Изтеглих го, инсталирах го, добавих си модула.
По е готино от старото, но няма нищо по различно като функции
Изтеглих го, инсталирах го, добавих си модула.
По е готино от старото, но няма нищо по различно като функции
как е въздушната струя при тази консумация 80-100 вата ,усеща ли се хладна
Не, защото вентилатора слиза на толкова ниска степен, че е по-слаба от режим следене на високостенните. Трябва да си завреш ухото в клапата, че да разбереш нещо. Държа да отбележа, че има междинки като при Хеви. Мазна работа. Интересното е друго. Монтиран е на южна стена и вчера напече добре. Машината работеше в този режим 80-100W и изключваше периодично. При задание 22, поддържаше 22.6. После като паднаха температурите под 10гр., си качи до над 23гр. Изобщо не претопля манджата.
Този пост е редактиран от rosswen; 05-03-23 в 09:54.
като стартира от ОФФ до колко се развърта ,мърдане на клапи ,шумове от фреон ?
Абсолютно нищо. Не разбирам кога го прави, освен по ватметъра. Клапи не мести. Не развърта изобщо, може да си стартира и на 100W, не съм заничал чак толкова. Турбината седи на най-ниска степен, ако няма нужда да работи над 170-180W. За да влезе в офф, трябва да си бачка около минимума, а тогава е на най-ниската степен на вента. Така че и по оборотите на турбината не можеш да го хванеш.
звучи като перфектния климатик за спалня ,само момента с дефростите стои но тази зима няма да се изясни ..
На тази цена би трябвало да се очаква да е добър климатика.
Старото приложение местеше през градус, новото през половин.
За манияци .
Браво, мн се радвам, че бачка какво трябва, външното тяло имаш ли идея какво производство е Чешко или Турско?
Същата работа е при мен RXM25R ли е тялото? или на подовите е различно и външното.
Виж, кеф цена няма, със здраве да си го ползваш.
Силно се надявам да нямаш нерви с дефросрите, но предвид че машината е ниско долу и не ти е до главата едва ли ще чуеш калвото и да е било, ако не му слухтиш.
Доволен ли си от външното тяло.
Някой се оплакват , убеден съм че си чел .
Птносно дефростите преди 40 мин. хванах моя в хола да прави дефрост при 3.5С ,
Този пост е редактиран от Deliivanov; 06-03-23 в 00:31.