Страница 10 от 231 ПърваПърва ... 891011122060 ... ПоследноПоследно
Резултати от 136 до 150 от общо 3464
Like Tree1674Одобрявам

Климатици Mitsubishi Heavy

Сподели във Facebook Сподели в Twitter Изпрати на Email Сподели в LinkedIn

1. Тук е от
    Dec 2007

Re:Климатици MITSUBISHI

blue1,не си ме забравил , тия дни да се свържем по скайпа за книжката и програмата от японси на английски и от там нататък аз ще се спасявам.Иначе машината ми работи чудесно.Пуснал съм я 3 пъти през ноща , че да вида в студа как се държи.Няма мърдане. .Ако съм я улучил,ще ме погребе angel.Просто яка работа.На външното тяло няма нарисувана трилъчка,ами пише само MITSUBISHI на сива табела и под тях два ироглифа.Абе няма съмнение-JAPAN!!!.ОТ ТОВА СЪМ ЩАСТЛИВ.Нищо не коментира за парите? И ще извиняваш.Щях да те излъжа.Има си тема за Саньо-просто не съм я видял

2.  

3. Тук е от
    Dec 2007

Blue1, ако си получил скайпа ми пускай каквото трябва,да давам пълномощно и да правим работата.

4. Junior Member
    Тук е от
    Jan 2008

Цитат Първоначално публикувано от stephen64
    Здравейте на всички от тази страница.Преди малко ми монтираха МITSUBISHI-ZXV-25T и не мога да му се нарадвам.Истинси аероплан.Дистанционното ,както и цялота упътване го гледам като извънземно.Как може да му се направи какъвто и да е превод,ако може и през нета та да не си блъскам празната глава една година
    Здравейте на всички.
    Колега Стефан как се държи климатика? От всичко видяно в мрежата стигнах до извода че това е един от топмоделите- за за енергийна ефективност......
    Смятам и аз да си взема един такъв и ще го сложа в северна стая от около 25кв.м.
    Според мен зимата няма да имам никакви грижи ама ако може пиши за личните си впечатления и най важното - имаш ли друг климатик за да правиш сравнения.Като чета климатика има много екстри- ти ползваш ли ги или са си търговски трик. Извинявай за въпросите ама 2200 не се дават ей така. Как се казва фирмата от която си го купил и ако може прати ми файла с упътването на маила. МНОГГГО ТИ БЛАГОДАРЯ ПРЕДВАРИТЕЛНО

5. Тук е от
    Dec 2007

Еmil2564,писал съм ти на личния за това което ме питаш.

6. Junior Member
    Тук е от
    Jan 2008

Голямо благодарство

7. Тук е от
    Dec 2007

Emil2564, в момента ти прикачвам упътването и ти го пращам на личния.Да не забравя,blue1 може да ти помогне в избора.

8.  

9. Тук е от
    Dec 2007

emil2564,ето ти линк за машината:

http://www.mitsubishielectric.co.jp/...iku/zxv_c.html

10. Moderator
    Тук е от
    Nov 2006

Я, той бил модел на Mitsubishi Electric, не на Heavy Industries.
    Много добър избор, stephen64. Ето ти кникжа на японски, но сигурно имаш: http://www.mitsubishielectric.co.jp/...H03-ZXV22T.pdf

Някой знае ли защо моделите на MHI за Япония са с името Beaver? Влязох в сайта на www.mhi.co.jp и там на English ги има моделите, които се продават в БГ и Европа, но като се влезе на японски и отидеш на стайни климатици - всичките са с името Beaver. Изтеглих и документации - на външното и на вътрешното тяло + на дистанционното пише Beaver Така ли им е марката за вътрешния пазар? Да не би заради Electric?

11. Тук е от
    Dec 2006

Здравейте,
    Имам климатик Mitsubishi SRK 35 ZGX-S, който има функция "econo", за която в упътването е посочено, че при включването й климатика работи на икономичен режим - 2,5 градуса по-ниско от зададената температура в режим отопление и автоматичен вентилатор. Съответно ако искам температурата в помещението да е 21 градуса, трябва да настроя климатика на 23 или 24, ако е включен споменатия режим.
    Въпроса ми е: Дали е по-добре (по-ефективно) климатика да работи на този режим и да се настройва на по-висока температура или да се настрои на отопление с автоматичен вентилатор, в нормален режим на работа, т.е. изкл. "econo".
    Благодаря.

