Подовият е много капризен откъм място на монтаж, подредба на мебелите и....малки деца като моите. Като одъртея може и аз подови да наслагам, да сме живи и здрави само.
Подовият е много капризен откъм място на монтаж, подредба на мебелите и....малки деца като моите. Като одъртея може и аз подови да наслагам, да сме живи и здрави само.
Бях сигурен, че ще го кажеш. [emoji16] Само добри чувства, беше лека закачка, а и не само.Ми на мен само холът ми е по-голям, ама там царува ZSX, който ми топли пода около струята си много добре. В спалнята няма къде да сложа подов, за да работи оптимално, мислил съм всякакви варианти. В детската...там вече казах кой дуктува правилата.
![]()
Цанков, Как върви Проекта?
Нощите все оше са хладни. Имаш възможност за тест.
Възползвай се?
Ъ, проекта е в кашона още.
Тъй като ще се мести стария (+измиване) и монтаж на новия, ще ми
пратят 2 екипа да стане по-бързо.Огледа мина ама “час” има чак за сряда.
Като гледам времето нощем ще му гледам минимумите на отопление, а денем на охлаждане.
Ха!
Поне ще се нагледаме на минимуми.
Очаквам добри резултати![]()
Дано.Ти да не се заинтригува за заместник на “чайната”?
Приложението показва ли ти моментен разход, че на Нексурата въобще няма?
Няма моментем разход.
А това което показва няма нищо общо с реалността. Както и при Нексурата.
Трябва да си забелазъл, че всичко е закръглено.
Реалният разход е доста под показаното от приложението.
На Нексурата въобще не показва консумация..
Ама честно - не ми дреме много, важното е, че не се усеща като работи и че милото го хареса.
4.8 метра тръбен път, този път първо тялото на стената и тогава подведоха тръбите.На 6 см от пода.
Доста по-тихо работи от стенното Фуджи, което отиде на миФка.Дупки бол на дъното на външното.
И да сме в крак с карантината целия първи етаж бе дезинфекциран с препарат след монтажа - хлор ...![]()
Честито, Цанков! Чакаме отзиви. Гледам, че за тавата са ползвали моя патент. Да плащат тези от Дайкин. [emoji23]
Е ross, нали правим псевдо нордици..
Благодаря, ако някой те пита кога се слага подов за топлене,
кажи му - напролет.
Внимавай с хлора, да не писне датчика за изтичане на газ!
Изпратено от моят MI 8 Lite с помощта на Tapatalk
Ай, честито.Дупки, дупки, колко да са......Само от едната ще тече, тази с бертвания борд, другите са попътни.
Честито Цанков.
Ми той жив Нордик. Дупките му много, па и кУминЯ на Боша ти е под ръка. С едно леко удължение ще му грее ако работят заедно
Аз да попитам за най-важното. Ватметър нагласи ли му?