НС Клима
Монтажа им е 140лв, дето се казва за толкова пари толкова монтаж.
Включва:Вакуумиране,продухване и пуск
140 за техни машини. А ако поиска някой само монтаж ....
Не знам ,но на мене ми беше вкючен в цената тогава ! Вакуумиране не са правили също!!!!Казаха ми ,че с вакум машините се разваляли повече и мо се заобясняваха за инертни газове и прочие...!
Ще си търся майстор да им оправя бакиите ,но трябва да разбира от този модел най-вече.За София ако имате информация за някой, моля споделете.
Този пост е редактиран от pipocas; 01-03-17 в 19:52.
Те майсторите са все безработни и умират да обикалят да оправят на другите безумията.
Този пост е редактиран от bobovo; 01-03-17 в 20:22.
pipocas, фирма Кондекс, на околовръстното. Те са вносители на климатици MHI. Обаждаш се и обясняваш какво що. Така едни монтирали други барали да не си изгубиш гаранцията.
Ей това вакуумиране много ги тормози тези монтажници,(ако са истински хладилни техници няма да го пропускат) много е сложно да завиеш 2 маркуча да отвориш един кран и да пуснеш помпата, просто трябва такива фирми да фалират.
Днес на жената в офиса и сменяха климатика Та по въпроса с вакуумирането , тия "майстори" са донесли готов вакуумиран климатик. На въпроса на половинката нямали да го вакуумират и казали че са го вакуумирали в базата си ,тия излязоха по-нагли и от ония дето си носеха вакуум в бутилки.Мислех да не пиша че стана банално , но тия ме развеселиха много днес.
Да вметна две думи за вакуумирането. Моя колега и приятел, който ме насочи към климите 2ра употреба, вече 7г. откакто му са монтирани машините, не са вакуумирани и няма ядове. Чета, че е задължително да се направи. Моите също не ги вакуумираха. Ще видим какво ще стане за в бъдеще.
Ще става същото, каквото се случва, когато разредиш бензина на карбураторен двигател с вода. Пак ще работи