Първоначално публикувано от
ccankov73 Така, машинката работи перфектно за мен.Тъй като по-хладно от снощи няма да става та да драсна някой ред.
Това което исках се получи.
1. По-добро разпределение на температурата в помещението по вертикал и хоризонтал.
Сега е равномерно топло където и да застана.Всякакви очички, ушики и др. сензори са безсмислени “екстри”.
Това стана с преместването на тялото от късата на дългата стена и естествено ниско долу.
2. Тишина - доста по-тих е от стенното Фуджи.Стария ми беше на 4-5 метра от главата, сега е на метър
и пак е по-тихо.
3. Няма го “веенето” от стенния -все пак разпределя от 2 отвора - към тавана и пода.Не се
опитва да праща топлия въздух от тавана към пода.Работи само на 1ва и 2ра степени на вента, а точно
тях ги няма на вътрешното на 50ката.
4. Бонус - не го очавах - при тези външни(4-6С) топли 50те квадрата с 310-330W.За сравнение стария
хапваше 5-600W.Ами не му се сърдя...
.Възможно ли е да е заради големия външен топлообменник?
Сега “лошото” - минимума е 300W, по-надолу не ще.Предполагам че това е минимума на 50ката.
Почва да офи над 12-3С но пък не се разбира понеже не мести клапата,а и като си работи на първа и мине на
следяща то трябва да станеш и да си сложиш ръката, че да разбереш.Е още ми е любопитно де.