Страница 67 от 171 ПърваПърва ... 1757656667686977117 ... ПоследноПоследно
Резултати от 991 до 1,005 от общо 2555

Daikin - мнения за моделите на тази марка

Сподели във Facebook Сподели в Twitter Изпрати на Email Сподели в LinkedIn
  1. Senior Member
    Тук е от
    Dec 2006

Re: DAIKIN - мнения за климатиците от тази марка

Ще си снимаш ли дистанционното най-сетне ?

2.  

3. Member
    Тук е от
    Dec 2007

Мога и да го снимам,ако това ще помогне да осъзнаеш несъстоятелните си твърдения,но незнам как да кача снимката...обясни и ще я кача...

4. Senior Member
    Тук е от
    Dec 2006

Качваш я в сайт за снимки ,примерно Датабг,и даваш линка тук.

5. Member
    Тук е от
    Dec 2007

6. Senior Member
    Тук е от
    Dec 2006

И за какво според тебе служи бутончето в центъра с човече и ЗАОБИКАЛЯЩА главата стрелка ???

7. jdg
    jdg е офлайн

Тук е от
    Dec 2004

Цитат Първоначално публикувано от saissais
    Хубаво е човек да е минал курс за ползване на Дайкин преди да реши да си купува такъв...
    E, може и да си прав. Чувал съм и много по-шумни климатици, ама човек като се изръси с толкова много пари и очакванията са му много по-големи, и му се иска всичко да е перфектно...Затова и пиша тук и искам мнението на специалистите и собствениците на такива клими дали това е нормално или само при мен е така. Ама се оказа, че и при други се появява същия проблем, като при мен. Засега, при вдигане скоростта на вентилатора, нещата се оправят. Ще видим при -10* дали ще е пак така.

8.  

9. Member
    Тук е от
    Dec 2007

vanko68,не ставай смешен...виж къде е бутона за окото...при натискане на бутона в центъра с човече и ЗАОБИКАЛЯЩА главата стрелка или "COMFORT"...ако климатика е включен да духа топло завърта клапата вертикално и насочва струята в пода...ако климатика духа студено завърта клапата хоризонтално с цел студената струя да остане над главата ти...всичко това няма нищо общо с окото...
    jdg,какво мнение очакваш от специалистите професионалисти бе човеко,като ги видиш какви глупости пишат... опазил те бог от такива специалисти...

10. Senior Member
    Тук е от
    Dec 2006

http://sites.google.com/site/sort777...ttredirects=0-
    Конан,виж стр.13,т.5
    Превеждам ти го буквално: ориентацията на клапата ЩЕ СЕ ПРОМЕНЯ,за да предпази от ДИРЕКТНО духане в ОБИТАТЕЛИТЕ на стаята.
    В по-новите модели е абс.същото,но двата бутона ( и функции) са обединени в един.
    И не ми чети от тъпите преводи на търговеца ти.

11. Member
    Тук е от
    Nov 2008

Цитат Първоначално публикувано от KonanVarvarina
    vanko68,незнам откъде го измисли това...аз ползавам такъв климатик и имам претенциите да си познавам климатика...един облог вече отказа,ако искаш да ти предложа друг...аман от разбирачи...

Моят има и двете функции - мести струята в друга посока ако съм до него,и намалява мощността ако не засече движение в стаята -май ако минат повече от 15 мин.

Могат да работят и поотделно,и двете заедно.

12. Senior Member
    Тук е от
    Dec 2006

Точно така е.В по-старите двете функции са на отделни бутони,като знаците ( иконките) са еднакви.

13. Senior Member
    Тук е от
    Aug 2008

http://sites.google.com/site/sort777...ttredirects=0-
    Конан,виж стр.13,т.5
    Превеждам ти го буквално: ориентацията на клапата ЩЕ СЕ ПРОМЕНЯ,за да предпази от ДИРЕКТНО духане в ОБИТАТЕЛИТЕ на стаята.
    В по-новите модели е абс.същото,но двата бутона ( и функции) са обединени в един.
    И не ми чети от тъпите преводи на търговеца ти.
    Ванко,не съм виждал някой търговец да е превел инструкция на Дайкин,всички са оригинални преводи на Daikin Europe,с изключение на едни стари преводи на Атаро.Комфортна струя е различно от действието на Интелигентното око.Окото може да насочва и наляво и на дясно и е само при новите модели.Сравни инструкциите на FTXS-D и FTXS-G и ще го видиш.

