Благодаря, за бързия отговор! Това ще е машината Mitsubishi Heavy SRK35ZM-S/SRC35ZM-S PREMIUM ! В момента го намерих и на добра цена 1580лв. с монтаж.
Благодаря ти още веднъж за мнението!
Благодаря, за бързия отговор! Това ще е машината Mitsubishi Heavy SRK35ZM-S/SRC35ZM-S PREMIUM ! В момента го намерих и на добра цена 1580лв. с монтаж.
Благодаря ти още веднъж за мнението!
Браво. Жоро няма да съжаляваш за 300лв. Разлика дет се притесняваш
аз съм против слагането на големи машини в малки стаи .. обратния вариант дори е по приемлив .. всеки гледа минимуми номинали ама я вижте дебитите на турбината на 25 и 35 .. ще ти отвее чаршафите в 18 квадрата
ще ти отвее чаршафите в 18 квадрата!!!???. Какво означава това? Нали вентилатора на вътрешното тяло си има степени за регулиране силата на въздушната струя.
Толкова ли е мощна тази турбина, че да създава толкова силна струя,ако е така то това не е много приятно!!! Някой има ли преки наблюдения върху работата на машината.
Тъкмо се бях навил в понеделник да го пазаря,но ако горе писаното е вярно се замислям!!!
JORO71, скоро и аз бях в дилема. За спалня,13 м2 се насочих към ZM25 S,но във форума ме посъветваха за по-малкия ZM20 S. Сложих 20-ката и съм доволен. За твоите 18 м2 ,лично мнение, и ZM 25 S ще се справя.
Излезе каталога за 2016г. на Mitsubishi Heavy Industries. Нови модели няма. Понеже файла е над 30 MB, трябва доста време докато се отвори.
Здравейте на всички,нов съм във форума ако има тема по въпроса ми моля да ме извините.става въпрос за един инверторен климатик на Mitsubishi HEAVY INDUSTRY SRK35ZMX-S серия Diamond.имам дилема между него и един модел на Daikin FTXMS 35K/RXS35L.за дайкина имам инфо от мои приятели,бил много добър.но за митцубишито не намирам достатъчно инфо,само знам че е бил много безшумен.интересуваме всякаква информация,най вече дали е икономичен.
Благодаря за инфото,интересувашеме как е в работна обстановка
Много е добър модела. Аз имам 20ката и я ползвам в спалня. Единствената разлика с 35цата е софтуера. Много е тих, не се чува кога работи и кога не. Имам го инсталиран от Януари, така че само зимно време съм го използвал. Духа много горещ и приятен въздух за разлика от Дайкина ми в хола. Дизайна много ми допада. Икономичен е според параметрите си. Няма много от екстрите на въпросния Дайкин, но си върши работата чудесно. Успех в избора!
Благодаря,точно това ме интересуваше как е в роботна обстановка.в характеристиката му пише че вътрешното тяло се самопочиства с озон подобрена технология против мухъл и плесен.с една дума лесен за подръжка и почиставане.и 24 часов йонизатор на въздуха.имаш ли наблюдения върху тези параметри.
Самопочистването се отнася до лятото, за да не остане конденз във вътрешното тяло. Това почти всички климатици го имат вече. Още не съм го ползвал лятно време и нямам мнение. МХИ не обещават много, но пък това, което обещават го доставят. Трудно е да се определи ефекта на йонозатора. Някои хора го чувстват, други не. Аз имам климатик с активен йонизатор и не бих казал, че го усещам повече от пасивния на МХИ. Не бих имал много очаквания за тази екстра, за да не останете недоволен.
Момци помагайте,не мога да реша какъв модел да избера.Дайкина от падна като вариант.сега се колебая между два модела на Мицубиши.единия е гореспоменатия SRK35ZMX и този модел на ME MSZ/MUZ-FH 35 VE.разликата в парите е само 150 лв.някой ако притежава втория модел нека да сподели.наистина избора ми е много труден.за първи път ми предстои да купя Климатик и много се затруднявам.