Тоя дайкин, ще събуди отново интереса ти към ватметъра.
HRS9, а и не само трийте снимките от цитатите, че за едно написано изречение човек трябва да скролира половин ден.
Ross, оставяй ватметъра, хващай шпаклата и почвай стената, че не и ходи на хубавата машина.
Иначе под 110W при мен не работят дълго/стабилно. След няколко минути или изключват, или тръгват нагоре - 120-30w, тъй че ако ти задържа на 100 - супер.
На лято като почне да ти хлади с 40 вата още по ухилен ще си.
Обаче почнат ли дефростите..................
Жалко, че ги няма голяма част от по старите обичайно заподозрени, да ти обяснят как ти е счупен ватметъра щото на тези климатици в сервизното им пише 1300 вата минимум
Какво ти е външното тяло? RXM25R?
Ако не са променили нещо в алгоритъма спрямо N-ката, графиката трябва да изглежда така. Един ОН цикъл при външна 8 и настройка 20.
Позволявам си да го кача тук понеже знам, че нямаш Хоум Асистант а си на ръба да си инсталираш щото ще дойдат студове и трябва да се знае през колко време дефроства докато си на работа.
![]()
Точно заради дефростите няма да си го инсталирам. В някои случаи е по-добре човек да знае по-малко.Трябва wifi модул да има моя, ще го настройвам някой ден.
Как е приложението, някой ползва ли го?
![]()
Този пост е редактиран от rosswen; 04-03-23 в 16:59.
Приложението бива. Има си всичко. Показваната информация за разхода не е вярна както вече стана ясно.
Аз съм го ползвал няколко пъти да гледам реалната външна температура през следобедите. Моето външно е на южна стена. До обяд го пече слънце и тогава показва малко завишени стойности.
Сложих си температурни датчици на едното Shelly които винаги са на сянка и вече ползвам тях за инфо.
Аз външната си я гледам от приложението на Хевито. То е на сянка и слънце вижда само сутрин. По-скоро за друго може да ми послужи температурата от външния датчик на Дайкина. Ако взема да правя разни магарии след време. [emoji16]
Когато го е напекло пряко слънце и е по-топло отчита повече, ама то тогава и дефрости няма.
В голям студ разликата е не повече от градус дори и при слънце, имам юг, север и изток за сравнение.
да вече е 9ка, 12ката никога на отопление не съм я хващал на толко, въпреки че от снимките ми се стеува че си доста добре изолиран от към стени?
Колко ти прави за денонощие според приложението?
за сравнвние и при мен е подобна температурата.
- - - - - - - - - -
Прикачен файл 40424
Понеже стана дума за приложението , бих каАл че е доста удобно. Моите 3 бр дистанционни си седят в шкафа като 2бр от тях никога не са били пускани, Приложеноето е супер , щом дори жената ме кара да и го качвам на новия телефон да си ги ръчка, значи е добре маправено за "нормални" потребители, относно разход бих казал че кумулативният разход е относително точен сравнявайки го с ват метъра в ел таблото ми и със сметката за тока +-10кв на месец не смятам че е фатално.
Този пост е редактиран от Deliivanov; 04-03-23 в 20:19.
10кв на машина за 10 дена.
Софтуера не мери косинус Ф. Отделно закръгля на 100вата. Стигал съм и до киловаъ и половина на ден.
[mention]mimojef [/mention] , кое е приложението? Това, което е написано в ръководството не ми излиза точно същото. Аз съм с iOS.
Явно има ново приложение.
Аз съм с Андроид. Сега ще го изтегля.
![]()