14.  

15. Member
    Тук е от
    Apr 2008

Включвам се със съвсем нова новина: Вибрацията изчезна! Но не благодарение на съветите на специалистите, а благодарение на jdg. Забравих ауто-то и сложих вентилатора на 3-та степен, а от час на 2-ра. За първи път от поставянето на климатика нямам проблем. Малък проблем е, че на зададени 22 градуса, в стаята е 24, 2-ра степен вентилатор, на която степен и вътрешното тяло е незабележимо.
    Е, не вярвам, че е нормално на ауто климатикът да не работи нормално, но съм доволен и от това. Дано при минус 10 да е същото.
    Просто следващия път знам откъде да си купя истинска машина, работеща нормално дори на ауто вентилатор, а защо не и на тих режим...
    Нека хората с въпросния проблем да пробват направеното от мен и да споделят - ще бъде интересно и полезно.
    А иначе за икономичността при това положение също нямам представа какво се получава.

16. Member
    Тук е от
    Dec 2007

vanko68,след като си мислиш че дотук опозоряването ти като "професионалист" е недостатъчно то продължаваме...аз не чета тъпите преводи на търговеца ми,аз го ползвам и нали не си мислиш че до сега не съм го ползвал този бутон...апропо като стана дума за преводи виж дали правилно си превел думата ПРОМЕНЯ и не е ли ПРОМЕНИ,защото функцията на бутона е тази която ти описах по-горе и се вижда от файла от който превеждаш т.е. ориентацията на клапата ЩЕ СЕ ПРОМЕНИ,за да предпази от ДИРЕКТНО духане в ОБИТАТЕЛИТЕ на стаята,веднъж променила ориентацията си тя остава в това положение до следващо натискане на бутона, а не те следи и не променя отново ориентацията в зависимост от положението на обитателя...с думи прости натискаики днеска този бутон клапите се ориентират почти вертикално надолу насочвайки струята в пода,и ако аз не натисна повторно този бутон до края на отоплителният сезон то клапите и струята са постоянно насочени в пода независимо какво правя и къде съм аз в стаята...
    Виж в следващият линк как е реализирано това в FTXS - G,какъвто е и на zaqza...
    http://www.ataro.bg/uploads/PDdownlo...kin/FTXS-G.avi
    Помисли неми ли дължиш нещо за ограмотяването,но пък ти си професионалист и знаели човек...

17. Senior Member
    Тук е от
    Dec 2006

jori- в D модела не става,понеже жалузите са ръчни.Но не е така при G модела,както и при въпросния FTXG-E
    saissais-проблема на jdg се реши благодарение на съветите на специалистите ( по-скоро на мен ,малко нескромно).Така,че и от нас има полза понякога,колкото и да ни плюеш.
    KonanVarvarina- така е.Точка по въпроса.

18. Member
    Тук е от
    Dec 2007

vanko68,какво значи така е...значи ли това че вдигаш ръце и признаваш некомпетентността си по този въпрос... дали пък и да не се извиниш в такъв случай...

Сподели във Facebook Сподели в Google Plus Сподели в Twitter Изпрати на Email Сподели в LinkedIn

Подобни теми

1. Daikin - мнения за моделите на тази марка II част
    От badr във форум Климатици Daikin
    Отговори: 1740
    Последно: 02-01-25, 17:39
  2. Отговори: 3
    Последно: 12-10-13, 23:00
  3. OSAKA -НИКОГА- моят опит с тази марка
    От nach във форум Климатици Osaka
    Отговори: 38
    Последно: 17-08-11, 21:44
  4. Отговори: 64
    Последно: 20-07-09, 14:20
  5. Мнения за марка Bompani...
    От stsaki във форум Друга битова техника
    Отговори: 1
    Последно: 25-08-08, 13:35

SetCombG.com
SetCombG.com е портален сайт и Форум за битова техника, телевизори, климатици, лаптопи и смартфони, създаден през 1999 година.
Заедно сме над 20 години!
Следвай ни
Горе