същият ватметър и преди 2 дена показа същата глупава консумация от 44-45-46 вата.
Ама няма постове колко велики са Хитачи и каква хубава машина са направили щот аз съм си я избрал.
Всъщност машината напълно покрива очакванията ми за работа и зиме и лете.
Има приличен хардуер, не ме интересува колко и е минимума.
mimojef сигур не го е тествал в жегите на 34 градуса настройка 16 градуса и турбина на макс да видим до колко градуса разлика ще направи входяща/изходяща...
- - - - - - - - - -
Кажи кога ще го хвърляш, ще ти донеса каса бира и да си го вземам, не е нужно да лети от 8 мия етаж.
Този пост е редактиран от the inquirer; 01-07-20 в 18:02.