Страница 53 от 231 ПърваПърва ... 343515253545563103 ... ПоследноПоследно
Резултати от 781 до 795 от общо 3464
Like Tree1674Одобрявам

Климатици Mitsubishi Heavy

Сподели във Facebook Сподели в Twitter Изпрати на Email Сподели в LinkedIn
  1. Junior Member
    Тук е от
    Jan 2009

Re:Климатици MITSUBISHI

Аз не разбирам ама това -10 в снежинката на 2ра страница кво зна4и ?

----------------------------
    http://www.mitsubishielectric.it/pro...ct.php?id=145# тук ги дават до -10 !!! някои монтирал ли е такива ? защото са DC-inverter на 410R ....и са 999лв.25ти4ката

2.  

3. Moderator
    Тук е от
    Nov 2006

Не случайно са на тази цена, bary. Щом хора, работещи с ME казват, че не стават за отопление, вярвай им. И на сайта на официалния вносител го пише.

4. Junior Member
    Тук е от
    Jan 2009

И аз работя с МЕ, даже предимно с тях .Но не съм слагал HC мисля, че климакомци много се застраховат ...Първо казаха само за междинните сезони, сега, че може до -7....като я гледам тука мострата ми се вижда много скопена- без никакви екстри, външно тяло много малко ....дистанционно елементарно ...mode има само heat,cool и dry. Абе много елементарен климатик,но си мисля, че ще топли без проблем докъм -8 -10.

5. Senior Member
    Тук е от
    Aug 2008

ваншно тяло много малко
    Ето затова се застраховат

6. Тук е от
    Jun 2006

Привет,
    Става въпрос за климатик МЕ FD VA25. При настойване на температура и задаване на автоматични настройки, климатика работи около 20 мин и после "обръща". Темепратурата в стаята не достига зададената. Следва ли да се притеснявам от това или не. Вмомента навън е 9 градуса, слънчево, като цяло идеално време, което не би трябвало да пречи на машината. По принцип какви са най-добрите настройки на един климатик при режим отопление? Благодаря предварително за отделелното време.
    Поздрави!

7. Member
    Тук е от
    Jul 2008
    Живее в
    Варна

8.  

9. Moderator
    Тук е от
    Nov 2006

Ами при вас поне си пише, че минималното му отдаване е 1,5 kW. Няма как да не спре при тези температури навън.

10. Тук е от
    Jun 2006

Цитат Първоначално публикувано от deian
    Ами при вас поне си пише, че минималното му отдаване е 1,5 kW. Няма как да не спре при тези температури навън.
    Нормално е значи, а относно настройките? Как е по-добре да са на автоматичен режим или ръчни настройки.

11. Member
    Тук е от
    Jul 2008
    Живее в
    Варна

Като ме няма, вентилатора на максимум и намалявам градусите на 20. Като съм вкъщи, вдигам градусите и намалям вентилатора, колкото да не дразни(зависи от шума в помещението, телевизора например). През нощта на ауто или минимум. Според мен, колкото е по-висока скоростта на вентилатора, толкова е по-добре за климатика и температурата в стаята, но не и за нас. За съжаление, отчитам , че когато паднаха температурите и климатика съм го оставил през нощта на ауто, сутрин ми беше студено(все пак, спях почти гол с чаршав, на жената не и пукаше с юргана). Тогава вентилатора го пусках на втора степен. Жалузите винаги на ауто или казано по-друг начин: една степен преди най-долната. Снощи се пробвах да засека, има ли разлика в консумацията при вентилатор на минимум и на ауто(като, че ли на ауто харчеше по-малко, но не съм убеден, заспах на пода..)

12. Senior Member
    Тук е от
    Dec 2008
    Живее в
    Пловдив

Каква е причината при външна температура+7,3 климатика(20ZGX-Z) да влиза в дефростза 4 мин?

13. Member
    Тук е от
    Oct 2006
    Живее в
    Бургас

Замръзва му дефрост датчика може би.

14.  

15. Senior Member
    Тук е от
    Aug 2008

Каква е причината при външна температура+7,3 климатика(20ZGX-Z) да влиза в дефростза 4 мин?
    Единствената причина е че е са били налице всички условия за дефрост.

16. Senior Member
    Тук е от
    Dec 2006

Явно нещо при дефинирането на условията не са взели впредвид простия факт,че при +7 просто няма нужда от дефрост...
    Абе,Митсубиши.Що моят никому неизвестен конвенционален Телстар( с външно Фуджицу) не се е дефроствал от седмица?

17. Senior Member
    Тук е от
    Dec 2008
    Живее в
    Пловдив

Това е абсурдно при тези температури да влиза в дефрост не падам от небето и преди това съм имал климатици но не МХИ.

18. Senior Member Аватара на Alexi
    Тук е от
    Jul 2002
    Живее в
    Шумен

мидеята на съседа си дефроства при +7 ,ама маркова машина да дефроства е смехотворно ...

Сподели във Facebook Сподели в Google Plus Сподели в Twitter Изпрати на Email Сподели в LinkedIn

Подобни теми

1. Сервизни ръководства за климатици Mitsubishi Heavy Industries
    От MHIEhelp във форум Климатици Mitsubishi Electric, Mitsubishi Heavy
    Отговори: 41
    Последно: 17-11-15, 15:17
  2. Отговори: 19
    Последно: 28-10-13, 21:01
  3. MITSUBISHI HEAVY SRK/SRC 20 ZJ-S PREMIUM SERIES ИЛИ MITSUBISHI ELECTRIC MSZ-FD25VA/MUZ-GE25VA
    От kalliman във форум Климатици Mitsubishi Electric, Mitsubishi Heavy
    Отговори: 13
    Последно: 20-09-12, 17:48
  4. Избор измежду Toshiba, Mitsubishi Heavy, Mitsubishi Electric и Hitachi
    От shamp във форум Всичко за климатиците
    Отговори: 22
    Последно: 21-02-11, 09:21
  5. Няколко въпроса за климатици Mitsubishi Heavy
    От roughy във форум Климатици Mitsubishi Electric, Mitsubishi Heavy
    Отговори: 12
    Последно: 13-06-10, 13:05

SetCombG.com
SetCombG.com е портален сайт и Форум за битова техника, телевизори, климатици, лаптопи и смартфони, създаден през 1999 година.
Заедно сме над 20 години!
Следвай ни
Горе