Разбрах, почти 0,03.Щот някои с половината отиват към 0,04.
![]()
Разбрах, почти 0,03.Щот някои с половината отиват към 0,04.
![]()
И ко от Туй?!!
"Какво тук значи някаква си.......площ.....?!!"
Бил съм и по зле, от Туй що иронизираш. И ко от Туй?!!
Човекът споделя, а ти?!! По темата си зер, "Подово-стенен".
За мен беше полезно мнението на колегата, макар да е различно от моята концепция.
Бих препоръчал, без оглед топлозагуби и др. фактори.
milanov style!
Имам този климатик вече седма година. Уникален комфорт, ниско ниво на шум, никакъв мухъл (Северна стая) В другата (Южна) стая стенен Дайкин на същите години. Пак 12-ка или както так се води. Имам си проблеми малко с мухълче. Не се изключват от октомври края до края на април. Само при липса на хора в апартамента се намаля на 19 градуса. Иначе са на 21. След като почнах да чета този форум, забелязвам някакво отрицателно отношение към изключването. Някакъв термин off-и често и тн но за това ще питам в друга тема. Сметката ми за ток е 130 лева зимните месеци. 100 кв. Два климатика. Изолация.
В цената на тока са бойлер, пералня, сушилня и всички останали обичайни домашни уреди.
![]()
На този модел дайкин дефроста му е по тих от on/off- а на моите.![]()
Изглежда че разположението на жилището е от най-голямо значение. Аз отоплявам с Prefera 27m² и с друг климатик 9м². За Декември сметката ми е 190 лева (лятото за готвене и др. нужди се изхарчиха 70 лева за Август). Тъй че за отопление съм дал 120 лева.
Апартамента ми е външен, северен, на 1 етаж. От южния край имам стълбище и едно неотоплявано съседско помещение. Изолацията ми е външна 5см.
Този пост е редактиран от Трифон Панайотов Трифонов; 27-01-22 в 23:29. Причина: правописна грешка
Айде, честита ти “играчка”.
ЗДРАВЕЙТЕ,
НЕ УСПЯВАМ ДА СЕ КОНЕКТВАМ ЧРЕЗ wifi НА МОНТИРАНИЯ ВЧЕРА DAIKIN FVXM35A2V1B.
ИЗТЕГЛИХ ПРИЛОЖЕНИЕТО/DAIKIN CONTROLER /,
СЛЕДВАХ ИНСТРУКЦИЯТА, НО СТИГНАХ САМО ДО
wifi ДАЙКИН МРЕЖА
ИМА ВРЪЗКА НО БЕЗ ИНТЕРНЕТ .
ПОЛЗВАМ ИНТЕРНЕТ ОТ А1.
МОЛЯ,
ЗА СЪДЕЙСТВИЕ.
ПОЗДРАВИ,
Може ли да не пишете само с главни букви?!
Изпратено от моят Mi Note 10 с помощта на Tapatalk