Какъв е тоя зор? Така се дава доброволно достъп до целият мрежов ресурс в домакинството.
Какъв е тоя зор? Така се дава доброволно достъп до целият мрежов ресурс в домакинството.
Пробвай с лично съобщение на stainway или рови по неговите постове. По спомен май беше писал нещо по твоя проблем. Не съм го виждал скоро във форума, та може и да е станал жертва на сектантите.
Отиди от магазина където си го закупил и ги помоли да ти дадът за тест друг.Ако не нека го пратят на Грее за тест.
Всъщност приложението трябва само́ да ти намери мрежата, а ти само да въведеш паролата.
При мен се получава, но периодично през 10-тина дена се налага наново да правя процедурата с откриването, не знам защо. И понеже имам 2 такива климатика - 9 и 12, явно не е от екземплярите а е от "марката".
boyaniliev, марката си има официален вносител и сервиз, към който може да се обърнете без притеснение.
boyaniliev, предполагам, че си запознат с това ръководство, но за всеки случай.
Цитат на който са обърнали специално внимание.
Забележка: Не включвайте климатика от дистанционното.
Имате 2 минути да довършите конфигурирането. Ако изтече това време трябва наново да ресетирате WiFi на климатика.
Писах им на gree Bulgaria.казаха да се обърна към фирмата извършила монтажа.А от фирмата извършила монтажа казаха че не му разбират на wi fi и да се обърна към някой който се занимава на компютри.
- - - - - - - - - -
д
Да изчетох ръководтсвото няколко пъти.Изгледах и клипчета в тубата.Пробвах и на изключен и на включен климатик без ефект.
Ами обръщате се отново към Гри и им казвате какво са ви казали от фирмата, извършила монтажа. Все си мисля, че на тези въпроси трябва да ви отговорят от вносителя, а отговорът, който сте получили от фирмата, извършила монтажа, е направо....
Все си мисля че явно не се ресетва.Пробвах вчера изключих модула и пуснах климатика.всичко си работи нормално.Нито сигнал за грешка нито нищо.Натискам комбинацията от бутони за ресет.Пак си изписква въпреки че го няма модула.
- - - - - - - - - -
Все си мисля че явно не се ресетва.Пробвах вчера изключих модула и пуснах климатика.всичко си работи нормално.Нито сигнал за грешка нито нищо.Натискам комбинацията от бутони за ресет.Пак си изписква въпреки че го няма модула.
А този wi-fi отделен модул ли е, или е нещо вградено в платката?