Здравейте!
Потърсих, но не открих.
Може ли някой да даде компетентно мнение за този модел Дайкин?!?! - Климатици DAIKIN /Дайкин/; FTXS25J/RXL25G Nordic Professional; Хиперинвертор
Мерси предварително на отзовалите се!!
Здравейте!
Потърсих, но не открих.
Може ли някой да даде компетентно мнение за този модел Дайкин?!?! - Климатици DAIKIN /Дайкин/; FTXS25J/RXL25G Nordic Professional; Хиперинвертор
Мерси предварително на отзовалите се!!
Здравейте от една година имаме климатик модел AN25YEDS-W.
Не мога да дам впечатления ,топло е ,но имам следният проблем.
не знам на кой режим да го използваме така,че да не е шумен.
има едно постоянно отшумява не от външното тяло и вибрации- фирмата от която го закупихме твърди,че е поради монтажът на тялото на тънка стена- възможно ли е ако е така да се подпре от долу например?
свалих си от тук упътване на дистанционното.
Прилагам го .
Когато го сложа на автоматичен режим ми се появяват цифри от -/+ 5 - какво означава това ?
Свързвам го с вентилацията,но си играя на проба / грешка .
Монитран е в хол с размери около 22 кв2 /м.
Предстои ми закупуване на втори за спалня,но ако е толкова шумно и вибриращо се замислям .
Моля за препоръка и указания за настройка на режим на работа.
Благодаря предварително.
При автоматичен режим средната температура е 22градуса и може да вдигате с 5 градуса нагоре или да сваляте надолу под средната 22. Относно шума поискайте да ви монтират противовибрационни тампони ще има ефект със сигурност.
Здравейте,
Имам един въпрос и ще се радвам ако отговорът е положителен. Тъй като не намирам почти никаква информация за външно тяло RXS25J2V1B , въпросът ми е дали може да бъде използувано за Мулти сплит с вътрешно тяло FVXS25FV1B плюс още някакво.
А вариант за побългаряване, за да стане възможно има ли?
е що пък не - едното ще говори на външното а за другото каквото остане. аз съм за експеримента - просто малко още мед ще отиде за връзване.
То да не е локум да го разтягате така... Естествено, че може да се свърже, но няма да работи. Не ми се пише 10 реда обяснение защо и какво не е наред в тази система.
Правил съм подобно нещо - конвенционално външно тяло 14кВт с две вътрешни, които работят едновременно и с равен капацитет. Трябва си управление и тн. Не е проста работа, още повече за човек, който пита дали може да се свържат две тела към външно тяло за единичен сплит.
Здравейте! Може ли някой да ми каже мнение за климатик Daikin ATXV35AB/ARXV35AB. Ще ползвам климатика за отопление и охлаждане. Благодаря предварително.
ЙОКМУ.....................СИЕСТА=ЗИМНА ФИЕСТА
http://kirov-clima.com/daikin/klimat...v35ab/406.html
Слабичка машинка и по сервизно е за отопление до -10°с така че правете си сметка. Ние също го продаваме но не го препоръчваме за отопление.
Подкрепям мнението на колегата VeleV.Klima
Здравейте и за много години,искам да попитам споменатия модел по-горе ще отоплява ли
хол около 16кв.м.,старо строителство,първи етаж,пвц дограма.