Ами при това положение, щом и от фирмата продавач не могат да ти подкарат Wi-Fi-то да поръчат един модул от фирмата внносител и ще стане ясно дали модула е повреден.
Какво го мислиш толкова? Отивай при тях и им казвай, че климатика не може да се свърже с интернет и според теб е повреден. А те са длъжни или да го подкарат или да констатират повреда и да я отстранят.
Просто е.
Ами не мисля, че са длъжни да тестват подобна функция.
Изпратено от моят K9 с помощта на Tapatalk
И все пак, ако има повреда тя трябва да бъде отстранена гаранционно от тях.
Включи си местоположението на телефона и пробвай, някои облачни простотии искат да е включено местоположение.
Едва ли е от това, но не пречи да опиташ.
Добър ден! Един въпрос от неразбиращ от климатици: Климатикът ще работи ли правилно, ако външното тяло е монтирано по-високо от вътрешното с около половин метър? Климатикът е GWH12ACC-K6DNA1D.
Ето минимума на моето Gree 9-ка - под 370 W не пада. Имам и 12-ка, за нея още нямам наблюдения, но ще пиша следващите дни, като имам.
Здравейте, имам Fairy 12к. Използвам в преходния сезон за отопление, но подминава с много зададенитв градуси. Онзи ден когато го пуснах за първи пут в стаята беше около 20,навън 7гр. Пуснах го на 23 и излезнах, след 2часа и половина, като се върнах в стаята не се дишаше - 27-8 градуса. Оттогава намалях с по 1 градус редовно. Докато установих, че за да ми поддържа 23-4 градуса, трябва да е настроен на 19гр. Звънях на фирмата, която го сложи, и ми казаха, че е нирмално.. Но за мен не е. Датчик вътрешна температура, според мен дава грешни показания. Лятото го държах на 26,поддържаше ги, но рядко изключваше. Не знам, как да процедирам, май ше ходя на място да се разправям и да ги карам да го погледнат.
С каква настройка на вентилатора е работил и как он/оф?
Дай и описание на помещението къде е сложен. Всички климатици в режим на отопление, ако се управляват от датчик във вътрешното тяло държат няколко градуса по-висока температура, защото при тавана е по-топло. Това какво ще измериш вътре в помещението много зависи от това как е разположен климатика и до колко е добра циркулацията.
Потърси някъде в сервизните за модела колко държи над зададената.
Моя е от друга марка там, ако работи в нормален режим поддържа +2 градуса от заданието. Ако надвиши с +3 оф на машината. Ако работи в нормален режим, като инвертор намаля увеличава мощността в този диапазона от +2 до +3 над заданието.
Дали не е точно обратното? Не всички, но някои, които са монтирани близо до тавана и близо до стена, поддържат по-ниска температура от зададената от ДУ, защото датчикът отчита температурата горе, която е с няколко градуса по-висока. Задавам 26 и поддържа 23. Ако искам точност, го пускам да се управлява от датчика в ДУ.