Страница 12 от 231 ПърваПърва ... 210111213142262 ... ПоследноПоследно
Резултати от 166 до 180 от общо 3464
Like Tree1674Одобрявам

Климатици Mitsubishi Heavy

Сподели във Facebook Сподели в Twitter Изпрати на Email Сподели в LinkedIn
  1. Member
    Тук е от
    Jan 2008

Re:Климатици MITSUBISHI

и аз да задам въпрос за G серията на МХИ..
    1. Вътрешните тела нещо не ме очароват с това да са the most silent че и за външните също В студовете си бучи доста солидно и ръмжи само дето не трака като ярмомелките тип Мидеа Хайер и пр
    2. Имам познат, който се жалва че има два климатика но шумът от вътрешните теа е различен едното ок, ама другото леко жужи.

Та ако има тук познавачи да се изкажат..
    Дали не са я оляли G серият жълтите или наште нещо не правят както трябва при монтажа

Моят като го монтираха твърдо не го вакуумираха (бе те са си хубави тия кво да го бъзикаме сега) исках и тампони гумени на стойките ама (бе то вътре и има що ти са..)

2.  

3. Тук е от
    Aug 2004

Цитат Първоначално публикувано от Climatronic
    ....
    Моят като го монтираха твърдо не го вакуумираха (бе те са си хубави тия кво да го бъзикаме сега) исках и тампони гумени на стойките ама (бе то вътре и има що ти са..)
    Кажи кои ти го монтираха, ако може.

4. Member
    Тук е от
    Jan 2008

Е не е коректно тук ще ревнат за анти реклама. Но мисля си койтое в играта знае кой и как монтира МХИ. И ощеда питам има ли начин за борба с шума на външното тяло на "най1-тихите" в студа - тампони гумени шайби тн??? А ако има шум във вътрешното там е ясно арменският поп и пр.. там поне е по малък проблемът макар и постоянен...

5. Moderator
    Тук е от
    Nov 2006

Интересно какъв ли е твоят шум на вътрешното тяло, сравнено с други климатици? Защото освен ако няма някакъв проблем, вътрешните тела на MHI са много тихи. Но нали не очакваш да не го чуваш? На базата на какво правиш сравнение, че е шумно вътрешното?

6. Member
    Тук е от
    Jan 2008

Моят е горе долу добре мисля че е по тих от Тошиба и прммерно като Дайкин Но имам познат с МХИ 3 броя. Принего 25 ок но 20 и 35 имт жужене някакво. Викал фирмататова оноа най накрая му сменили двигател и все тая. Каза ми че по рано с по старата серия било ок а сега с G серията това положението. При мен вътрешното е ок. Но външното мале мила
    ръмжене бучене имам чувството че кацам с АН 24. Това ли са the most silent?

7. Moderator
    Тук е от
    Nov 2006

Казах ти, може да си уцелил кофти разположение - носеща колона, панел, арматура и т.н. с външното. Сложи едни тампони да ти е мирна главата. Външното им не мисля, че е по-тихо от на други добри марки.

8.  

9. Member
    Тук е от
    Jan 2008

ок аз да питам какви са тия тампони. Откъде да ги взема? Щото като монтираха исках ама ( бе тия се ок бе то вътре си е на тампони какво да го бъзикаме сега) И така . А мож ели и трябва ли да се слага между стената истойките материал и от какъв материал. Щото азвсече си мисля че и от тампони до тампони сигуно има разлика в ншта татковина. Външнотоми иначе като няма ледове е доста тихо. Е нее the most silent както пишат по спецификациите де ама каков да чакам мегленчето кунева да ме защитава ли???

10. Тук е от
    Nov 2007

Би трябвало те да ти ги монтират.И при мен имаше някакъв резонанс,но откато ги сложихаразликата е огромна.Между другото и вътрешното и външното тяло ми работят изключително тихо.

11. Member
    Тук е от
    Jan 2008

бе ние би трябвало през 1980 г да се в Комунизма ама йок так и стампоните БГ сме все пак откъде да си взема? Освен това трябва ли да се слагат между стойките и стената? И какви са има ли при тях качество? Мисля че за студове трябва да са от специален каучук като зимните гуми на колите за дане се втвърдяват. малко ме съмнява обаче тук да има такова нещо щом няма подгряващи маркучи например за които също питах мотажнците ама те ме изгледаха да не ви казвам колко компетнтно

12. Тук е от
    May 2006

Здравейте, имам климатик Mitsubishi SRK35ZD-S1. Външното тяло е шумно. При падането на температурите обаче шума де увеличи, има доста лед и така бучи, че сякаш ще излита къщата. Някой има ли впечатления от този модел. Ако сложа тампони дали ще се реши проблема със шума. А и това замръзване- от фирмата ми казаха, че се е образувал лед, защото съм намалявала температурата на 20 вечер. В офиса имам Панасоник, който оставям даже на 16 вечер и няма никакъв проблем.

