Страница 18 от 32 ПърваПърва ... 8161718192028 ... ПоследноПоследно
Резултати от 256 до 270 от общо 475
Like Tree243Одобрявам

Gree Fairy

Сподели във Facebook Сподели в Twitter Изпрати на Email Сподели в LinkedIn
  1. Banned
    Тук е от
    Jan 2019

Отговор: Gree Fairy

Какъв е тоя зор? Така се дава доброволно достъп до целият мрежов ресурс в домакинството.

2.  

3. Тук е от
    Oct 2019

Цитат Първоначално публикувано от the inquirer Виж публикацията
    Какъв е тоя зор? Така се дава доброволно достъп до целият мрежов ресурс в домакинството.
    Ами пробвам различни варианти.Ама не ще и така.Искам да го подкарам това wi fi ама удрям на камък.

4. Senior Member Аватара на bobivg
    Тук е от
    Feb 2010

Пробвай с лично съобщение на stainway или рови по неговите постове. По спомен май беше писал нещо по твоя проблем. Не съм го виждал скоро във форума, та може и да е станал жертва на сектантите.

5. Тук е от
    Oct 2019

Цитат Първоначално публикувано от bobivg Виж публикацията
    Пробвай с лично съобщение на stainway или рови по неговите постове. По спомен май беше писал нещо по твоя проблем. Не съм го виждал скоро във форума, та може и да е станал жертва на сектантите.
    Благодаря,търсих по мненията му в раздел gree ,но нищо не открих по моя казус.

6. Senior Member Аватара на mimojef
    Тук е от
    Jul 2007

Търси за Cooper&Hunter

7. Тук е от
    Oct 2019

Цитат Първоначално публикувано от mimojef Виж публикацията
    Търси за Cooper&Hunter
    Благодаря ,свързах се с въпросния човек.За съжаление и той не можа да ми помогне .
    bobivg одобрява това.

8.  

9. Senior Member Аватара на bobovo
    Тук е от
    Dec 2007
    Живее в
    гр. Петрич

Отиди от магазина където си го закупил и ги помоли да ти дадът за тест друг.Ако не нека го пратят на Грее за тест.
    rosswen, Genadi80 и ivan9494 харесват това.

10. Junior Member
    Тук е от
    Oct 2003

Всъщност приложението трябва само́ да ти намери мрежата, а ти само да въведеш паролата.
    При мен се получава, но периодично през 10-тина дена се налага наново да правя процедурата с откриването, не знам защо. И понеже имам 2 такива климатика - 9 и 12, явно не е от екземплярите а е от "марката".

11. Тук е от
    Oct 2019

Цитат Първоначално публикувано от zdravko Виж публикацията
    Всъщност приложението трябва само́ да ти намери мрежата, а ти само да въведеш паролата.
    При мен се получава, но периодично през 10-тина дена се налага наново да правя процедурата с откриването, не знам защо. И понеже имам 2 такива климатика - 9 и 12, явно не е от екземплярите а е от "марката".
    Всичко пробвах ,но няма и това е.отказах се вече .

12. Moderator Аватара на Aleksandars
    Тук е от
    Jan 2008
    Живее в
    Plovdiv

boyaniliev, марката си има официален вносител и сервиз, към който може да се обърнете без притеснение.

13. Senior Member Аватара на bobivg
    Тук е от
    Feb 2010

boyaniliev, предполагам, че си запознат с това ръководство, но за всеки случай.
    Цитат на който са обърнали специално внимание.
    Забележка: Не включвайте климатика от дистанционното.
    Имате 2 минути да довършите конфигурирането. Ако изтече това време трябва наново да ресетирате WiFi на климатика.

14.  

15. Тук е от
    Oct 2019

Цитат Първоначално публикувано от boyaniliev Виж публикацията
    Всичко пробвах ,но няма и това е.отказах се вече .
    Писах им на gree Bulgaria.казаха да се обърна към фирмата извършила монтажа.А от фирмата извършила монтажа казаха че не му разбират на wi fi и да се обърна към някой който се занимава на компютри.

- - - - - - - - - -

Цитат Първоначално публикувано от bobivg Виж публикацията
    boyaniliev, предполагам, че си запознат с това ръководство, но за всеки случай.
    Цитат на който са обърнали специално внимание.
    Забележка: Не включвайте климатика от дистанционното.
    Имате 2 минути да довършите конфигурирането. Ако изтече това време трябва наново да ресетирате WiFi на климатика.

д
    Да изчетох ръководтсвото няколко пъти.Изгледах и клипчета в тубата.Пробвах и на изключен и на включен климатик без ефект.

16. Member
    Тук е от
    May 2017

Ами обръщате се отново към Гри и им казвате какво са ви казали от фирмата, извършила монтажа. Все си мисля, че на тези въпроси трябва да ви отговорят от вносителя, а отговорът, който сте получили от фирмата, извършила монтажа, е направо....

17. Тук е от
    Oct 2019

Цитат Първоначално публикувано от Vizi Виж публикацията
    Ами обръщате се отново към Гри и им казвате какво са ви казали от фирмата, извършила монтажа. Все си мисля, че на тези въпроси трябва да ви отговорят от вносителя, а отговорът, който сте получили от фирмата, извършила монтажа, е направо....
    Все си мисля че явно не се ресетва.Пробвах вчера изключих модула и пуснах климатика.всичко си работи нормално.Нито сигнал за грешка нито нищо.Натискам комбинацията от бутони за ресет.Пак си изписква въпреки че го няма модула.

- - - - - - - - - -

Цитат Първоначално публикувано от Vizi Виж публикацията
    Все си мисля че явно не се ресетва.Пробвах вчера изключих модула и пуснах климатика.всичко си работи нормално.Нито сигнал за грешка нито нищо.Натискам комбинацията от бутони за ресет.Пак си изписква въпреки че го няма модула.

18. Senior Member Аватара на mimojef
    Тук е от
    Jul 2007

А този wi-fi отделен модул ли е, или е нещо вградено в платката?

Сподели във Facebook Сподели в Google Plus Сподели в Twitter Изпрати на Email Сподели в LinkedIn
Страница 18 от 32 ПърваПърва ... 8161718192028 ... ПоследноПоследно

Подобни теми

1. Gree Amber GWH12YD / S6DBA1 или Gree Fairy GWH18ACD / K6DNA1D
    От fen4eto88 във форум Климатици Hisense, Gree, Chofu, Bard
    Отговори: 83
    Последно: 12-03-19, 19:17
  2. Gree Fairy успиване
    От Pr_br във форум Климатици Hisense, Gree, Chofu, Bard
    Отговори: 19
    Последно: 02-12-18, 20:24
  3. Gree "Change" GWH12KF или " Fairy" GWH12ACC ?
    От rado555 във форум Климатици Hisense, Gree, Chofu, Bard
    Отговори: 20
    Последно: 14-09-18, 11:24
  4. Помощ GREE GWH12KF / K3DNA6G CHANGE или GREE GWH12RB / K3DNA3C VIOLA (WiFi)
    От Boris Penev във форум Климатици Hisense, Gree, Chofu, Bard
    Отговори: 36
    Последно: 30-06-16, 18:41
  5. HDD-to gree
    От CRASHOVERRIDE във форум Общ - хардуер
    Отговори: 3
    Последно: 20-04-02, 22:34

SetCombG.com
SetCombG.com е портален сайт и Форум за битова техника, телевизори, климатици, лаптопи и смартфони, създаден през 1999 година.
Заедно сме над 20 години!
Следвай ни
Горе