12. Member
    Тук е от
    Sep 2003

Режима се включва като те няма в стаята за по-дълго време, примерно отиваш на работа. Идеята е, че той сам намалява с няколко градуса температурата, за да пести ток. Съответно като се прибереш спираш режима и той си качва температурата.

13. Тук е от
    Jan 2008

Дали това ще затопли 20 квадрата стая в неотоплен блок без изолация National Scroll cs g25 се задъхва държи 25 градуса когато е на макс в студовете и дали данните който са писани са истина към цената има 180 кинта да купувам или да гледам още

Производство: Япония - Mitsubishi Heavy Industry
    Вносител: Димели ЕООД
    Модел: MSZ-RXV25T
    Тип: Инверторен ( ХИПЕР ИНВЕРТОР )
    Охладителна мощност: 0.7 - 3.3 kW
    Отоплителна мощност: 0.7 - 5.2 kW
    Cop: 5.50
    Енергиен клас: АAA
    Фреон: R-410А
    Шум: 21dB
    Цена: 1720лв.
    Подходящ за помещение: до 35кв.м
    Нормален режим на работа при: -20 градуса

14.  

15. Тук е от
    Dec 2007

Lenard,миналия месец гледах RXV22T в Димелито.Разликата между двете/като гледам данните на RXV25T/ не е особено голяма./може и да не съм прав/Машината е перфектна и щях да я купя,но дилара на димелито/едно младо момче/ ми каза ,че за 20м2 на отопление този клас ще е на ръба. На това отгоре ми я даваше за 1780лв.Предлагам ти още веднаж да се допиташ до спецовете за кубатурата и ако си решил да е японец на 100V - НАПРЕД!!! Щях да забравя-модела има и антибактериални филтри.

16. Тук е от
    Jan 2008

stephen64

за rxv28t пък на мен ми каза че щял да бъде дискомфортно голям a e 1990 лв. и наистина е 180 отгоре всичко заради монтажа а за 100V само така ще съм сигурен че не е китайче

Модел: MSZ-RXV28T
    Тип: Инверторен ( ХИПЕР ИНВЕРТОР )
    Охладителна мощност: 0.7 - 3.5 kW
    Отоплителна мощност: 0.7 - 5.4 kW
    Cop: 5.40
    Енергиен клас: АAA
    Фреон: R-410А
    Шум: 22dB
    Цена: 1990лв.
    Подходящ за помещение: до 38кв.м
    Нормален режим на работа при: -20 градуса

17. Тук е от
    Dec 2007

Lenard,ето ти един линк за машината.Аз съм непросветен,но като го разгледах ми се струва че тази 25-ца може и да ти е малка.Разгледай го и ти и още веднаж прецени за кубатурата ,която искаш да топлиш. На мен модераторите ми помогнаха при избора. http://www.mitsubishielectric.co.jp/...iku/rxv_c.html

18. Тук е от
    Jan 2008

то май и 28-то е на ръба знаех си аз че не трябва да се вярва на некомпетентни магазинерки а на всичко отгоре нарочно я метнах че стаята е 25 квадрата трябваше да ми предложи 40

Сподели във Facebook Сподели в Google Plus Сподели в Twitter Изпрати на Email Сподели в LinkedIn
Страница 10 от 231 ПърваПърва ... 891011122060 ... ПоследноПоследно

Подобни теми

1. Сервизни ръководства за климатици Mitsubishi Heavy Industries
    От MHIEhelp във форум Климатици Mitsubishi Electric, Mitsubishi Heavy
    Отговори: 41
    Последно: 17-11-15, 15:17
  2. Отговори: 19
    Последно: 28-10-13, 21:01
  3. MITSUBISHI HEAVY SRK/SRC 20 ZJ-S PREMIUM SERIES ИЛИ MITSUBISHI ELECTRIC MSZ-FD25VA/MUZ-GE25VA
    От kalliman във форум Климатици Mitsubishi Electric, Mitsubishi Heavy
    Отговори: 13
    Последно: 20-09-12, 17:48
  4. Избор измежду Toshiba, Mitsubishi Heavy, Mitsubishi Electric и Hitachi
    От shamp във форум Всичко за климатиците
    Отговори: 22
    Последно: 21-02-11, 09:21
  5. Няколко въпроса за климатици Mitsubishi Heavy
    От roughy във форум Климатици Mitsubishi Electric, Mitsubishi Heavy
    Отговори: 12
    Последно: 13-06-10, 13:05

SetCombG.com
SetCombG.com е портален сайт и Форум за битова техника, телевизори, климатици, лаптопи и смартфони, създаден през 1999 година.
Заедно сме над 20 години!
Следвай ни
Горе