Много ти благодаря! Сега го намерих и в голямото сервизно. И на мен не ми беше приоритет, все пак не спим на пода. Но усещането и комфорта наистина са на съвсем друго ниво.
Ей го нашия сега си слезнал на най-ниската степен.
![]()
Много ти благодаря! Сега го намерих и в голямото сервизно. И на мен не ми беше приоритет, все пак не спим на пода. Но усещането и комфорта наистина са на съвсем друго ниво.
Ей го нашия сега си слезнал на най-ниската степен.
![]()
Ватметъра, защо не върти стотинки?
Аз не вярвам да имаш драми с дефроста.
Боби, За да върти стотинки трябва да са настроени тарифите.
Росене, от към инвертор не съм очаквал нещо по различно от стенните. Тези показания ще са ти често пред очите.
Ще трябва да свикваш с хладката струя на истинския инвертор.
Ако не си на пътя и не е проблем.
За развъртането да кажеш нещо? А?
Тръгва ли така мазно. На степен която не фигурира на дистанционното![]()
Ей голям виц каза! От ZSX постоянно ме полъхва хладно, той в момента с почти същата консумация оправя 45м2. :D Тошибата тръгва по същия начин, без форсаж на компресора. Не си прави ти генерални заключения по твоето Хеви.![]()
Да се пише в тази тема за МХИ си е кощунство
Та по темата.
Какво стана с Тошибата?
дори една зима не я изтърпя тошибата![]()
Този пост е редактиран от rosswen; 03-03-23 в 23:04.
Укрощам я с тихо Ауто или 1-ва фиксирана степен.
Сега ще почнеш да се чудиш и тоя в хола как да стане подов, че там краката повече време са долу. Минали сме от там.
Това в никакъв случай не означава, че ZSXa е лоша машина!
Затвори му долната клапа да чуеш как изведнъж става по шумен.Това дет го говорихме за големината на отворите и шума….
п.с. То никой не спи на пода, а и машината топли пода на около 2 метра пред нея. Обаче това, източника на топлина да ти е долу(на ниво тяло - легло/диван в хол) , а не горе при тавана и от там да ти запраща топлото надолу, определено си оказва ефект върху комфорта.
Цанков, аз и друг път съм го писал. Предполагам, заради лопатата и също така големия светъл отвор, ЗСХ сваля много добре потока в краката и усещането се доближава. Не съм попадал на друг високостенен модел, който да успява по този начин. Ако видиш някъде такава машина, ще се убедиш сам, знам че не ти се вярва съвсем. Със ZSX не искам да се разделям в никакъв случай.За мен той си остава съвършения климатик за голямо помещение. Ако имах мястото бих експериментирал а два по-малки подови, но това няма да се случи.
![]()
ZSXa не знам, но ZRa ми успява да “закара” топлото 5 метра надолу дори и на ULow - ако помниш къде е монтиран - стълбище.
Това заслужава внимание. От няколко минути работи в диапазон 85-100W. Външна 8гр., задание 22гр.
![]()