ЗдравейтЕ и УРААА!!DAIKIN FVXS35F ВЕЧЕ 25 ЧАСА РАБОТИ В ХОЛА И СЪЗДАВА УЮТ И ТОПЛИНА ПОЗДРАВИ НА VANKO68 И ТРИМАТА ОТ ЕКИПА НАЧЕЛО С МИРОСЛАВ БРАВО
ЗдравейтЕ и УРААА!!DAIKIN FVXS35F ВЕЧЕ 25 ЧАСА РАБОТИ В ХОЛА И СЪЗДАВА УЮТ И ТОПЛИНА ПОЗДРАВИ НА VANKO68 И ТРИМАТА ОТ ЕКИПА НАЧЕЛО С МИРОСЛАВ БРАВО
Здравейте,
бих искала да ви попитам кой от двата климатика е по-добър Daikin FTXS35D/ARXS35F или Daikin FTXS35G/RXS35G и дали си заслужава да дам близо 500 лв повече за 2-3 екстри повече.
Помещението е около 37 квадрата.
И двата климатика са малки за това помещение. 500те лева в повече ги дай за допълнителна мощност.
Извинявам се помещението е 24 квадрата, с изолация на едната стена, другите са вътрешни.
Екстрите за това са "екстри" - че може и без тях. Климатика трябва да топли и това е безусловно. Останалото си е въпрос на гъзария, възможности и личен вкус.
взех подов daikin.не е монтиран още.искам да попитам може ли да се вгради част от него в гипскартон.
Може, има един видео клип за подов дайкин, там се вижда колко може да се вгради
Ето го и клипа за който говори vclima под номер 5 www.v-clima.com/download_video.php
монтираха ми FTYN25GX но се чува припукване от пластмасата при работа. нормално ли е за Дайкин или без това не може ?
Да ти кажа честно това припуване на пластмасите вече съм го чувал за много климатици.
По-принцип хората по света не си изключват своите климатици и за това няма температурни разширения. Жалко че никой не мисли за България дето спестяваме от всичко.
Досега не съм чул припукване на пластмаси от климатик Дайкин...озадачи ме доста,затова не писах веднага - не е нормално наистина...при каква температура на стаята го пусна климатика...?Но и на нова сграда сме пускали климатици без да има живеещи в нея...така че незнам.
Няма как да няма температурни разширения. Компресорът тръгва, спира, а пък особено по време на дефрост вътрешната пита яко се охлажда и после веднага се загрява много...Първоначално публикувано от dkolov