Kaar,лоша идея... зарядното за акумулатора няма COP и сигурно харчи повече от климатика
Kaar,лоша идея... зарядното за акумулатора няма COP и сигурно харчи повече от климатика
До тук добре,днес дойдоха момчета,сложиха го.Всичко е ток и жица,само че нямаше вакумиране.Те направо му пуснаха газта,натиснаха единия клапан,тссс,тсссс 2 пъти и айде.Стегнаха и готов,климатика работи.това проблем ли е??
...супер, остава и пари да са взели за "цялата работа"...
колко сантиметра е тръбния път?
sladi4kia, не е проблем липсата на вакумиране, просто не говори добре за монтажната група.
Честита да ти е машината и дълго да й се радваш!
а ти защо не изиска да ти го вакумират?Първоначално публикувано от sladi4kia
ами тогава защо всички пеят с това вакумиране.Вакумиране та вакумиране.Те и другия като слагаха пак нщмаше вакумиране,пък вече 6 месеца работи.
--------------------------
Добре,обяснете ми защо е трябвало да се вакумира??
Tъжно и смешно,тази машина не заслужава този монтаж,но не се притеснявай дано само да са направили добре и да са стегнали конусите...дано...докато се развали все ще работи... той е печен климатик ще издържи лошото отношение на монтажника...а за вакуумирането - разрови се и прочети щом искаш - стара е темата и не ми се дъвче пак.
до колкото знам вакуимрането не е задължително но е желателно. а ако времето е влажно тогава мисля, че е задължително...
@sladi4kia, Достатъчно коментари има по въпроса, Поразрови се из форума. да не превръщаме и тази тема в бунище.
Има цяла тема за вакумирането - прочети, ако желаеш.
Иначе, по-простичко обяснено - все едно да сипеш на автомобила си 95Н вместо предписания 98Супер, и в двата случая ще върви, но.......
а някой ще ми даде ли линк към темата???
--------------------
По порочтох и разбрах,че не е задължително а и работата на климата няма да се промени.
valen1: Не пускай последователни постове.
Хубаво, че си стигнал до този извод... някак самоуспокояващ е. То какво и да правиш, вече свършило. Ама такива монтажници, дето се гаврят със скъпи машини, трябва да им се отнеме правото да монтират такива.
Радвай се, че днес беше топло и не беше влажно.
A след като не ти вакумираха първия път защо пак там отиде?