Сития на гладния не вярва.
На колко градуса задание си държите хевитата? ZM-S-ките имам в предвид. Още се води зима, макар външната да е +10 градуса.На 18 задание ми прави 21 и упорито си включва от време на време та да държи 21. На задание 21 става 23. Лошото е че не знам до колко ще паднат нощем температурите. До преди няколко дни на задание 23 ставаше 22.5 и си беше екстра.
Някой някакво решение да е измислил?
Чувството за комфорт е субективно усещане , нагласяй го да ти е удобно на теб е на другите в стаята.
Е то там е неудобството, че вътрешната се променя доста в зависимост от външната температура при едно и също задание. За да се постигне чувството за комфорт от 22,5° трябва да се ръчка дистанционното, че даже и да се предугажда каква ще е външната.
При мен нещата стоят така.От 10,февруари до днес.
Във Варна,още малко ще ги пускаме на охлаждане .От няколко дена съм спрял машините и в нас си е 22 гр.
Тези 150w, с от двата нагревателя.
Sent from my HTC Desire 610 using SetCombG Forums mobile app
Още по-малко! 0,00W. Що не преместим постовете в оная, тъпата тема?
Здравейте!Имам Mitsubishi Heavy 35 srk/zm-s .Имам усещането на леко виене във вътрешното тяло,което се увеличава с увеличаването на вентилатора и е перманентно на всички степени ,някакво като роторно виене но съвсем леко и финно като честтота .Някой ,които има този модел или предполага какво е да сподели.А и дали да извикам фирмата, която го е монтирала?
Обади им се. Лагерите на електромотора, който върти перката/турбината може да са за смяна.
За справка прочeти 47-ма и 48-ма страница тук:
https://forum.setcombg.com/%D0%BA%D0...sa-wsa-47.html
Мерси ! Много финн виещ е шума и дразни аз поне го усещам
Нищо чудно Живеем в такова време, че всеки гледа да бълва стока. Качеството никой не го гледа. Виж темата по-горе, която добавих в предишния си поуст.
За нищо
Благодаря! А да попитам, доста обледенява тавата и комппресора тази зима в студеното -как се лекува? Дупки или нагревател ?