Работя във фирма за корабно снабдяване, та от там ми попаднаха бутилки от италия. Върнаха ми ги за празни... да, ама не! като навих манометър през медна тръба и...197бара!!Бутилката дет ми я върнаха беше със счупен салник. Отвих я с подходящ ключ, но преди това съм разглобявал същия вид кран и знам как работи. При такива налягания и най-малката грешка Е фатална.Първоначално публикувано от turboie
_________________________________________________[color=red]слети поредни публикации на: [time]1314039575[/time]_________________________________________________
Първоначално публикувано от Mega
![]()

[quote=turboie ]
)))))

Далеч с по-малко усилия би се постигнал добър контрол на качеството, ако стимул за добрия монтаж (вкл. и вакуумиране ) е страхът от евентуално оплакване на клиента. Където той наистина е No1. В САЩ например има разлепени на няколко видни места в даден търговски обект ( сервиз, ресторант, магазин ) телефона на собственика и негова снимка и ако даден клиент звънне директно на него, работата става " дебела " . Затова всеки се старае да си върши работата качествено , че му изстива мястото без време. А не като при нас да се образоваме от нулата по дадена тема, за да може да дебнем дали бачкатора няма да прецака работата. И накрая да може да се оплачем само на арменския поп, специално в случая с невакуумирането. Ама имало и други фирми - докато намеря свястна такава, трябва да сложа в стая по 5 климатика...