13. Member
    Тук е от
    Jan 2008

pepa ми засега май само тия тампони са някаква алтернатива за "най тихите" на пазара че нали такава им беше рекламата. И аз имам такъв - същата работа - все едно съм на кораб или излитам или кацам с АН-24. за 2000 лв горе долуч и малко отгоре.Май са се оакали жълтите нещо. Дано поне като дойдат сметките да не е много резачка.

14.  

15. Тук е от
    May 2006

Climatronic, мерси, че ме успокои. Значи не само моя "безшумен" климатик бучи. А и за тези парички си е просто гадничко. А как е шума от вътрешното тяло. Мисълта ми е, когато климатика е в стая, където се спи. Когато е на ниска мощност е добре, иначе нощем не може да се спи. От фирмата казаха, че аз съм първата която се оплаква от Mitsubishi - то естествено така ще кажат. Кажи ми какво да искам от сервиза, освен поставяне на тампони.

16. Тук е от
    Oct 2007

Цитат Първоначално публикувано от Climatronic
    pepa ми засега май само тия тампони са някаква алтернатива за "най тихите" на пазара че нали такава им беше рекламата. И аз имам такъв - същата работа - все едно съм на кораб или излитам или кацам с АН-24. за 2000 лв горе долуч и малко отгоре.Май са се оакали жълтите нещо. Дано поне като дойдат сметките да не е много резачка.
    Climatronic, ти не беше ли с G-серията,. което предполагам означава, че си с ZG-S, защото има и ZGX-S? ZD-S1 е по-стария модел на ZG-S.
    Аз имам 4 бр. ZG-S - две 20-ки и две 25-ци. Като цяло не бих ги определил нито вътрешните нито външните тела като шумни, но естествено не мога да кажа, че не се чуват. А иначе и при мен се образува лед в тавата отдолу, който се получава от водата от размръзяването на климатика. Най-сериозно е положението на климатика, който е на най-открито и ветровито място и който се пуска основно през нощта и съответно при най ниски температури. Четох, че този проблем може да се разреши с разширяването на дупката на тавата на външното тяло през която се оттича водата.

Относно проблема със шума на външното тяло, не рзбрах на какъв тип стена е монтирано при теб. При мен е панел и няма вибрации.

17. Тук е от
    Aug 2006

Mitsubishi - SRK 25 ZD-S Inverter DC - PAM ,втора година външното тяло мърка,от стаята не се чува,никакъв лед,изобщо без проблем,през ноща на 19,през деня на 24,учудвам се че някой се оплаква от тази серия.Щуцера съм го свалил от тавата.

18. Member
    Тук е от
    Jan 2008

Цитат Първоначално публикувано от ceko_sifona
    Mitsubishi - SRK 25 ZD-S Inverter DC - PAM ,втора година външното тяло мърка,от стаята не се чува,никакъв лед,изобщо без проблем,през ноща на 19,през деня на 24,учудвам се че някой се оплаква от тази серия.Щуцера съм го свалил от тавата.
    ceko_sifona бе то май инверторите нямат щуцери ама да се изкажат по знаещите...че това дето мърка и не се чува нещо ме учудва...може ама през май....

Сподели във Facebook Сподели в Google Plus Сподели в Twitter Изпрати на Email Сподели в LinkedIn
Страница 12 от 231 ПърваПърва ... 210111213142262 ... ПоследноПоследно

Подобни теми

1. Сервизни ръководства за климатици Mitsubishi Heavy Industries
    От MHIEhelp във форум Климатици Mitsubishi Electric, Mitsubishi Heavy
    Отговори: 41
    Последно: 17-11-15, 15:17
  2. Отговори: 19
    Последно: 28-10-13, 21:01
  3. MITSUBISHI HEAVY SRK/SRC 20 ZJ-S PREMIUM SERIES ИЛИ MITSUBISHI ELECTRIC MSZ-FD25VA/MUZ-GE25VA
    От kalliman във форум Климатици Mitsubishi Electric, Mitsubishi Heavy
    Отговори: 13
    Последно: 20-09-12, 17:48
  4. Избор измежду Toshiba, Mitsubishi Heavy, Mitsubishi Electric и Hitachi
    От shamp във форум Всичко за климатиците
    Отговори: 22
    Последно: 21-02-11, 09:21
  5. Няколко въпроса за климатици Mitsubishi Heavy
    От roughy във форум Климатици Mitsubishi Electric, Mitsubishi Heavy
    Отговори: 12
    Последно: 13-06-10, 13:05

SetCombG.com
SetCombG.com е портален сайт и Форум за битова техника, телевизори, климатици, лаптопи и смартфони, създаден през 1999 година.
Заедно сме над 20 години!
Следвай ни
Горе