Подовият е много капризен откъм място на монтаж, подредба на мебелите и....малки деца като моите. Като одъртея може и аз подови да наслагам, да сме живи и здрави само.
Подовият е много капризен откъм място на монтаж, подредба на мебелите и....малки деца като моите. Като одъртея може и аз подови да наслагам, да сме живи и здрави само.
Бях сигурен, че ще го кажеш. [emoji16] Само добри чувства, беше лека закачка, а и не само. Ми на мен само холът ми е по-голям, ама там царува ZSX, който ми топли пода около струята си много добре. В спалнята няма къде да сложа подов, за да работи оптимално, мислил съм всякакви варианти. В детската...там вече казах кой дуктува правилата.
Цанков, Как върви Проекта?
Нощите все оше са хладни. Имаш възможност за тест.
Възползвай се?
Ъ, проекта е в кашона още.
Тъй като ще се мести стария (+измиване) и монтаж на новия, ще ми
пратят 2 екипа да стане по-бързо.Огледа мина ама “час” има чак за сряда.
Като гледам времето нощем ще му гледам минимумите на отопление, а денем на охлаждане.
Ха!
Поне ще се нагледаме на минимуми.
Очаквам добри резултати
Дано.Ти да не се заинтригува за заместник на “чайната”?
Приложението показва ли ти моментен разход, че на Нексурата въобще няма?
Няма моментем разход.
А това което показва няма нищо общо с реалността. Както и при Нексурата.
Трябва да си забелазъл, че всичко е закръглено.
Реалният разход е доста под показаното от приложението.
На Нексурата въобще не показва консумация..
Ама честно - не ми дреме много, важното е, че не се усеща като работи и че милото го хареса.
4.8 метра тръбен път, този път първо тялото на стената и тогава подведоха тръбите.На 6 см от пода.
Доста по-тихо работи от стенното Фуджи, което отиде на миФка.Дупки бол на дъното на външното.
И да сме в крак с карантината целия първи етаж бе дезинфекциран с препарат след монтажа - хлор ...
Честито, Цанков! Чакаме отзиви. Гледам, че за тавата са ползвали моя патент. Да плащат тези от Дайкин. [emoji23]
Е ross, нали правим псевдо нордици..
Благодаря, ако някой те пита кога се слага подов за топлене,
кажи му - напролет .
Внимавай с хлора, да не писне датчика за изтичане на газ!
Изпратено от моят MI 8 Lite с помощта на Tapatalk
Ай, честито.Дупки, дупки, колко да са......Само от едната ще тече, тази с бертвания борд, другите са попътни.
Честито Цанков.
Ми той жив Нордик. Дупките му много, па и кУминЯ на Боша ти е под ръка. С едно леко удължение ще му грее ако работят заедно
Аз да попитам за най-важното. Ватметър нагласи ли му?