Няма ли опция през сервизно меню да се изключи?
Ще поразгледам.
[mention]ccankov73 [/mention] ,нали знаеш, че като се качиш във всиок клас Мерцедес, ще те подразни и най-малкото прискърцване. Като се возиш в Жигула, каквото и да се чува, ти е все тая. Предполагам ме разбра. Машината е съвсем безшумна и незабележима и всеки по-ясно изразен шум ти прави впечатление.
Mimo, прикачил съм снимки. 1350-1400 вата, до колкото си спомням.
Ross, какво движение на долната клапа? Там нали е ръчно направлението, или ти имаш предвид вътре долу някаква клапа?
Не я чувам аз, дефрост не мога да хвана, с изключение на тези, когато го засилвах и след намаляване на градуса. Казах ти за шума тогава, сега сякаш изчезна, но пък е и по-топло. Затопли стаята. Явно, освен топлозагуби, си имам и влага в стените. Като се замисля е нормално - тези стени абсолютно никога не са били отоплявани продължително време. Проветрявам редовно и има ефект - започна да работи качествено. Климатът и топлината са други вече. Вчера вечерта при - 1 на 21 задание си държа 210-240. Днес, цял ден, 190. Сега е на 20, слезе на 130 и сякаш ще ги задържи. Сутринта ще го видя. И е топло. Влагата мисля, че го е спирала. Дори изби по ъглите горе. Иначе ще идва сервиз заради замятането и бъга на горната клапа, но това е бял кахър.
Този пост е редактиран от KalTi; 18-01-24 в 02:31.
Aaaaa..... това някаква термо камерка за мобилен телефон ли е?
За долната клапа аз съм те подвел. С моторче е, но се мести единствено при избор от къде да духа, когато включваш/изключваш климатика и при дефрост. Аз вече 2-ра вечер спя при пълна тишина, а като гледам графиката е имало дефрости и на 2ч. Такъв си му е софтуера на моя. От +2 до 0гр. се случва да пуска контролни на 2ч. Под 0-та вече са твърдо на около 4ч.
Без движението на долната клапа, може да се каже, че дефростът е по-тих от он/офф на Фуджицу ЛМЦ. Иначе и моят бачка на 140-150W в момента. Задал съм му 22гр и си върнах корекцията от -2гр. Поддържа 23+гр. Навън е около 0гр.
Т.е. все едно сме на еднакви задания, аз не съм коригирал. Нали така, че нещо се обърквам.
А тази долна клапа?! Повтори и за нея, че или спа още, или не я разбирам. Долу има два щифта за ляво и дясно, както и на горната клапа. Мисълта ми е да не би да пресилвам ръчно нещо като може през ДУ или апликацията .
Този пост е редактиран от KalTi; 18-01-24 в 09:16.
Моята настройка отговаря на 20.0гр, без корекция. Аз ти писах, че при мен надхвърля заданието доволно, сигурно защото е монтиран на най-студеното място в стаята.
Дори и жената каза, че не е чула нищо, а тя спи от страната на климатика. Тя разбира, когато размразяват, споделя ми, защото я питам от време на време. Знае, че ме хапе щуреца. [emoji16]
Чува се първоначално 20-тина секунди, но не е шумно, все едно работи на low вента. После утихва съвсем. Ако си буден и си до него, можеш да го разбереш, но иначе не.
Изключително прав си. Много е тих. Освен че спа до него, се налага понякога и да работя по-дълго в стаята, като днес, например, - никакви забележки. Ако случайно изпитам лек дискомфорт от духането на горната клапа, тъй като облегалката ми е в обсега на струята (ползвам много дълбоко бюро, разположението може да се види от снимката), просто включвам floor-warming-a и си духа само отдолу и незабележимо през малкия отвор между горната клапа и стената нагоре. Комфортно е. Не се е обадил плекситът още, има време :D
ReEdit: Хубаво, че е снимката да видя колко е прашна рамката под облегалката :D Свърши къртенето вече
Този пост е редактиран от KalTi; 19-01-24 в 14:20.