Отоплението, Мега. Правиш се на разсеян... Моята 9-ка в спалнята има такова топлоотдаване като тази 50-ка.
Много лабави тези клими на Митсубиши.
Е, зяпате ниския клас на МХ и сравнявате с висок клас машини.Гледайте високия.
Чак пък нисък клас, това не са Мидейки по 600лв, ако цените на нашия пазар останат сходни с тези в *****, излиза че за някаква пиклива 7ца трябва да се изръсиш с 1700лв с монтажа. А преди 5,6 години кеф ти Фуджитсу с плазма, кеф ти Шарп с външно като на 50тка....
Възмутих се.. Отивам да си сипя едно.
Не се праявя на разсеян, и аз имам 10-ка с 6.5 киловата на отопление. Но не знам машините да се означават на отопление а на охлаждане, или греша? Като са им лабави, да не ги купуват. Никой не го карат с пистолет да купува. Машини поне има много. Всеки купува каквото иска.
... Климатиците освен за отопление са направени предимно за охлаждане. Аз лично се охлаждам цяло лято с кеф. Та с 12-ка трудно ще охладиш, това което е за 18-ка.
Много лошо щях да те нахраня, но ти просто не си мислел. Това са параметрите на стария модел едно към едно.
Тук го прочете нали Mitsubishi Heavy SRK35ZSX-S / SRC35ZSX-S
под заказ = по поръчка
Измамници, явно искат да хванат риби.
п.с. Ама вие верно ли му се вързахте или му правите контра базици?
Някой пробвал ли е мулти-сплит система с zm-s серия ? Тънката ми идея е, дали е възможно към вече монтирания в спалня 13 кв.м. zm 20 s да вържа и другата спалня,също 13 кв.м. ? С две думи, с едно външно да има две вътрешни ?
Ако смениш външното...., а сегашното външно какво ще го правиш.
Е, май малко всички бързат със заключенията, без никой да е видял качеството на машините и официално някой да е обявил цени за България.Кво не ви харесва - 20 ZXS-S се развърта до 5,3 кв при номинал 2,7, 25-ицата се развърта до 5,8 кв при номинал 3,2, а 35-ицата до 6,6 кв при номинал 4,3.
Направило ли ви е впечатление при 25ZM-S при зададена 3-та степен на турбината след време да намаля оборотите.На няколко пъти го забелязвам. Като превъртя 4, auto, 1, 2-ра и пак 3-та си остава на 3-та.
- - - - - - - - - -
След около 8 часа работа на 3-та степен, видимо намали оборотите.