някой 4 пътници стават , винтилите капилярките са подобни, но в електртониката се правят в различни волтажи 220 / 100
някой 4 пътници стават , винтилите капилярките са подобни, но в електртониката се правят в различни волтажи 220 / 100
Мите, сигурен съм, че presar си няма идея, за какво му говориш. Май въпроса му беше за европейски машини. Ма и аз не го разбрах, какво точно пита... Ще е добре, да поясни.
аа а сега схванах какво пита да да сориииии къде литнах в Япония и аз , ами пич еднакви са бре само единия е сщампа белгия другия япония , инак са еднакви kкой конкретен модел си гледал
Този е от белгийските FTXS35D, и другия е F22КTNS японияПървоначално публикувано от Mmitaka
Колко голяма стая искаш да отопляваш?
Тези 2 модела са с доста голяма разлика в мощността.......
25 квадрата е стята въни запад/север ПВЦ саниранПървоначално публикувано от pi0neer
За толкова голяма стая само FTXS35D би ти свършил работа защото е 4 киловата номинална мощност.
Японския модел не е лош, но е само 2,2 киловата и няма да се справи с толкова голямо помещение.
FTXS35D може и да те стопли, но F22КTNS със сигурност няма да успее.
Мерси момчета . Збравих да питам за консумацията на ток дали е икономичен ?
Икономичен спрямо какво ?
Винаги като се сравнява нещо трябва да знаеш с какво го сравняваш... с духалка , радиатор , и т.н.
Много отговори получих и несмогвам да ги прочета!Първоначално публикувано от kuhokrakia
Благодаря Ви!
Ирония?
RXS-F май е made in Japan, RXS-G е Европа. F е малко по-стария вариант, но аз може би бих го предпочел.
За разлика в параметрите не знам, има по-вещи от мен при Дайкините.
Забрави за made in japan, разликата е малко по-голямо външно тяло при G-to, за да вдигнат малко СОР -а. разликате е няколко сантиметра
Здравейте отново. Мисля, че днес успях случайно да разбера от какво се получава бръмченето. Забелязах, че малко преди да започне да духа топло, външното тяло на климатикът започва да бръмчи много силно. Като натиснах решетката пред перката обаче бръмченето спря. Предполагам, че решетката не приляга плътно и затова при по-високи обороти от вибрациите климатикът започва да бръмчи. Има ли някакъв бърз и лесен начин да оправя този проблем или да чакам до понеделник техниците (всъщност това влиза ли в гаранцията)?Първоначално публикувано от jjf
И още нещо: можете ли да ми кажете каква е всъщност отоплителната мощност на FTXS 35D, защото в нета има противоречиви цифри- в един сайт е 4, а в друг 5 кв ???
Благодаря предварително и весели празници
Номиналната му мощност е 4 KW, а 5KW е максималната