Да де, ама аз се опитвам да обясня ,че не е глупост ! Всеки се оплаква ,че климатика му духа хладно и трябва да му задава по- високи градуси , а точно с тая глупост този дайкин при зададени ниски градуси духа горещо.
Да де, ама аз се опитвам да обясня ,че не е глупост ! Всеки се оплаква ,че климатика му духа хладно и трябва да му задава по- високи градуси , а точно с тая глупост този дайкин при зададени ниски градуси духа горещо.
духане на горещо с нисък дебит=нисък КОП ,закон Божи .. духалката и тя духа горещо
Не съм усетил да им е нисък КОПа. Относно горещото - може много да изброяваме - котлони , запалки , ютии и т.н
Аз в стандартен режим , ги държа само на нощен вентилатор - едва да раздухват и се справят много добре . По - рядко влизат и в ОН/ОФФ , когато навън е меко времето.
Аз го разглеждах днес в ММС-Бургас . Зад предния бял панел , всичко е топлообменник. Изглежда доста добре на живо .
FB_IMG_1610812179619.jpg
FB_IMG_1610812462472.jpg
Снимките са от един колега.
Много хубава машина. Харесва ми.
Откъде мога да изтегля сервизното за модела?
И на мен ми харесва модела. Жалко, че не е на малко по-ниски цени. Знам, че хубавото струва пари, но за 14м2 ми идва в повечко тази цена. Ако имах някое помещение 18-20м2, сигурно нямаше да го умувам.
Кеф цена няма! Машината наистина е хубава, но е две шапки пари.
Ето малко снимки на FVXM35A. Днес монтирахме едно мулти, като едното тяло беше подова конзола.
някакви впечатления от подовата Перфера ? не си ли я купи някой
И на мен ми е интересна. Определено ми е фаворит, сред подовите машини.
има 35ца 2300 с монтажа ... интересна офертичка
Купувай. За отопление е по-добра от всички стенни модели.